Перейти до змісту

Вибір монітора

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможіть вибрати монітора з розширенням 1920x1200 і матовим екраном. Потолок в сумі приблизно 350$.

Монітор буде використовуватися для: ігор, переглядів фільмів, роботи з кресленнями, з текстовими документами, і трохи для аматорської роботи з фотографіями.

І ще таке питаннячко: 24'' монітор, буде комфортно дивитися з відстані 80-70 см?

Опубліковано
Допоможіть вибрати монітора з розширенням 1920x1200 і матовим екраном. Потолок в сумі приблизно 350$.

Монітор буде використовуватися для: ігор, переглядів фільмів, роботи з кресленнями, з текстовими документами, і трохи для аматорської роботи з фотографіями.

І ще таке питаннячко: 24'' монітор, буде комфортно дивитися з відстані 80-70 см?

монітор з розширенням 1920x1200 і на 23 дюйми непогано працює.. звернись до мікса, допоможе.

Опубліковано

є. Взяв собі такий монітор http://www.nadavi.com.ua/opin/samsung/2343bw/opin-39.php

Чудовий. Повертається, регулювання висоти..ще вища роздільна здатність 2048*1152/1920*1080...хоч він знятий з виробництва..але купити можна.Рекомендую..є DVI. 238 у.о

Опубліковано

Так 24" для нього в більшості 1920x1200 рідний режим.

мін 80см для перегляду.

Я працюю на 1м і все супер, діло звички. Фільми дуже супер переглядати на 2-2.5м.

Опубліковано

А може дасте якісь конкретніші поради, типу на продукцію яких виробників варто звернути увагу, а кого обходити 10 дорогою?

Опубліковано

Ну як завжди LG\Samsung ;) ..вибирай в Розетці, дивись може в Луцьку дешевше знайдеш таку модель, а ні то там і купиш..та і все_мій монітор особливий роздільною здатністю, поворотністю - за такі гроші це єдиний поворотний вайд..інші варіанти вище 400 баків.ну ця фішка сподобалась..

Опубліковано

для работы очень подойдет ASUS VW226H :ok2: почему советую именно 26" - там размер пиксела "стандартный", как на 19" 1280x1024, то есть 0.29мм. подавляющее большинство софта и игр выглядят комфортно именно на таком пикселе.

Опубліковано

а з PVA матрицею є щось цікаве, але з ціною в розумних межах?

(займаюсь дизайном, важлива точна передача кольорів)

Опубліковано

І ще питання: сильно в іграх буде видна різниця між матрицями з окликом 2мс і 5мс?

Опубліковано
І ще питання: сильно в іграх буде видна різниця між матрицями з окликом 2мс і 5мс?

cильно буде видна різниця в мишках між 800dpi i 2000dpi ? ;)

Буде видна різниця від типу матриці і розміру зерна, 2мс чи 5мс - несутьєво. Імхо.

Опубліковано

Поки зупинив свій погляд на Samsung SyncMaster 2443BW з матрицею TN+Film

Але тут трапився Dell UltraSharp 2209WA з матрицею E-IPS

От постало питання, чи варто жертвувати роздільною здатністю заради іншого типу матриці?

Опубліковано

Матриця IPS вважаеться найкращою і по якості зображення наближається до кінескопів. Що до Dell UltraSharp 2209WA, то монітор має досить непогані характеристики. 1680на 1050, час відклику - 5 мс. Почитай в неті відгуки про нього і якщо підходить дизайн і ціна, то можеш сміливо купувати. Тим більше що ти хочеш працювати з фотографіями, цей монітор буде саме те що треба.

Опубліковано
От постало питання, чи варто жертвувати роздільною здатністю заради іншого типу матриці?

Важко сказати. Все залежить від персональних вподобань. В мене зараз Samsung 215TW -- 1680x1050, 21", S-PVA мартиця, купа входів, якісна передача кольорів, регулювання по висоті і поворот на 90 градусів -- влаштовує абсолютно всім, окрім роздільної здатності і діагоналі. Хочу 1920х1200 (або 1920х1080) і хоча б 24"

Опубліковано

я собі пів року назад взяв Лджи 2253 ТКю - http://hotline.ua/tx/lg_flatron_w2253tq. Ситема смарт, тіпа менше впливає на очі, і якість зображення мене приємно вразило. нарікань на апарат немає, да й відгуків про нього в неті море. Ще один є сервісний центр в Луцьку.

Опубліковано
Вже замовив собі Dell'a, приніс в жертву роздільну здатність заради IPS матриці.

Скільки заплатив?Відпишешся як приїде,по-доброму завидую,мені десь в квітні таке щастя світить :)

Опубліковано

[nd] Отримує бан на три дні за обговорення дій модератора в форумі. Такі речі згідно з правилами дозволені лише в ПМ.

Стосовно того що він написав вище.

1. Закон стосується лише офіційних комерційних матеріалів, на зразок реклами. Навіть в статтях в журналах/газетах транслітерація брендів не уточнюється. Борда ж взагалі не є засобом масової інформації і під цей закон не підлягає (мені на автомобілі в куточку також дописати БМВ кирилицею, чи краще БАЗ -- Баварський Автомобільний Завод?).

2. Технічні форуми націлені на людей, які хоч більш-менш розбираються в техніці і можуть відрізнити один бренд від іншого навіть в написанні латиницею.

2. Написання брендів лише мовою оригіналу вимагається для полегшення пошуку на борді і для запобігання спотворення вимови цих брендів. Наприклад, я знаю мінімум три варіанта "транслітерації" бренда Zyxel, не кажучи вже про спотворені "транслітерації" інших брендів, на зразок "лижа", "гнусмас" і т.д.

Опубліковано
Вже замовив собі Dell'a, приніс в жертву роздільну здатність заради IPS матриці.

Як показала практика Dell найти в Луцьку майже нереально. Тому підшукую йому альтернативу.

Хто що скаже про Samsung SyncMaster F2380? Вроді як по всіх параметрах влаштовує, тільки часто в відгуках його ганять за великий час відгуку. Невже це буде доставляти сильний дискомфорт в іграх типу S.T.A.L.K.E.R., NFS, GTA?

Опубліковано

Прочитавши відгуки по Samsung F2380 вирішив все таки продовжити пошуки Dell'a

До-речі новина!

В продажі починає з'являтися LG Flatron W2220P з такою самою матрицею, як в Dell UltraSharp 2209WA. Мабуть його буде простіше найти чим Dell'а.

2 moderators: можливо потрібно дописати в назву теми:"з матрицею e-ips, c-pva", а розширення забрати?

Опубліковано
Прочитавши відгуки по Samsung F2380 вирішив все таки продовжити пошуки Dell'a

Не знайшовши Dell'a вирішив уважніше почитати відгуки про Samsung'а, вони мені сподобалися і вже сиджу за Samsung F2380. Поки подобається, але треба ще його настроювати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...