Перейти до змісту

Вибір монітора

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть вибрати монітора з розширенням 1920x1200 і матовим екраном. Потолок в сумі приблизно 350$.

Монітор буде використовуватися для: ігор, переглядів фільмів, роботи з кресленнями, з текстовими документами, і трохи для аматорської роботи з фотографіями.

І ще таке питаннячко: 24'' монітор, буде комфортно дивитися з відстані 80-70 см?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоможіть вибрати монітора з розширенням 1920x1200 і матовим екраном. Потолок в сумі приблизно 350$.

Монітор буде використовуватися для: ігор, переглядів фільмів, роботи з кресленнями, з текстовими документами, і трохи для аматорської роботи з фотографіями.

І ще таке питаннячко: 24'' монітор, буде комфортно дивитися з відстані 80-70 см?

монітор з розширенням 1920x1200 і на 23 дюйми непогано працює.. звернись до мікса, допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось не бачив таких на 23 дюйми. Можна модельку озвучити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще питання, є смисл доплачувати за DVI?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є. Взяв собі такий монітор http://www.nadavi.com.ua/opin/samsung/2343bw/opin-39.php

Чудовий. Повертається, регулювання висоти..ще вища роздільна здатність 2048*1152/1920*1080...хоч він знятий з виробництва..але купити можна.Рекомендую..є DVI. 238 у.о

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так 24" для нього в більшості 1920x1200 рідний режим.

мін 80см для перегляду.

Я працюю на 1м і все супер, діло звички. Фільми дуже супер переглядати на 2-2.5м.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може дасте якісь конкретніші поради, типу на продукцію яких виробників варто звернути увагу, а кого обходити 10 дорогою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як завжди LG\Samsung ;) ..вибирай в Розетці, дивись може в Луцьку дешевше знайдеш таку модель, а ні то там і купиш..та і все_мій монітор особливий роздільною здатністю, поворотністю - за такі гроші це єдиний поворотний вайд..інші варіанти вище 400 баків.ну ця фішка сподобалась..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для работы очень подойдет ASUS VW226H :ok2: почему советую именно 26" - там размер пиксела "стандартный", как на 19" 1280x1024, то есть 0.29мм. подавляющее большинство софта и игр выглядят комфортно именно на таком пикселе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а з PVA матрицею є щось цікаве, але з ціною в розумних межах?

(займаюсь дизайном, важлива точна передача кольорів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще питання: сильно в іграх буде видна різниця між матрицями з окликом 2мс і 5мс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще питання: сильно в іграх буде видна різниця між матрицями з окликом 2мс і 5мс?

cильно буде видна різниця в мишках між 800dpi i 2000dpi ? ;)

Буде видна різниця від типу матриці і розміру зерна, 2мс чи 5мс - несутьєво. Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки зупинив свій погляд на Samsung SyncMaster 2443BW з матрицею TN+Film

Але тут трапився Dell UltraSharp 2209WA з матрицею E-IPS

От постало питання, чи варто жертвувати роздільною здатністю заради іншого типу матриці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матриця IPS вважаеться найкращою і по якості зображення наближається до кінескопів. Що до Dell UltraSharp 2209WA, то монітор має досить непогані характеристики. 1680на 1050, час відклику - 5 мс. Почитай в неті відгуки про нього і якщо підходить дизайн і ціна, то можеш сміливо купувати. Тим більше що ти хочеш працювати з фотографіями, цей монітор буде саме те що треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От постало питання, чи варто жертвувати роздільною здатністю заради іншого типу матриці?

Важко сказати. Все залежить від персональних вподобань. В мене зараз Samsung 215TW -- 1680x1050, 21", S-PVA мартиця, купа входів, якісна передача кольорів, регулювання по висоті і поворот на 90 градусів -- влаштовує абсолютно всім, окрім роздільної здатності і діагоналі. Хочу 1920х1200 (або 1920х1080) і хоча б 24"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як з сервісним обслуговуванням Dell'а в Луцьку (Україні)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SAmsung 2242Sn 1920x1080 - Комфортно гратися і фільми дивитися. Працювати зручно. d-sub підключення .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я собі пів року назад взяв Лджи 2253 ТКю - http://hotline.ua/tx/lg_flatron_w2253tq. Ситема смарт, тіпа менше впливає на очі, і якість зображення мене приємно вразило. нарікань на апарат немає, да й відгуків про нього в неті море. Ще один є сервісний центр в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взяв Лджи 2253 ТКю

От і перший бан за написання брендів не мовою оригіналу. ЧИТАЙТЕ ПРАВИЛА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже замовив собі Dell'a, приніс в жертву роздільну здатність заради IPS матриці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже замовив собі Dell'a, приніс в жертву роздільну здатність заради IPS матриці.

Скільки заплатив?Відпишешся як приїде,по-доброму завидую,мені десь в квітні таке щастя світить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd] Отримує бан на три дні за обговорення дій модератора в форумі. Такі речі згідно з правилами дозволені лише в ПМ.

Стосовно того що він написав вище.

1. Закон стосується лише офіційних комерційних матеріалів, на зразок реклами. Навіть в статтях в журналах/газетах транслітерація брендів не уточнюється. Борда ж взагалі не є засобом масової інформації і під цей закон не підлягає (мені на автомобілі в куточку також дописати БМВ кирилицею, чи краще БАЗ -- Баварський Автомобільний Завод?).

2. Технічні форуми націлені на людей, які хоч більш-менш розбираються в техніці і можуть відрізнити один бренд від іншого навіть в написанні латиницею.

2. Написання брендів лише мовою оригіналу вимагається для полегшення пошуку на борді і для запобігання спотворення вимови цих брендів. Наприклад, я знаю мінімум три варіанта "транслітерації" бренда Zyxel, не кажучи вже про спотворені "транслітерації" інших брендів, на зразок "лижа", "гнусмас" і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як показала практика Dell найти в Луцьку майже нереально. Тому підшукую йому альтернативу.

Хто що скаже про Samsung SyncMaster F2380? Вроді як по всіх параметрах влаштовує, тільки часто в відгуках його ганять за великий час відгуку. Невже це буде доставляти сильний дискомфорт в іграх типу S.T.A.L.K.E.R., NFS, GTA?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитавши відгуки по Samsung F2380 вирішив все таки продовжити пошуки Dell'a

До-речі новина!

В продажі починає з'являтися LG Flatron W2220P з такою самою матрицею, як в Dell UltraSharp 2209WA. Мабуть його буде простіше найти чим Dell'а.

2 moderators: можливо потрібно дописати в назву теми:"з матрицею e-ips, c-pva", а розширення забрати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитавши відгуки по Samsung F2380 вирішив все таки продовжити пошуки Dell'a

Не знайшовши Dell'a вирішив уважніше почитати відгуки про Samsung'а, вони мені сподобалися і вже сиджу за Samsung F2380. Поки подобається, але треба ще його настроювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...