Deemon Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 06:03 Поділитися #1 Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 06:03 Шукаю сабж (не мінусовку):Братущик Інесса і Орест Хома - КалинаХелп, весь ранок шукав і безрезультатно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 06:50 Поділитися #2 Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 06:50 слова якісь є ? і точну назву, бо я зустрів "Кущ калини". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 18:33 Автор Поділитися #3 Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 18:33 пардон, дійсно Кущ калини Em C Am Dm G При долині кущ калини, похилився до води. Am Dm G C Am H7 Em "Ти скажи, скажи, калино, як попала ти сюди?" "Якось ранньою весною бравий козак прискакав, Милувався довго мною, а тоді з собою взяв. Він хотів мене - калину, посадить в своїм саду, Не довіз, а в полі кинув, думав, що я пропаду. Я за землю ухопилась, стала на ноги свої І навіки оселилась де вода і солов'ї. Ти не дуй на мене вітре - я тепер не пропаду, Надімною сонце світить і я за літа цвіту". Нарешті, знайшов бажану mp3 шку Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.