Перейти до змісту

Велоформа б/в

Rembo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Велоштани. На лямках, без памперса. На пізню осінь-ранню весну. Стан на 5. Розмір XL. Ціна 60 грн.

199416lpfcg.jpg 199417oeyer.jpg 199418hblvx.jpg

Велошорти. Лямки, памперс, спинка сіточка. Потерті в проміжності, на спині фарба трохи посипалась. Стан 4-. Розмір М-L. Ціна 20 грн.

199423vkxnd.jpg 199424oikdj.jpg 199425ifyuo.jpg

Шорти без лямок, чорні. Товстий памперс для ніжної попи))). Стан 5 (памперс підшитий так как витягнулась нитка). Розмір М. Ціна 50 грн

199431ptexb.jpg 199432swpeq.jpg 199433cbykq.jpg

Шорти з лямками, чорні (Santini). Стан верху 5+, памперса на 4. Розмір М. Ціна 40 грн.

199436yqhil.jpg 199437ydhas.jpg

Торг умісний

П.С. Повідомлення про бронювання речей писати в приват.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Нові лоти

Шорти. Без лямок. Розмір L. В штанинах трохи розтягнуті. Стан на 5- (потерті світловідбиваючі полоски). Памперс тонкий. Ціна 45 грн.

217562zzfcz.jpg217563eallr.jpg

Шорти на шнурівці. В штанинах трохи розтягнуті. Розмір М, реально L. Стан 5. Памперс Coolmax Silver (антибактеріал). Ціна 70 грн.

217564sklyi.jpg 217565gpdmc.jpg

Опубліковано
Сорі вони вже заброньовані. Просто ще є аська і телефон ;)

Не вижу их в этой фразе:

Повідомлення про бронювання речей писати в приват.
Опубліковано

Ну дик я винуватий, що в мене речі в асі бронюють.

А оце написав, бо змінили руховик форуму і редагувати повідомлення стало неможливо.

Повідомлення про бронювання речей писати в приват. Тим паче що їх ще й в ПП забронювали, просто люина вже в мене купляла речі і я відразу звязався в асі

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Лишилися

Шорти. Без лямок. Розмір L. В штанинах трохи розтягнуті. Стан на 5- (потерті світловідбиваючі полоски). Памперс тонкий. Ціна 45 грн.

І новий лот

Шорти Berghaus. Стан на 5+, як нові. Розмір L-XL, в штанинах більш широкі. Ціна 100 грн.

231867bwuhk.jpg 231868uvgxh.jpg 231869pekjf.jpg 231870qhlqy.jpg

Опубліковано
Шорти Berghaus. Стан на 5+, як нові. Розмір L-XL, в штанинах більш широкі. Ціна 100 грн.

продано

Виставляються штани Adidas вело/бігові. Плаский шов, стрейч. Без памперсу. Матеріал Climacool. Розмір М, нв мій зріст 185 см сиділи як має бути. Стан на 5. Ціна 70 грн.

232636pqqyu.jpg 232637lbruu.jpg 232638kzagz.jpg 232639oqjvf.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Новий лот

Судячи по вигляду шорти ніразу не вдягалися і тим паче не пралися. Стан на 5+. Але це жіночі шорти. Розмір L. Ціна 70 грн.

236215esucw.jpg 236216ymhcj.jpg 236217xruej.jpg 236218zzzkw.jpg 236219xmawi.jpg

Лишилися

Штани Адідас продано.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Все вищевказане продано. Але в звязку з оновленням гардеробу зявилися такі речі:

Велошорти AGU. Майже як нові. Чорні. Розмір М. Стан 5-. Ціна 40 грн.

Велобриджі унісекс. Розмір L. Сірі. Стан 4+ (невеличка потертість н аодній зі штанин, все інше в ідеалі) () Ціна 40 грн.

Велошорти. Чорні. Розмір L. Стан 5. Ціна 35 грн.

Штани зимові Gonso, на лямках мені виявилися малі (для тих хто готує санчата з літа). Стан 5- (були невелички дірки від шипів педалей, які дуже акуратно зашиті і їх майже не видно) Розмір М. Ціна 70 грн.

Фото пізніше.

Опубліковано

С памперсом? Я точно не знаю свой размер(нижнее бельё эМка) Предварительно резерв если подойдут.

ЗЫ И хоцца фото :)

Опубліковано

Все вищевказане продано. Але в звязку з оновленням гардеробу зявилися такі речі:

Велобриджі унісекс. Розмір L. Сірі. Стан 4+ (невеличка потертість н аодній зі штанин, все інше в ідеалі) () Ціна 40 грн.

Велошорти. Чорні. Розмір L. Стан 5. Ціна 35 грн.

Штани зимові Gonso, на лямках мені виявилися малі (для тих хто готує санчата з літа). Стан 5- (були невелички дірки від шипів педалей, які дуже акуратно зашиті і їх майже не видно) Розмір М. Ціна 70 грн.

Фото пізніше.

пробачте, а велошорти це те ж саме що і велотруси. Вобщім питання, а щось трішки "балахонисте" буває?

Опубліковано

Балахонисте в смислі більший розмір чи не в обтяжку?

та ні я хочу підібрати вело-одяг не в обтяжу. І іще мої підалі вгризаються в кросівки (пробивають підошву) . Шо делать?

Опубліковано

Бріджі- сіко?

Який розмір?

Бриджі Шкодер забронював ще у середу.

Балахонисте в смислі більший розмір чи не в обтяжку?

та ні я хочу підібрати вело-одяг не в обтяжу. І іще мої підалі вгризаються в кросівки (пробивають підошву) . Шо делать?

Удачі в пошуках. Якщо щось знайдеш то це буде не вело одяг, він за замовчуванням в обтяжку йде. в аткому випаду купляй щось бігове чи такого роду, але воно буде без памперса та буде стиратися швидше за велоформу ;)

Опубліковано

Удачі в пошуках. Якщо щось знайдеш то це буде не вело одяг, він за замовчуванням в обтяжку йде. в аткому випаду купляй щось бігове чи такого роду, але воно буде без памперса та буде стиратися швидше за велоформу ;)

Как вариант - даунхильная одёжка.

Опубліковано

еще как вариант - тонкие велотрусы с памперсом под низ и бриджи или шорты наверх. я обычно так и катаюсь по городу, а если становится жарко, то шорты просто снимаю :ok2:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...