Перейти до змісту

Зміни до закону "Про вибори", щодо місцевих виборів.

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Є інформація, що будуть внесені зміни до закону "Про вибори", а саме:

1. Місцеві вибори (любого населеного пункту і області) будуть проводитись в форматі 50/50. 50% - мажоритарка, 50% - партії.

2. Вибори перенесуть на рік.

Давайте обговоримо, хто, що думає про такі зміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нах ті кляті вибори, всерівно в державі толку "0"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нах ті кляті вибори, всерівно в державі толку "0"...

Коли вже у вас пропаде бажання флудити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

голосую за массовые растрелы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піду в депутати,якщо заставу вносити не треба буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

паддерживаю, як каже Шуфрич будем голосувати за авторитетів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місцеві вибори - тільки мажоритарка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, не запутуйте людей. Про який закон??? Закону України "Про вибори" немає! Якщо мова йде про закон України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», то його і змінювати то часу немає, тому що з 1 березня 2010 р. розпочинається процес виборів депутатів в місцеві ради та голів місцевих рад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай лінк, де такі зміни мають бути

по місцевих однозначно згоден з romaxa11 - тільки мажоритарка, це направильно, щоб бути обраним, треба вступати в один з тих кримінальних клубів, які в нас називаються партіями, це порушення права бути обраним безпартійними

щодо перенесення - не варто, є схема, хай працює... мабуть просто не хочуть пустити в місцеву владу нові сили, типу партій Тігіпка, Яценюка і "Свободи"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

killabee я скоротив назву, оскільки проекту змін ще не має, а відповідно давати посилання на точний закон не має змісту. Щодо не вистачить часу, то другим пунктом є перенесення виборів на 1 рік, відповідно буде достатньо часу для витримання усіх процедур.

kudrom лінку не має, формат таких змін зараз жваво обговорюється в внутрішніх колах. Такий сценарій є корисним для певних політичних структур.

Особисто я позитивно ставлюсь до схеми 50/50.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба нам впроваджувати американську виборну систему. Якби у нас така була на цих виборах, то перемогла б Юлька ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба нам впроваджувати американську виборну систему. Якби у нас така була на цих виборах, то перемогла б Юлька ;)

Їх виборча система логічно випливає з федеративного устрою держави. А ми унітарна держава.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх виборча система логічно випливає з федеративного устрою держави. А ми унітарна держава.

Да... Юля не раз про це заявляла. За що боролась, на тому й прокололась :(

Мені щось здається, що не існує виборної системи, яка б дозволила вибрати людей що більше піклувалися про народ, а не про свої матеріальні інтереси :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відійшли від теми. Вибори президента чи до ВР до цієї теми не мають ніякого відношення.

Мені щось здається, що не існує виборної системи, яка б дозволила вибрати людей що більше піклувалися про народ, а не про свої матеріальні інтереси   :(
В даній ситуації потрібно ганити не виборчу систему, а весь соціальний устрій.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В даній ситуації потрібно ганити не виборчу систему, а весь соціальний устрій.

В даній ситуації потрібно ганити на народ, який цей вибір зробив. Тепер вже задню давати пізно.

А як закон не міняй, не перелаштовуй систему, все залишиться так само поки насамперед не настануть зміни в головах людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перші ластівки.

Багато букв, але...

Повний текст звернення в прикріпленому документі.

1267064706.doc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Вчора депутат від ПР В. Коновалюк подав до розгляду зміни до закону "Про вибори депутатів Верховної Ради Криму, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів", де замінена система на мажоритарну. В якій пропорції поки невідомо. Після того як зареєструють законопроект, скажу точніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тільки "За" місцеву мажоритарку, якщо про загальноукраїнську ще можна дискутувати, то тут однозначно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Zeuss - чекаємо з нетерпінням. Правда фамілія в депутата ПР якась стрьомна, ну майже як Каловонюк :)

+1 за мажоритарку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To Harddriver

От може чєловєк он хароший, а ти так зразу перестібанув прізвище ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zeuss а яка буде сума для участі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ronin я ж не циганка, все повідаю все розкажу, але тільки після реєстрації законопроекту.

Невелика, думаю, не більше 100 тис грн для депутата міської ради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ronin я ж не циганка, все повідаю все розкажу, але тільки після реєстрації законопроекту.

Невелика, думаю, не більше 100 тис грн для депутата міської ради.

жалко шо ти не гадалка :_11:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Після того як зареєструють законопроект, скажу точніше.

Зареєстрували. Проект закону №6203 від 17.03.2010.

Зміни і текст закону поки не вказані. Кому цікаво то слідкувати можна на сайті ВР за номером законопроекту вказаним вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить демократичний проект закону.

Щодо місцевих виборів то передбачена 100% мажоритарка.

Висуватись можуть від політичних партій, громадських організацій, є можливість самовисування (збір підписів).

Суми гарантійних внесків не передбачені в законі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...