Перейти до змісту

Вітаєм Януковича!

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю Віктора Федоровича Януковича з обранням його на посаду президента України!

Бажаю йому успіхів у роботі, надійних колег та еффективних рішень.

Опубліковано

Я ! Тільки ж зрозумійте мене правильно. ;)

Я собі уявляю сценарій інавгурації презіка Янека під "залатиє купала" або "владімірскій централ" , усьо на державній російській мові, і т.д.

Опубліковано

Чекаємо нових перлів від ВФЯ. Він володіє такими цікавими фактами...To be continued...

Опубліковано

вибач ванус, але мне особисто вітати це позорисько та багатостраждальну Україну не мається бажання... хіба що висловити побажання пережити ще й цього .. сподіваюсь хочяб мільонів з тридцать доживе...

Опубліковано
вибач ванус, але мне особисто вітати це позорисько та багатостраждальну Україну не мається бажання... хіба що висловити побажання пережити ще й цього .. сподіваюсь хоча б мільонів з тридцать доживе...

І виберуть ще гіршого. Така вже в нас традиція. Саме страшне те, що народ категорично не бажає розумнішати і вчитися на своїх же помилках. Навіть дурні вчаться, а в нас переважна більшість повні дурні і круглі ідіоти. Останні вибори ще раз це підтвердили.

Опубліковано
вибач ванус, але мне особисто вітати це позорисько та багатостраждальну Україну не мається бажання... хіба що висловити побажання пережити ще й цього .. сподіваюсь хоча б мільонів з тридцать доживе...

І виберуть ще гіршого. Така вже в нас традиція. Саме страшне те, що народ категорично не бажає розумнішати і вчитися на своїх же помилках. Навіть дурні вчаться, а в нас переважна більшість повні дурні і круглі ідіоти. Останні вибори ще раз це підтвердили.

однозначно.повністю згоден!

тільки ми тут сидимо, клуб умних і просвєтльонних :rolleyes:

Опубліковано
готуйтесь в4ити новий гімн України : "золотие купола..." щось в цьому роді ))

йєщьо боянисті шуточьке пишіть, антологія получиться

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...