Перейти до змісту

Тимошенко розповіла, хто буде прем'єром при Януковичі

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Екс-міністр палива та енергетики, екс-голова "Нафтогазу України" Юрій Бойко може очолити уряд при президенті Вікторі Януковичі.

Таке припущення висловила Юлія Тимошенко у Бучі Київської області, повідомляє УНІАН.

Тимошенко сказала про це, говорячи про скасування її урядом постанови попереднього уряду Януковича щодо приватизації підприємства "Енергоатом".

Прем'єр додала, що після того, як вона очолила уряд у 2007 році, то побачила дві угоди про постачання газу в Україну і передачу газотранспортної системи України у довгострокову оренду.

"Одна угода укладена на 25 років з, як кажуть, майбутнім прем'єр-міністром Януковича Юрієм Бойком, який у той же час був і тіньовим власником "РосУкрЕнерго", - сказала вона.

"Чому вони (Партія регіонів) зараз так бісяться і виступають проти тих реформ, які я зробила у газовій сфері? Тому що це вже було їхнє", - заявила Тимошенко.

"Наша газотранспортна система коштує сотні мільярдів доларів. Ми вже такої власності не будемо мати ніколи, якщо ми, не дай Боже, допустимо це здати", - додала вона.

http://www.utro.ua/ua/politika/timoshenko_...viche1264267165

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм. а почему не Азаров?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм. а почему не Азаров?

кстати не самый худший кандидат для обеих команд. ИМХО конечно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я почемуто уверен что если янек дорвется до власти то всё что еще не роздеребанили из гос собственности неприменно роздерибанят "его люди" украина, пля для людей .. ага

страсть как не хочется быть рабом - работать за еду и жилье , в стране где некомерческим способом труда невозможно быть Свободным Человеком, даже иногда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для обох? Та ну нах те Пахло, воно гірше за Янука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Юля що вже змирилася? Таке припущення з уст кандидата - це як продаж рекламних площ на підошвах своїх бутс боксером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм. а почему не Азаров?

Зараз живемо після Азаровщини :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для обох? Та ну нах те Пахло, воно гірше за Янука.

Ну, ежели тётя Юля у тебя подозрений не вызывает в этом контексте, значит все в порядке....

Зараз живемо після Азаровщини :angry:

Знаешь, при Азарове на засиданиях Кабмина не поднимался ни один вопрос, под который не было бы денег. Тоесть ключевой для орг государственника вопрос; кто, что, в какой срок и за какие деньги решался моментально, а вот поговорить-обсудить, посмаковать поплакаться на нехватку - это конечно да, это государственный подход...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаешь, при Азарове на засиданиях Кабмина не поднимался ни один вопрос, под который не было бы денег

Так, тільки ті гроші знімались у вигляді податків наперед. Що гірше? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хуже - ничего не делать, плакать как все плохо, и предъявлять предшественникам какие они все бяки...

С налогами - да, таки согласен, плохо делали и делают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2mammoth

Ну так я не кажу що він мітлою не махав, але як він змінив систему - це вже інше...

А довід про податки це одне з маленьких "зол" ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаешь, при Азарове на засиданиях Кабмина не поднимался ни один вопрос, под который не было бы денег

При уряді ЮВТ податки вигрібають наперед за 2-3 місяці і в кінці року це набуло масових масштабів. Тиждень тому міліціонери приїзджали на фірму мого чоловіка прости гроші на бензин, бо з Нового року їм врізали гроші до мінімуму. Казна порожня. А Юля Володимирівна планує видавати одноразову допомогу для матерів-героїнь в розмірі декілька тисяч гривень. Я розумію - вибори. Але це вже дійсно популізм.

Так, я не раз тут висказувала свою позицію стосовно підтримки одного з кандидатів в президенти і свою "нелюбов" до глави теперішнього уряду. Але... в передвиборній програмі Януковича є

пункт про зміну і систематизацію податкового законодавства України і цілком очевидно, що ці зміни якраз і буде проводити Азаров. Якщо В.Ф. стане президентом. А проводити реформи в податковому законодавстві пора давно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може вона це розказує шоб не говорити що після парламентських виборів премєром запросто стане тігіпко? ;)

а може вона це розказує шоб не говорити що після парламентських виборів премєром запросто стане тігіпко? оцей самий шо уже два тижні ні на яку брєхню не ведеться і пітримувати ВОНУ не хоче? ;)

Чого не каже? Каже,що їй його програма підходить і Вона хотіла б бачити Тігіпка прем'єром при своєму президенстві.

А Тігіпко не хоче підтримувати ні того, ні ту. Але прем'єром бути хоче "при Президенті, котрий відмовиться від своїх популістських обіцянок і буде проводити реформи і сам готовий на непопулярні кроки" (це я так вільно, недослівно його цитувала)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тигіпко в своїх інтерв'ю чітко дав знати, що він може бути прим'єром і при Юлі так і при Фьодоровичу, але за ОДНІЄЇ УМОВИ - чітко з ним узгодити програму дій та підписати договора про співпрацю. Ні пані Юля, ні Фьодорович на це поки не йдуть (можливо їм це не позволяють дані комусь якісь обіцянки)... Але обоє розуміють одне - хто до другого туру виборів переманить Тигіпко на свою сторону - шанси того бути Президентом України різко зростуть, а можливо і гарантуватимуть перемогу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тигипка не ведется на этот бред, потому как премьера во-первых у нас выбирает парламент, а Юлины слова - не более чем фарс. "Ну, я его выдвинула, парламент не поддержал... шо я могу поделать?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тигипка не ведется на этот бред, потому как премьера во-первых у нас выбирает парламент, а Юлины слова - не более чем фарс. "Ну, я его выдвинула, парламент не поддержал... шо я могу поделать?"

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=49976

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Она выразила уверенность, что после президентских выборов в ВР будет новое большинство, которое поддержит назначение Тигипко на должность премьера.

ага... no comment

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...