Перейти до змісту

Якщо Яник виграє вибори, я еміґрую!

b0rg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

со статьи:

"Юлі чи будь-кому з лідерів націонал-демократів" - гиги, а Юля имеет к национал-демократам какое-то отношение? или хотя бы к одному из этих слов?

а чисто реальная причина - хреновая работа Кабмина, почему то в статье не указана? значит, действительно, работали, старались....

а где фамилия верного бютовца Лозинского? не было такого? ну может, может, показалось...

Витя реально поработал, как реальный пацан. В опозиции всегда проще брать власть при демократических выборах, люди всегда чем-то недовольны, особенно в нашей стране :)

Человек с трудным детством станет Президентом - вот пример для наших детей!

Юноша!

Хочешь стать Президентом? Не берись за все сразу - учеба, работа и т.д. Начни с шапок! И все у тебя получится!

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чесно кажучи як мені вже остогид цей псевдо-патріотизм отаких людей як автор цієї статті, Ігоря Луб'янова. Якщо він вважає що виїхати з країни до "славної західної діаспори" і звідти повчати, як нам потрібно тут жити, що ж я за ним сумувати не буду, а сприйму це з радістю бо на 1ого базікалу в державі стане менше.

На другий тур виборів взагалі не ходив, бо для мене що Юля, що Яник не є привабливими кандидатами, як кажуть "два сапога пара"

Багато хто каже що в Партії Регіонів одні злочинці, а хіба в БЮТ не те саме? Вчора приблизно 7хв дивився виступ одного з депутатів БЮТу, то він на будь-яке питання відповідав однім висловом: "нам заважають працювати регіони і Ющенко", що можна взяти з такого депутата який повторяє те саме як папуга.

Звичайно я молодий, ще багато чого не розумію, але це моя позиція на даний момент.

Опубліковано
Сама в іпотечному валютному кредиті, який брався при курсі 4,8 грн до дол., а тепер платиться при курсі 8 і більше. Це ми самі винні, бо алчні і працювати не хочемо.

Вооот... І нєфіг тоді на когось валити свої трабли... Думать тре ДО, а не ПІСЛЯ. ІМХО.

Попривикали "Я хочу мати всьо, і всьо на шару", а так не буває. всьо має свою ціну. Доречі, глупота і дурість - теж. Вам ті кредити силою ніхто не пхав до рук. Набрались - нема чо скиглити, платіть. Хочеш жити краще за інших - крутись, заробляй, але ні в якому разі не скигли. А то - "ой а нам хреново, а в нас кредити, а нас банки давлять, а їсти нема шо, а держава гівняна" - а хто вам винен? До банків хто гнав, кредити хто за вас брав?

Як на мене, то шоб розпустити купу грошей, то мозгів багацько не тре, а вот шоб уміло ними розпорядитись, то вже тре зуміти.

До чого тоя? А до того шо тре жити по можливостях і не старатись скочити вище голови, бо мона боляче вдаритись, або об суфіт, або об підлогу.

Опубліковано

Благодаря таки "эмигрантам", если они будут выполнять свои обещания, смываться и подбивать других своими статейками и примерами делать то же, что и они - через несколько лет голосовать "за своих" будет некому. Патриоты, ..ля.

Опубліковано
Сама в іпотечному валютному кредиті, який брався при курсі 4,8 грн до дол., а тепер платиться при курсі 8 і більше. Це ми самі винні, бо алчні і працювати не хочемо.

Вооот... І нєфіг тоді на когось валити свої трабли... Думать тре ДО, а не ПІСЛЯ. ІМХО.

Попривикали "Я хочу мати всьо, і всьо на шару", а так не буває. всьо має свою ціну. Доречі, глупота і дурість - теж. Вам ті кредити силою ніхто не пхав до рук. Набрались - нема чо скиглити, платіть. Хочеш жити краще за інших - крутись, заробляй, але ні в якому разі не скигли. А то - "ой а нам хреново, а в нас кредити, а нас банки давлять, а їсти нема шо, а держава гівняна" - а хто вам винен? До банків хто гнав, кредити хто за вас брав?

Як на мене, то шоб розпустити купу грошей, то мозгів багацько не тре, а вот шоб уміло ними розпорядитись, то вже тре зуміти.

До чого тоя? А до того шо тре жити по можливостях і не старатись скочити вище голови, бо мона боляче вдаритись, або об суфіт, або об підлогу.

Ви, шановний, при розумі тверезому, чи просто так ...аби написати..."шо нібуть"?

4 роки тому доллар був стабільний, кредити давались, а допомоги зі сторони родичів чи держави якраз і не чекали. Та й не дочекались би. Самі на себе розраховували. Банки на таких як ми грошенят непогано заробили. І розраховували на один курс валюти і кредитну ставку. А на державу якраз, Ви і гнали (не буду Вашу нецензурщину цитувати).

А я вважаю, що якщо податки в державу платяться, той вимагати від неї в користь для себе ТРЕБА.

Опубліковано
4 роки тому доллар був стабільний, кредити давались

Останній рік доляр теж більш-менш стабільний, і кредити даються потроху :) ТІко шось ніхто не спішить брати... Понаїдались? Чи мо, просто зрозуміли, шо халява не прокатить?

4 роки тому мона було запросто взяти кредит в одному банку на 100К грн. положити на депозит в іншому банку і жити на проценти і, при цьому, ше й гасити кредит) БУло, але загуло. І люди, які крутяться в бізнесі, перші мали би то прорахувати і думати головою, перед тим, як влазити в борги.

Банки на таких як ми грошенят непогано заробили.

Дик, ви самі їм це і дозволили. Прогнулись, вчепили сідло і сказали - сідайте і їдьте. вот вони і їдуть. В чому проблема? :)

І розраховували на один курс валюти і кредитну ставку

Знаєш, у мене знайома теж взяла кредит, але в неї була і є стабільна ЗП, і вона розуміла шо робить. І коли банк підняв ставку на 4%, то вона, замість того шоб скиглити і жалітись - пішла до суду і відстояла свої права. Ставку знизили.

А якшо тупо брати і думати шо, "авось якось воно буде", то воно так і є. нема чо жалітись.

Апєтіт, однако, умєріть надобно :)

Опубліковано

Luychi, а Вы целиком достойны своего кандидата. И в навешивании лапши, и в популизме, и в сваливании всей вины с себя на государство.

Сначала было смешно, а потом понял, что остальные поверят Вам, примут к сведению очередную бредятину о "власти", "гребаных банках" и "кризисе". Я отныне пишу Вам на "Вы", потому что ощущаю, что Вам не меньше 70 лет(судя по вашим взглядам и особенно - аргументации)

Зы да, у меня была кредитная линия в банке, на протяжении около 6 лет, которую я успешно погасил с приходом "пиндеца".

Опубліковано
Luychi, а Вы целиком достойны своего кандидата. И в навешивании лапши, и в популизме, и в сваливании всей вины с себя на государство.

Ви вразили мене в саме серце... і як це пережити.

Я називаю на "Ви" всіх учасників форуму яких не знаю особисто і хто не просив мене звертатись до них по іншому. Елементарні правила ввічливості, на мою думку.

А якщо, Ви, шановний на відміну від мене, не звалюєте всю вину на державу, то і нема різниці хто саме конкретно буде на чолі цієї самої держави - мій кандидат чи Ваш....

До mix_forever - дискусія не по темі. Апєтіти у кожного свої, але якщо я пишу, що доллар був по 4,6, а зараз по 8,2 - то це ми самі винні, бо не передбачили - логіка залізна.

Живемо і працюємо без допомоги держави, а, як кажуть росіяни - "вопрєкі". І дасть Бог - виживем.

Опубліковано
А якщо, Ви, шановний на відміну від мене, не звалюєте всю вину на державу, то і нема різниці хто саме конкретно буде на чолі цієї самої держави - мій кандидат чи Ваш....

Ага, женская Железная логика, из разряда "хто всрався?"

Опубліковано

та не гоніть Ви на человека з кредітом.

сам був і є з кредітом - але мені пох - на государство українское (при ющі) давно поклав, ще до кредіта.

я не жду на нормальну ситуацію в страні, просто сплачую. І я ДУМАВ 4 роки назад - брати кредіт 20 шт на квартіру ціною 60 шт. чи не брати. Я взяв на 10 літ і не жалкую. Термін меншає з кожним роком, тіло тоже)).

Що я хочу від государства, так того, щоб не мішали (ЮЩ,ЯН,ЮЛЬ) працювати.

...ГОЛОВНЕ ЦЕ БУТИ ЗДОРОВИМ і не голодним))

Опубліковано

Шо небуть.

Залишилось обговорити проблеми глобального потепління, і вплив ПР на цей екологічний деструктив. Здавалось, що вже все, а й нє.... давайте поговоримо про кредити і про суспільну мораль (давно не обсмоктували тему, а зачепити більш немає за що).

Один форумний "папа" перестав сміятись і став "відчувати" вік (відкрилась екстрасенсорика), другий "ВІП" почав засуджувати формат споживання...

Я пропоную всіх інаковєрующих "забанити", щоб всі інші не повірили, як пише Di, в брєдятіну.

Опубліковано
Если всех дураков забанить - смеяться, извините, не будет над кем.

Ти рахуєш всіх хто думає не так як ти "Дурнями"?

Опубліковано

Разбань еще одного Максимку, чтоб те не так скучно с нами, сирыми, было :) А, да... Максимка то один...

З.Ы. Ну начал я осуждать формат потребления и что? Если этот формат гнилой, то кто вам виноват? Хотелось приобщится к америкосовскому стилю жизни? Они напостой в кредитах... Но это глупо. Тут нет будущего, есть только боязнь потерять работу, бо тогда придет писец в виде задолженности по ипотеке и пр.

Не проще ли трезво оценивать свои шансы и силы и старатся жить по средствам, вместо того, чтоб лезть в кабалу?

Это, конечно, личное дело каждого, но все же...

З.Ы.Ы. Зеусс, тебе так мой ВИП статус глаза мозолит? :) С чего б это?

Опубліковано

Я, до прикладу, вважаю "дурнями" людей які вважають себе гігантами "моска". А смішно мені тільки тоді коли ці "гіганти" виймають з речення слова. а потім до них придираються.

Впевнений, що якби людина написала про варіанти рішень, які приймає влада в момент кризи то це не виглядало б на 70 років. В варіанті останніх років виконавчі органи ділились на дві категорії:

1. Ті які формували чітку антикризову політику, нехтуючи певними нюансами (приклади називати?)

2. Ті які спочатку використовували кризові моменти собі на користь, а потім хаотично гасили "палаючі осередки", за рахунок сумнівних і протирічних ресурсів

Суть не змінилась, але 70-ма роками вже не так віє.

Разбань еще одного Максимку, чтоб те не так скучно с нами, сирыми, было :) А, да... Максимка то один...

З.Ы. Ну начал я осуждать формат потребления и что? Если этот формат гнилой, то кто вам виноват? Хотелось приобщится к америкосовскому стилю жизни? Они напостой в кредитах... Но это глупо. Тут нет будущего, есть только боязнь потерять работу, бо тогда придет писец в виде задолженности по ипотеке и пр.

Не проще ли трезво оценивать свои шансы и силы и старатся жить по средствам, вместо того, чтоб лезть в кабалу?

Это, конечно, личное дело каждого, но все же...

З.Ы.Ы. Зеусс, тебе так мой ВИП статус глаза мозолит? :) С чего б это?

Максімка вернувся туди, звідки прийшов.

Формат споживання залежить від економіки, політика впливає дуже опосередковано. І найти мости які ставлять чітки взаємозвязки надзвичайно тяжко.

P.P.S Заздрю, не можна?

Опубліковано

Ага, женская Железная логика, из разряда "хто всрався?"

Так, Ви свою нежєлєзную логікую приведіть. А не тикайте пальцем - неправильно мислиш, чи ще щось в тому плані.

mix_forever - кредит не повинен бути кабалою - це засіб заробляння грошей для кредитних установ і спосіб вирішення своїх фінансових проблем для фізичних і юридичних осіб. За минулий рік зафіксовано 125 випадків самогубств серед підприємців, котрі не могли заплатити рахунків по кредитам. Вони теж "недогадливі" - не розрахували амбіцій так як і я.

Якщо в країні дісно стало жити погано - то це не тільки скиглення окремо взятої особи - це загальна картина економічна. А Ви її можете визнавати чи не визнавати - суті це не змінить.

Опубліковано

Впевнений що "кажусь" тобі.

Я ж не людина з роздвоєнням особистості. Я здаюсь собі таким який я є.

Опубліковано
Так, Ви свою нежєлєзную логікую приведіть. А не тикайте пальцем - неправильно мислиш, чи ще щось в тому плані.

Але ж Ви смішні :D

Яку мою логіку? Ту, завдяки якій я цілком розрахувався зі своїм банком по кредитній лінії? У всьому світі криза, в Зімбабве он трільйон доларів однією купюрою - це здача з пачки рису! Всі валюти здригнулись, цілі держави збанкрутіли ! Аллєс гуд, панове - в цьому, звичайно винні українські президент та прем'єр!

Опубліковано

Але ж Ви смішні :D

Яку мою логіку? Ту, завдяки якій я цілком розрахувався зі своїм банком по кредитній лінії? У всьому світі криза, в Зімбабве он трільйон доларів однією купюрою - це здача з пачки рису! Всі валюти здригнулись, цілі держави збанкрутіли ! Аллєс гуд, панове - в цьому, звичайно винні українські президент та прем'єр!

Ой ні, вони не винні. Це кляті імперіалісти і загальна світова криза до того привела. А прем'єр-міністр і Президент разом, спільними зусиллями, намагались країну з тієєї кризи витягнути. Навіть парламент спец закон видав про неможливість підняття кредитної ставки для кредитовявців...але нових, а не тих хто вже кредит взяв.

Опубліковано

t2768.gif

"Нє опять, а снова..."

Винні в статегії подолання і в хаотичних рішеннях.

Опубліковано
А прем'єр-міністр і Президент разом, спільними зусиллями, намагались країну з тієєї кризи витягнути.

тянут-потянут, вытянуть не могут...

мышку надо звать! (наверное)

Опубліковано

Похоже, пора эмигрировать.... а то тут все такие умные, начиная от домохозяйки и до президента.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...