Перейти до змісту

Степану Бандері присвоєно звання Героя України

kudrom

Рекомендовані повідомлення

ну молодець, дав жару перед уходом! хай Тимошенко тепер висловить своє ставлення до цього указу ;)

молодець????????а що заважало раніше?

ХЗ

я говорю про даний конкретний факт, я не кажу, про те, що заважало, чи те що незроблено

як на мене, це треба було робити на початку президентства, але краще зараз, ніж ніколи, Юля і Яник цього не зроблять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь

Олесь Бузина - клоун. Цитувати клоуна чи заказні статті, ІМХО, признак дурного тону.

У мене взагалі склалось враження, що дискусія яка тут відбувається побудована по принципу:

- О! Дивись, які ті "націоналісти" весело відгаркуються... давай но ми ще щось їм затулимо, а то шота скуката.

Давати оцінку може кожен. Виходить так, що чим епатажніша оцінка тим більше бажання зафлудити нею цю гілку? Перечитайте цей флуд, людей які мають власну обгрунтовану позицію на пальцях однієї руки можна перерахувати...

Сперечатичь з "цитатниками" сенсу немає ніякого, бо у них позиція - суржик з думок інтернетдописувачів.

P.S. DenKun77 не будь "гієною".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не хочу быть таковым просто по вашим высказиванием и действием модератора складывается мнение что тут приветствуется только мнение модератора всем не согласнім РО (как сказал бы Джош Буш может быть я дурак , зато вы терористы. )

1- Українці добрі

2- так так добрі

3- добрі

1- А кацапи погані

2- ой погані, погані

3- а ми хороші ..............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 назвали,

3 - забить болт на всех героев, все обычаи, на "мову", никому не поддакивать и не вступать в дискуссии по этому поводу, делать свое дело.

4 - выучить "мову", шоб не доколупывались, всех героев и обычаи тихо считать идиотизмом.

5 - Уважать культуру(ведь она такая богатая и интересная), обычаи(ведь они такие весело-водко-сальные), даже выучить "мову" (адже вона така солов'їна), но считать Бандеровцев убийцами и палачами.

6 - пункт исходит из 2-го:

хутенько починаєте вчитись поважати цінності людей серед яких живете,читаєте книги (де Вам пояснять різницю між нацизмом й націоналізмом),вивчаєте й розумієте національну українську культуру,звичаї
и это хутэнько в гипертрофированной форме дает нам еще одного max'a, который еще год назад по-украински лыка не вязал, а сейчас превратился в веселого тролля-поцреота-националиста :)

есть еще варианты, продолжать?

нууу...які хвацькі варіяції!!дик нана продовжити о_ООО!!

7-вважати себе коханого самим раазумним й "лажить с приборамс" на всіх й вся+тихенько робити свою справу

8-нічого не вивчати, сальния хахли і так нас паніма(ну тіп ми прадвінутияс)

9-спробувати акултурітьс єта агалтелає народонаселенія в яких "весело-водко-сальные" традиції (я так мислю Ви поняття не маєте що таке українські традиції по визначенню),відітелі у ніх є"мова" (адже вона така солов'їна)й вони посміли(як ТАК!!) вважати Бандеру Героєм.

10-тролінгс.........

11-тролінгс.........

12-тролінгс.........

З.І

Була колись така собі Соціал-Національна партія України в створенні якої я приймав участь з 1989 року й очолював її молодіжне крило -"Патріот України" на Волині.Вважав,вважаю й буду вважати себе націоналістом.

З.З.І

Якщо надалі відбудеться конструктивний діалог з радісттю прийму участь.А ось дешеві алегорії й інтерпритації не цікавлять та й не варті уваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо надалі відбудеться конструктивний діалог з радісттю прийму участь.А ось дешеві алегорії й інтерпритації не цікавлять та й не варті уваги

Хорошо скажи как ты себе представляешь будущие страны в идеале ?

(есчё не от одного националиста не слышал внятного ответа,кроме "будим продвигать укр. культуру в массы" )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хорошо скажи как ты себе представляешь будущие страны в идеале ?

ОК)

З Вашого дозволу використаю декілька цитат з книги яка на мою думку більш ніж повністю дає відповідь на Ваше запитання.

«Національна система політичної економіки» Фрідріха Ліста (рекомендую прочитати)

«….Фінанси: Фінансова політика знаходиться під контролем держави, регулюється її законами, але не підкоряється державним установам. Збереження контролю національного капіталу над банківською системою.

Торгівля: Вільне існування внутрішнього ринку. Державне управління торгівлі в міждержавних угодах. Кожна держава захищає своїх виробників.

Промисловість: Державна підтримка власного виробника і стратегічно важливих галузей промисловості. Державний контроль над ними.

Сільське господарство: Опора с/г — це середнє фермерське господарство. Їм надається право володіти засобами виробництва і самостійно розпоряджатися результатами своєї праці. Діяльність фермерів не повинна шкодити національному господарству. Рівень і масштаби конкуренції зводяться до мінімуму кооперативними спілками.

Роль держави: Держава — основний інструмент для досягнення економічного добробуту нації і народів, які проживають на її території. Через це держава є цінністю для її населення. Держава — окремий гравець в господарській системі поряд з іншими її суб′єктами.

Основна економічна мета: Економічний розвиток нації як частини світової спільноти. Класовість не заперечується, але і не допускається безконтрольна експлуатація робітників буржуазією (володарями капіталу). Добробут окремої людини напряму залежить від добробуту нації.

Приватна власність: Не є священною, але сприймається як необхідність. Приватна власність надається представникам нації з метою збільшення особистого і суспільного добробуту

Держава повинна розвивати науку, освіту і транспортну систему, які виступають головними рушіями розвитку і модернізації нації та держави, й інвестувати в них кошти. ……»

Якщо мова йде про моє бачення політичного устрою України,це однозначно соціал-націоналізм. Що це таке Ви легко знайдете в мережі)

З.І

Хороші приклади економічного націоналізму- Японія,Корея,ОАЕ й т.д

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мова йде про моє бачення політичного устрою України,це однозначно соціал-націоналізм. Що це таке Ви легко знайдете в мережі)

З.І

Хороші приклади економічного націоналізму- Японія,Корея,ОАЕ й т.д

а замечательный пример социал-национализма - гитлеровская германия. ты уверен что нацизм верное направление для нашей страны? что то мне кажется что против будет много людей, даже в западной части страны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опыт Кореи и Японии нам не перенять как бы мы не тужились, исторически и территориально у нас все сложилось все совсем иначе, да и слишком поздно

Описанная экономическая модель отнюдь не нова и мне кажется ей тоже уже пора на покой

Вот например я родился на Украине все предки с Украины но так сложилось что я вырос в много национальном обществе и я знаю( подтверждено жизненным опытом) что народы, абсолютно любые народы, могут уживаться когда поставлены в одинаковые условия, я аж никак не чувствую себя принадлежащем конкретно к украинскому народу

Мне кажется вообще суть этой проблемы отлично подчеркнул Теодор Герциль в своем определении нации

«Нация- группа людей обшего исторического прошлого и общепризнанной принадлежности в настоящем, сплоченное из-за существования врага

Вот так и национальные движения появляются только когда коренные народы терпят неудобства, дискомфорт,ущемления, со стороны по их мнению других народов

в принципе это нормальная реакция в животном мире, собираться в стаи для зашиты от агрессора

Но дело все в том что у вас в стаи уже давным давно находятся те братьев которых вы собираетесь бить. И бороться с этим невозможно, даже радикальные методы тут бессильны

Глобализация берет свое , время хуторов уже давным давно позади

Сейчас в Украине( и во всем мире) все финансовые потоки принадлежат по сути иудейскому капиталу который действует только в своих интересах

Как от этого избавится ?

Как вы намерены отличать украинце от не украинцев по тому что они скажут(внутренним осушением принадлежности к народу ) по паспорту по форме черепа ?

Пришло время глобальной экономики, глобальной политики , тот кто будит мыслить масштабами колхоза на биржевом рынке обречен на крах.

В условии глобализации термин национализм теряет свою суть у него размываются четкие грани сейчас невозможно выделить один конкретный народ и дать ему преимущества над другими пусть даже и они тут коренные жители

(Гитлер обошел эту проблему он выделял не один конкретный народ, а арийцев под критерий ариец попадало уже много народов)

думаю национализм прошлое но не как не будущие

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а замечательный пример социал-национализма - гитлеровская германия. ты уверен что нацизм верное направление для нашей страны? что то мне кажется что против будет много людей, даже в западной части страны.

гітлер керував Націонал- соціалістичною робітничою партією. На першому плані стояла нація,( тому їх і назвали нацисти), а потім уже соціалізм, але для однієї, вибраної нації.

Вот так и национальные движения появляются только когда коренные народы терпят неудобства, дискомфорт,ущемления, со стороны по их мнению других народов

в принципе это нормальная реакция в животном мире, собираться в стаи для зашиты от агрессора

Глобализация берет свое , время хуторов уже давным давно позади

В условии глобализации термин национализм теряет свою суть у него размываются четкие грани сейчас невозможно выделить один конкретный народ и дать ему преимущества над другими пусть даже и они тут коренные жители

(Гитлер обошел эту проблему он выделял не один конкретный народ, а арийцев под критерий ариец попадало уже много народов)

думаю национализм прошлое но не как не будущие

Гітлер вирізняв арійську расу, а не націю чи народ. І під неї підганяли якраз по антропологічних параметрах (зріст, колір шкіри, очей і т.п.) Поняття нація є скоріш політичним, а в "стаи для зашиты от агрессора" збивались племена з яких потім формувались об'єднання племен. Це було в раніші періоди історії.

А якщо у націоналізма нема майбутнього, чому тоді країни Європи, котрі об'єднались в ЄС, і які збирались стати, щось на кшталт Сполучених Штатів Європи, таки не відмовились від своїх національних держав і національних економік, армій і т.п. ?

"Махровий" шовінізм і агресивний націоналізм в сторону "ультрас" - є збоченням, яке нічого хорошого принести не може. Але, щоб залишитись в глобальному світі сильним НЕОБХІДНО зберігти свою національну ідентичність. Ви ж не заставляєте, в світлі сучасних тенденцій уні-секс, бути однаковими у всьому (а не тільки в одязі) чоловіків і жінок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2mammoth

Соціал-націоналізм й націонал-соціалізм це АБСОЛЮТНО різні речі!!

2DenKun77

Згоден в частині глобалізації світової економіки але не згоден з Вами що до націоналізму.Він чи не єдиний засобів протистояти глобалізації й багато урядів це чітко усвідомлюють,як не дивно але нівіть Росія дедалі активніше культивує націоналізм.

2[nd]

Нуууу.. шановний диизайнер якщо для Вас Фрідріх Ліст - флейм,тади звиняйте кіна не буде....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....тоді дозвольте поцікавитися вашим :)

моїм??!! :ohmy:

перепрошую за флуд))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо у націоналізма нема майбутнього, чому тоді країни Європи, котрі об'єднались в ЄС, і які збирались стати, щось на кшталт Сполучених Штатів Європи, таки не відмовились від своїх національних держав і національних економік, армій і т.п. ?

"Махровий" шовінізм і агресивний націоналізм в сторону "ультрас" - є збоченням, яке нічого хорошого принести не може. Але, щоб залишитись в глобальному світі сильним НЕОБХІДНО зберігти свою національну ідентичність. Ви ж не заставляєте, в світлі сучасних тенденцій уні-секс, бути однаковими у всьому (а не тільки в одязі) чоловіків і жінок?

Вы сами сказали- "это политика". политика группы людей лоббирующие свои интересы, и теория нации (кстати нация и народ одно и то же ) для них является прикрытием, хотя они сами могут и не быть представителями народов интересы которых они представляют. это просто кланы, роды и на народ им глубоко наплевать

[nd] Эххххх опередили ))

національну ідентичність

Стоит учитывать что идентификация одного народа в нынешних условиях невозможна без ущемления прав и свобод других наций

А если она уже есть тогда и говорить нет о чем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа у тому що національні держави європейців сьогодні поліетнічні і їх нація - це якраз політична нація з громадян однієї держави - коли разом у одній компанії працюють люди із колумбії, україни, монголії, в'єтнаму, ізраїлю, німеччини і франції і нікому навіть на думку не спадає вчити їх мові чи героям чи історії ні у межах компанії, ні у межах держави.

Ви себе читаєте ааа?..."і нікому навіть на думку не спадає вчити їх мові чи героям чи історії ні у межах компанії, ні у межах держави"

Це в якій такій європейській державі громадянам навіть на думку не спаде вчити мову чи герояМ?? :ohmy:

а от соціал-націоналісти чи націонал-соціалісти - даруйте - від перестановки чобіт... місцеві якраз тужаться будувати моноетнічну державу, що останній раз зустрічалося напевно десь у феодальні часи.

з гугл чоботи попереставляйте(ну жиби не писать лобуду)

я уже(ВЖЕ) втомився наголошувати на тому що американський, британський, німецький, французький націоналізм радше політичний і громадянський ніж етнічний - наш же націоналізм якраз навпаки - етнічний і шкодить політичним, економічним реаліям нашої ж держави у першу чергу.

політично-громадянський націоналізм й етнічний націоналізм :D:D

Для ВАС лічна:

Головною в націоналізмі є ідея державності та незалежності, самостійності. Але держава — не самоціль, а форма й засіб організації повноцінного життя народу. Народ, у свою чергу, — це не тільки корінний етнос, а й усі етнічні меншини. І дійсний (а не змішаний із шовінізмом, з його намаганнями довести виключність та зверхність «своєї» зростаючої етнонації) націоналізм обстоює право на, державність усіх (як корінних, так і некорінних) етнічних угруповань народу. Коли мета перетворення певного народу на державну націю вже досягнута, націоналізм тим самим остаточно виконує свою історично-конструктивну роль і від нього має залишитися лише патріотизм.

а оцей от етнос - така цікава небезпечна штука, що можна українців поділити надвоє, потім почати виділяти окремі етнічні групи і починати будувати полісся для поліщуків, закарпаття для русинів, прикарпаття для - не знаю - лемків, і т.д. аж до якогось племенного поділу.

Усміхнуло :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо у вас є намагання у чомусь когось переконати, пишіть по суті....

Згоден й навіть підтримую(щиро).

Але зверніть увагу на пост №140 який переповнений Вашим "конструктивом" й "аргументами"

Я доволі чітко,доступно й аргументовано виклав свою точку зору й якщо вона Вас не влаштовує будьте ласкаві висловити свою а не займати позицію втомленого критикана.

З.І

Прошу не вказуйте мені що робити й я не скажу Вам куди піти.

ОК)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гітлер керував Націонал- соціалістичною робітничою партією. На першому плані стояла нація,( тому їх і назвали нацисти), а потім уже соціалізм, але для однієї, вибраної нації.
2mammoth

Соціал-націоналізм й націонал-соціалізм це АБСОЛЮТНО різні речі!!

поясните в чем разница. только не надо пускаться в пространственные объяснения о наличии отсутствия присутствия, а конкретно и по полкам. что то всю жизнь со второго класса думал что от перестановки слагаемых сумма не меняется, вы же, как оказалось, можете доказать обратное. Просим, просим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгортається дискусія, яка не зовсім відповідає темі. І це може бути приводом для обвинувачення у флудерсві і потерті постів. Кому, як не шановному сьогоднішньому іменнинику це знати :) .

Та й інші мають бути в курсі. Тому пропоную створити нову тему конкретно про націоналізм - як такий взагалі, і український зокрема. І там викладати думки з цього приводу, даби не бути звинуваченими у "сраному срачі". Вибачайте за моветон - цитата. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого! Скільки тут емоцій...

Я так розумію Ворлдсітізен реінкарнувався в ДенКуна77? Знаєте з чим у мене асоціюється "глобалізм"? З панянками легкої поведінки (цитую недавно обкурену тему). Все виявляється набагато простіше... для чого культивувати в собі внутрішні цінності, виявляєтья - це все архаїзм і пережитки давнини... треба мислити новими категоріями. Той хто платить той мене і танцює, або там де більше платять там я і відтанцьовую.

Але це так - думки в голос.

Хорошо скажи как ты себе представляешь будущие страны в идеале?

(есчё не от одного националиста не слышал внятного ответа,кроме "будим продвигать укр. культуру в массы" )

Як пише Ді, омайнгат... шо курить автор? Ще одна варіація на тему "кухарка должна понимать внутренние процесы в стране?" :sq_ye:

Vanus, чого чудо, яке порівнює націоналізм з тваринними інстинктами "стаї", далі дозволяє собі писати "брєд сивого котика"?

mammoth, чого для підсилення противаги відносно чужих думок потрібно зразу вдаватись до поняття "радикальний націоналізм"? Хтось в цій гілці виявляє крайні, радикальні позиції відносно інших національностей? Відколи захист свого (неважливо про що ми говоримо - економіка, політика, традиції) від зазіхання зі сотрони інших національностей або "прихильників глобалізму" почав утотожнюватись з "нацизмом Гітлера". Захист як категорія - давайте розберемось і відокремимо зерно від шелухи, а не як категорія - дістав кулемета і захищаю, як тут дехто писав, свій хутір.

Може хватить маніпулювати словами?

І давайте не будемо сперечатись про економіку з позиції націоналізму...

[nd], у тебе сьогодні свято :)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як пише Ді, омайнгат... шо курить автор? Ще одна варіація на тему "кухарка должна понимать внутренние процесы в стране?"

Vanus, чого чудо, яке порівнює націоналізм з тваринними інстинктами "стаї", далі дозволяє собі писати "брєд сивого котика"?

Конструктив :huh: в прочем как и все что я читал от Вануса на эту тему, а еше обвиняет в "страном сраче"

Відколи захист свого (неважливо про що ми говоримо - економіка, політика, традиції) від зазіхання зі сотрони інших національностей або "прихильників глобалізму" почав утотожнюватись з "нацизмом Гітлера". Захист як категорія - давайте розберемось і відокремимо зерно від шелухи, а не як категорія - дістав кулемета і захищаю, як тут дехто писав, свій хутір.

Тут интересное "захист свого" , Эта формулировка подразумевает некие алгоритмы с помощью которых вы ограждаете "свое" от "они" . Как эти процессы могут выглядеть на практике в современном обществе без ущемления других народов мне сложно представить .

может быть конкретно вы скажите что вы считаете своим и как вы намерены его защищать(не то я сейчас напридумываю) ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фак май мозг.....

вот вернусь сьогодні ввечері і потру всю фігню, але вже з банами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...