MOTOROLLLA Опубліковано 15 Лютого, 2010 в 12:06 #1 Опубліковано 15 Лютого, 2010 в 12:06 Шановні форумчани, всі Ви напевно бачили на борді об"яву "Розшукуємо "квартирантів" молодіжної організації "Квартира ФМ" http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=50213. Там ідеться по те, що розшукються талановиті люди, які працюють в різних мистецьких напрямках. В цій темі хочу звернутися до окремої гілки - миців образотворчого жанру, а саме: художників, фотографів, скульпторів. Я, як співзасновник даного проекту і відповідальна за організауцію виставок, та всього що стосується картин, художників, експозицій, декорування, фотографії..., хочу звернутись до Вас з пропозицією поділитись своїм талантом з іншими! Приклавши неймовірні зусилля, наша громада домовилася з керівництвом спілки художників Волині провести виставку робіт молодих художників та фотографів під назвою "Квартиранти". яка має відбутися в травні цого року в приміщенні "Мистецької Галереї", що по вулиці Лесі Українки. Знаю, що тут є багато прихильників справи, яку ми робимо, тому пропоную Вам показати свої вміння та навики іншим на запланованій виставці. Якщо Ви полюбляєте передавати своє бачення з допомогою пензя чи фотоапарата, не соромтесь, приєднуйтесь до нас! Пишіть мені на адресу [email protected], стукайте в асю 377479712, дзеленчіть в трубку 0639986430 - пароль: "я талант, здєлайтє із мєня звєзду!" ))... Чекаю!! Давайте доведемо всім і собі, що творити можне не тільтки задля грошей а й за ради задоволення! Давайте покажемо, що на Волині багато талановитих молодих людей!! Давайте спілкуватись і ділитись цікавим та красивим! Якшо виникають питання з оформленням робіт, друком чи подачею - я завжди рада допомогти!
Lexys25 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 16:46 #2 Опубліковано 15 Грудня, 2010 в 16:46 в наступному році буде проводитись ця виставка?
MOTOROLLLA Опубліковано 4 Січня, 2011 в 07:26 Автор #3 Опубліковано 4 Січня, 2011 в 07:26 в наступному році буде проводитись ця виставка? Так. При умові, що ми знайдемо спонсора... ех
Forever Autumn Опубліковано 9 Січня, 2011 в 11:34 #4 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 11:34 Аня Бутенко (м. Бердичів - Київ) -- була в нас на річниці. Пропонує свої роботи. Графіка. Надішле на пошту
nickel Опубліковано 9 Січня, 2011 в 12:46 #5 Опубліковано 9 Січня, 2011 в 12:46 В цій темі хочу звернутися до окремої гілки - миців образотворчого жанру, а саме: художників, фотографів, скульпторів. Я, як співзасновник даного проекту і відповідальна за організауцію виставок, та всього що стосується картин, художників, експозицій, декорування, фотографії..., хочу звернутись до Вас з пропозицією поділитись своїм талантом з іншими!Моторолка, шукай таланти тут. Можливо знайдете зернятко серед полови...
Forever Autumn Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:19 #6 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 08:19 Нікель, та було б непогано, якби вони самі знаходилися, проявляли ініфіативу та самотужки оформлювали свої роботи - або хоча би старалися
Byrn Опубліковано 5 Травня, 2011 в 15:43 #7 Опубліковано 5 Травня, 2011 в 15:43 Здравствуйте,прочитал Ваше объявление 5 марта 2011г. и решил отреагировать. Меня зовут Игорь, а подробнее обо мне Вы можете узнать из сайта http://potamashnev.ru.gg/ Готов к знакомству и сотрудничеству с Вами.
Forever Autumn Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:34 #9 Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:34 а тематика робіт є?Дивіться. Наразі ми запрошуємо на відбірковий тур до міжнародної виставки у галереї мистецтв (аж у вересні). На перший відбірковий роботи подаються до 17,05,2011. Виставка проходитиме 22 травня.Тематика робіт: Ми бачили майбутнє.Загалом вся інформація тут: Art now session F(uture) M(ind)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.