Перейти до змісту

Куплю касету VHS-C на 60 або 90 хвилин

Plum

Рекомендовані повідомлення

Терміново потрібна касета VHS-C (VHS Compact, касети зменшеного розміру, проте плівка стандартна -- 12,7 мм, з перехідником може використовуватись для відтворення в звичайному VHS магнітофоні). Виглядає приблизно ось так:

VHSC.jpg

Потрібнен максимальний час запису, не менше ніж 60 хвилин в режимі SP.

Касета може бути вживана, використовуватись буде лише для того, щоб камера не переходила в режим Standby при передачі зображення на відео-вихід довше, ніж 10 хв. (для цього потрібно щоб камера писала на касету).

Може в когось валяється таке добро без діла? Куплю або поміняю на сік/цукерки/шоколадку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо є якийсь кнопочний датчик наявності касети, зажавши який камера буде думати шо касета присутня.

Ну це так.. як варіант :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теоретически можно вообще зациклить пленку..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теоретически можно вообще зациклить пленку..

Наскільки я знаю, в магнітофоні/камері плівка з касети частково втягується при записі і відтворенні і обмотується навколо головки. Чи я гоню?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо є якийсь кнопочний датчик наявності касети, зажавши який камера буде думати шо касета присутня.

Ну це так.. як варіант :)

Проглянув схеми плівкопротяжного механізма аналогічної камери. Там є два оптичних датчика, і добратись до них не так просто :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До сих пір використовую відеокамеру з такими касетами, ось тільки не пам’ятаю щодо тривалості запису. 45 хв. чи SP чи НР... Купую на Варшавці (вхід зі сторони вул. Кравчука, район "Карату"), перший ряд направо за металевим кіоском горілка/тютюн, в кіосках з фото- відео аксесуарами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...