Перейти до змісту

Хочу зробити безпровідну мережу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна.

Мається стаціонарний компутер, підключений до інтернету через АДСЛ.

І мається ноутбук з Wi-Fi приймачем.

Треба зробити так, щоб можна було одночасно сидіти в неті на обох пристроях.

Що для цього тра купити і як його налагодити?

Опубліковано
Ситуація наступна.

Мається стаціонарний компутер, підключений до інтернету через АДСЛ.

І мається ноутбук з Wi-Fi приймачем.

Треба зробити так, щоб можна було одночасно сидіти в неті на обох пристроях.

Що для цього тра купити і як його налагодити?

який провайдер, і адсл модем?

Опубліковано

ну то яки пытання? - заходи в настройки модема - там есть раздел про вай-фай - настраивай сеть .. и на ноуте соответственно , если незнаеш как ето настраивать то два варианта либо читай в инете - там валом простейших инструкций .. либо зови айтишника и готовь литру пива...

• Адміністратори
Опубліковано

Ну по перше це не адсл. Це радіо канал.

Купуєш маршрутизатор з вай-фай щось типа цього DIR-330 http://www.dlink.ru/ru/products/2/737.html

налаштовуєш і все буде працювати.

Опубліковано

Воно то так! Але можливо у юзера напряг з грошима? Usb файфай за 110 грн, втикай у компутер і налаштовуй - Point-to-point. І буде тобі щастя.

Опубліковано
Воно то так! Але можливо у юзера напряг з грошима? Usb файфай за 110 грн, втикай у компутер і налаштовуй - Point-to-point. І буде тобі щастя.

З таким "щастям" ноут зможе використовувати інтернет тільки поки ввімкнений комп'ютер. Оптимальний варіант - зробити так, як написав kmd

Опубліковано
Ну по перше це не адсл. Це радіо канал.

Купуєш маршрутизатор з вай-фай щось типа цього DIR-330 http://www.dlink.ru/ru/products/2/737.html

налаштовуєш і все буде працювати.

У мене датагруп, якщо я поставлю маршрутизатор, як конторолюдвати трафік тоді? Авторизатор ж прийдеться виключать.

І як тоді дивитись файло, яке на компі, ноутбуком.

Опубліковано

Scorpio а зайти на сторінку статистики раз в день проблемно?і файло, яке на компі дивитись по мережі

Опубліковано

Хочеться бачити в треї, як в авторизатора.

КОМП-дріт-РОУТЕР-віфі-НЕТБУК, проблем при створені такої мережі не виникає? А то я часто рАдміном користуюсь.

Опубліковано

З таким "щастям" ноут зможе використовувати інтернет тільки поки ввімкнений комп'ютер. Оптимальний варіант - зробити так, як написав kmd

Навіть з 100% увімкненним компом 90% даю, що ноут не буде мати "щастя". Тільки з точкою доступу робіть.

Навіть з 100% увімкненним компом 90% даю, що ноут не буде мати "щастя". Тільки з точкою доступу робіть.

P.S. Т.е. "щастя", буде часто глючити пропадати

Опубліковано

Вважаю що NetSerpent написав вірно, а KOTuK ні... можете 100 відсотків давати що авоно не буде працювати, але ж то буде не так..

P.S. Т.е. "щастя", буде часто глючити пропадати

щастя є, його не може не бути :)

обладнання глючить, як правило, якщо воно поломане, або в когось криві руки...

Опубліковано
Хочеться бачити в треї, як в авторизатора.

КОМП-дріт-РОУТЕР-віфі-НЕТБУК, проблем при створені такої мережі не виникає? А то я часто рАдміном користуюсь.

Якшо хочеш бачити в треї - постав програмку NetMeter - пречудово рахує трафік, є функція нагадування про закінчення ліміту.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Час розставив все по своїх місцях.

Хочу результат, як "Point-to-point" (без точки доступу), а точніше Ad-Hoc попрацювало? :)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...