Перейти до змісту

Автостопом по Галактике, АС3, 2СД

Zevs_Isver

нужен ли нам этот фильм  

9 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Название:Автостопом по Галактике (2005)

Оригинальное название:Hitchhiker's Guide to the Galaxy, The (2005)

-=ЛИНК=-

Год выхода: 2005

Жанр: Фантастика, Комедия, Приключения

Режиссер: Гарт Дженнингс /Garth Jennings/

В ролях: Мартин Фриман /Martin Freeman/, Мос Деф /Mos Def/, Сэм Рокуэлл /Sam Rockwell/, Зуи Дешанель /Zooey Deschanel/, Билл Найи /Bill Nighy/, Уорвик Дэвис /Warwick Davis/

Язык: русский

Перевод: полный дубляж

Источник: DVD

Формат: 640x288; 23.976 fps; 1333 Кбит/с; DivX 5.2.1

Звук: 48kHz; dolby surround; AC3, 448 kbit/s

CD: 2

B0007TFIMY.02.LZZZZZZZ.jpg

-=описание=-

О фильме: Космос просто переполнен неудачниками! Одни плутают по Вселенной в поисках Силы и начинают Звездные войны, другие бороздят ее просторы, натыкаясь друг на друга и устраивая Войны миров. Все дело в том, что у этих бедняг просто нет путеводителя "Автостопом по галактике". Только путешествуя автостопом, можно тормознуть самые улетные звездолеты и увидеть самых нереальных обитателей Вселенной! И не беда, если сумасшедшие приключения начинаются с конца света на твоей родной планете...

Опубліковано

Якраз учора дійшли руки до цього фільму.... на середині заснув.... може був втомлений і було пізно, але не думаю, фільмові не хватає драйву який тримав би увагу глядача.

• Адміністратори
Опубліковано

Та і я не бачив.

Була екранка але не було часу.

Чекаю від Зевса

• Адміністратори
Опубліковано
Та і я не бачив.

Була екранка але не було часу.

Чекаю від Зевса

Фильм номинируется на Оскар в номинации "Самый тупой фильм года" :)

Опубліковано
Фильм номинируется на Оскар в номинации "Самый тупой фильм года" :)

Ех народ що ви розумієте в мистецтві. Фільм являєтся екранізацією роману Дугласа Адамса "Автостопом по Галактике" який в свою чергу можна віднести до одного з кращих прикладів англійського гумору. Да за рахунок скудного бюджету людям не зовсім вдалось передати дух книги (в основному через слабеньки акторський склад) Да і переклад не зовсім вдалий, але цей фільм ніяк не можна важати "Самим тупим фільмом року"

Даний фільм можна зрівняти з російським "Кин Дза Дза", в обох висміюєтся суспільной політичний лад сучасного світу. Чього тільки коштує бюракратична система раси воганів.

Хоча "Автостопом по Галактике" як і "Кин Дза Дза" не для широкої аудиторії.

Я не кажу що він заслуговує на фільм року але і поностити його не варто.

Опубліковано

я не казав що фільм паганий просто другий раз дивитися його не будеш

а екранізація це тільки мінус (прийдеться прочитати оригінал)

Опубліковано

"Да за рахунок скудного бюджету людям не зовсім вдалось передати дух книги (в основному через слабеньки акторський склад)"

Бюджет у цього фільму якраз не скудний, та і актори непогано справились. просто це британський гумор та щей при перекладі дуже багато втратилось. просто оскільки це інтерпритація книги, то вони хотіли якомого більше впихнути в сюжет з книги і впихнули стільки, що людям які незнайомі з книгою стає дійсно нудно. мабуть тому цей фільм в американському прокаті провалився.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...