Перейти до змісту

Кривий Вал тепер односторонній

RomaBoma

Рекомендовані повідомлення

По Кривому Валу тепер можна їхати тільки з боку парку. Від лялькового знак "Рух прямо", від Горького знаки "Дати дорогу" і "Виїзд на дорогу з одностороннім рухом наліво". При в'їзді від парку "Односторонні рух" і "Рух заборонено". Як я перший раз побачив ці два знаки вкупі, то подумав фразу "Односторонній рух заборонено".

Будьте обережні! ДАІшники очевидно ще нічого про ці нові знаки не знають, бо народ по привичці на знаки не дивиться і їздить безплатно проти шерсті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Конечно это правильно сделать там одностороннее движение. Но как всегда у нас в (ГОНДУРАСЕ) знаки вешают какие попало и не там где надо. Теперь получается к Дому быта (ака к-р Батькивщина) вообще ни как не проехать. Либо под знак (и там теперь всегда будут менты) , либо нарушая и против шерсти. Вот суки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

експерименти над народом тривають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ще чув що чуть далі по Б.Хмельницького мають відкрити односторонній рух біля суду, в напрямок старого базару.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я хочу побачити, як гайці штрафуватимуть прокурорчиків, які на Кривому Валу сидять, і яким куди ближче з вул. Б.Хмельницького повернути, ніж з вул. Глушець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда, тепер щоб потрапити з центру на Кривий Вал потрібно буде або проїхати крізь корок біля центрального ринку, або об'їжджати на Глушець через Тещин язик. Який "розум" це придумав?! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, будут штрафовать также, как и всех "слуг народа", которые едут по Винниченка вверх со стороны Проминя. включая самих же гаишников

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конечно это правильно сделать там одностороннее движение. Но как всегда у нас в (ГОНДУРАСЕ) знаки вешают какие попало и не там где надо. Теперь получается к Дому быта (ака к-р Батькивщина) вообще ни как не проехать. Либо под знак (и там теперь всегда будут менты) , либо нарушая и против шерсти. Вот суки.

С Глушец ведь можно будет доехать до почты, а там повернуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цій новині вже 3 дні...

На виконання рішення виконкому Луцької міської ради від 21.02.2008 №194-1 «Про затвердження проекту організації дорожнього руху в центральній частині міста Луцька», департаментом ЖКГ здійснюється монтаж технічних засобів регулювання, які передбачають відновлення руху на вул. Сенаторки Левчанівської (колишня Медвєдєва). Крім того, рух. вулицями Кривий Вал та Сенаторки Левчанівської буде одностороннім, зокрема на вул. Кривий Вал - від вул. Глушень до вул. Богдана Хмельницького, а на вул. Сенаторки Левчанівської - в зворотньому напрямку. Про час введення одностороннього руху на цих вулицях буде повідомлено додатково.

Імхо, давно пора. А щодо вул.Горького - імхо, краще було б якби односторонній рух по Кривому Валу починався б як раз після неї (якщо їхати від Б.Хмельницького). Але в такому випадку заборонити зупинку на ділянці Кривого Валу "Б.Хмельницького-Горького" з обох сторін проїжджої частини.

Крім того, імхо, варто дозволити в'їзд на Градський узвіз, а знак "Рух заборонено" + знак "Пішохідна зона" поставити біля Собору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я плакав:

при в'їзді на Кривий Вал зі сторони Глушеця почепили два знаки: 3.1. "Рух заборонено" і під ним 5.5 "Дорога з одностороннім рухом".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я плакав:

при в'їзді на Кривий Вал зі сторони Глушеця почепили два знаки: 3.1. "Рух заборонено" і під ним 5.5 "Дорога з одностороннім рухом".

ДА !!! ИМЕННО ТАК! Это означает что там "ЗАПРЕЩЕНО ОДНОСТОРОНЕЕ ДВИЖЕНИЕ" :D Дождись встречной и едь :) Ну а если серьёзно ... МЛЯТЬ какой ДИБИЛ придумал поставить там знак ДВИЖЕНИЕ ЗАПРЕЩЕНО --- если там блин ГОСТИННИЦА и БАНК. Туда что - могут ехать только работники? А обллуживать они кого должны? Самих себя ? Онанизм какойто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не пойму, в чем проблема.

По хмельницкого всегда было движение запрещено, с Глушец тоже все въезды на Л.Украинки тоже.

Если у вас нет там офиса или дома, то какая вам разница?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та,власне, й не проблема... Тільки у нас як завжди усе було зроблено через "отвір"...

Непогана ідея, зробити Кривий Вал та Левчанівської ПРОЇЗДНИМИ вулицями (які на сьогодні такими не є), з односторонні напрямком руху, що розвантажило б старий Центр, але реалізація...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ілюстрація до мого попереднього посту:

post-3641-1266863978.jpg

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Господа, тонкий намек, езжайте в ж_пу... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ілюстрація до мого попереднього посту:

post-3641-1266863978.jpg

:)

Це тіпа вони збирались зробити по умному - по Мєдвєдєва в напрямку старого ринку односторонній рух, по Кривому Валу до Б.Хмельницького, але поки все, як завжди через Х.опу

Може тимчасово? Одні вже знак "Односторонній рух" вчепили, а другі "Рух заборонено" ще не зняли?

як в анєгдоді:

Йде чувак копає ямки, за ним другий тупо закопує.

Питають:

- Що ви робите?

-Дерева саджаємо, просто той, хто мав встромляти саджанці, сьогодні в запої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо, зробивши Левчанівської односторонньою, варто і зробити в'їзд від неї на Горького - забрати ті сходи і шлагбаум. Про гроші і жителів я мовчу. Теоретично було б зручно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А еще лучше сдеать Леси Украинки проезжабельной, а деревья срубить для парковочных мест.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де факто вона "проезжабельна"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де факто и по Кривому Валу можна в обе стороны ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де факто МОЖНА І СКРІЗЬ (якщо даі немає), особливо для крутих авто :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5.5 "Дорога з одностороннім рухом" вже зняли - певно борду читають :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5.5 "Дорога з одностороннім рухом" вже зняли - певно борду читають :)

ДА! Таки сняли ..... !!! Сняли .... Одели .... Одели ... Сняли..... АНАНИЗМ... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

УРА! Нарешті вчора ДАЙці помітили знак "Рух прямо" по вул Хмельницького і влаштували засаду на Кривому Валу. Спочатку стояло аж дві їх машини між Хмельницького і Горького (щоб не тікали на Горького), потім лишилась одна. Дуже виявилось місце злачним, бо я їх там спостерігав десь аж до 15.00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...