Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

бачив колись як маленькі діти дражнять собак (кидають палки, каміння, "гавкають")

а потім представляю, а вдрух це чиєсь чадо з форума, якогось "собаконенавісніка" ))))))

проблема не в собаках, проблема в людях)

ніколи на мене собаки не кидались, не гавкали і тд (колись в дитинстві кіт в дворі дивний жив, то раз на мене кинувся, ну я дав газу і чо, не став "котоненавісніком")

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

P.S. "Задовбали" собаколюби - ЛЮДИНОНЕНАВИСНИКИ. Ні одна сльозина дитини не варта якогось пса, тим паче бродячого. :angry2:

Я вже писав, але за пів-року нічого не змінилось

Якщо страждають ваші діти, то програєте саме ви, бо хочете захистити власних дітей сидячи біля комп'ютера та ще й чужими руцями. Я в сотий раз повторю: якщо вам небайдужі ваші діти, відірвіть сраку від крісла і почніть, накінець, діяти! На даний момент, в цій полеміці, ви своїх же дітей використовуєте як аргумент, а не як об'єкт захисту.

Хоча ні, захисники тварин вже добудовують притулок для собак, а ви і далі нийте на форумах про дитячі сльози.

...собаки домашні і бродячі - точно з іншої категорії.

категорія та сама - природа не любить пустоти, на місце знищених собак прийде щось інше - 100%. Історія вже знає багатенько прикладів, але миші люди вперто продовжують гризти кактус.

А навіщо їм то - неважко здогадатись - "кусять оцєнь хоцецца", ресурси економлять, більше того, колись читав, що в них в деяких містах "драконівські" податки на собак, і вони їм голосові звязки вирізають, аби не гавкали (!!) і не "здали" хазяїв.

Якби проблема була в голоді, то їх би просто знищували, навіть не знищували, а їли, і не переселяли в сільську місцевість. Перші обмеження в Китаї водились для зупинки епідемії сказу, а теперішня заборона для покращення екологічної ситуації в місті, але аж ніяк не голод.

Опубліковано

бачив колись як маленькі діти дражнять собак (кидають палки, каміння, "гавкають")

В притулок тих дітей :mdr:

А собаки хай розмножуються і замають ваші місця :0123:

Опубліковано

Набігли людоненависники. :smile-zachot:

По "китайських" аргументах.

категорія та сама - природа не любить пустоти, на місце знищених собак прийде щось інше - 100%. Історія вже знає багатенько прикладів, але миші люди вперто продовжують гризти кактус.

Місто - людьми створена система, не природою.

Якби проблема була в голоді, то їх би просто знищували, навіть не знищували, а їли, і не переселяли в сільську місцевість. Перші обмеження в Китаї водились для зупинки епідемії сказу, а теперішня заборона для покращення екологічної ситуації в місті, але аж ніяк не голод.

Можливо, але не безперечно, як і аргумент голоду.

P.S. ... і ниють обговорюють на форумах.

Опубліковано

Набігли людоненависники. :smile-zachot:

Ех... треба було повністю свою цитату навести, знав же що тут в основному пісатєлі, а не чітатєлі. Але взяв і кінець видалив. Зря. Виправляюсь:

п.с. Не треба мене приписувати до якогось табору, я не підходжу до жодного.

Що суті не міняє...

Опубліковано

Ех... треба було повністю свою цитату навести, знав же що тут в основному пісатєлі, а не чітатєлі. Але взяв і кінець видалив. Зря. Виправляюсь:

п.с. Не треба мене приписувати до якогось табору, я не підходжу до жодного.

Що суті не міняє...

Не набридло себе пів року цитувати, в темі, яка тебе не цікавить ні як захисника тварин, ні як людину, яку бентежить к-ть безпритульних собак?

Опубліковано

Не набридло себе пів року цитувати, в темі, яка тебе не цікавить ні як захисника тварин, ні як людину, яку бентежить к-ть безпритульних собак?

А хто сказав, що тема мене не цікавить?

Опубліковано

А хто сказав, що тема мене не цікавить?

В такому разі озвуч будь-ласка свою позицію, в контексті заданого запитання.

З.І. Я не люблю зірок, тому посилання на пости кільканадцять сторінок тому прошу не давати.

Опубліковано

В такому разі озвуч будь-ласка свою позицію, в контексті заданого запитання.

З.І. Я не люблю зірок, тому посилання на пости кільканадцять сторінок тому прошу не давати.

Перша цитата знизу і є моє бачення вирішення проблеми, якщо така існує, але поки що працюють тільки прихильники стерилізації, а прихильники знищення ну ніяк не хочуть робити свою частину "роботи".

Імхо, спочатку відстріл (1) надлишку і агресивних, потім стерилізація (2) залишку - це вирівняє ситуацію, коли людей перестануть кусати, а новим собакам не дадуть прийти у місто старі. Все, що не вписується у ці рамки - в притулок (3), в непердбачуваних ситуаціях - самозахист (4). Вуаля. Нє?

Маєте власні переконання? Гоу травити, стріляти, душити, топити.

...

Бо свої переконання треба втілювати в життя самим, а як ви це будете робити в принципі немає значення, чи вийдуть всі на площу і заставлять Романюка передумати про стерилізацію на користь відстрілу, чи підуть самі травити. Головне діяти. А наразі мала кількість захисників тварин перемагає позицію більшості лучан саме завдяки своїй активності, або дякуючи бездіяльності самих лучан, кому як зручніше.

...всім прихильникам знищення собак необхідно відійти від комп'ютера хоча б на 100 метрів, і, накінець, почати хоч щось робити, а не тільки писати на форумах.

Я в сотий раз повторю: якщо вам небайдужі ваші діти, відірвіть сраку від крісла і почніть, накінець, діяти! На даний момент, в цій полеміці, ви своїх же дітей використовуєте як аргумент, а не як об'єкт захисту.

Звернення до чиновника від постраждалих - це також активність, про яку я говорю. Будь-яка дія для захисту своїх інтересів, своїх поглядів - це активність, про яку я говорю.

Опубліковано

Викликають повагу дії китайців після того як 3 людини померло від сказу - "У китайскому районі забили палицями 50 000 собак" ))

Не все так просто...

По данным Министерства здравоохранения КНР, в одном только сентябре в стране от бешенства скончались 318 человек. Число случаев заболевания в сентябре возросло почти на 37% по сравнению с соответствующим периодом прошлого года. В целом за первые 9 месяцев года зарегистрированы 2254 случая (1738 в январе - сентябре 2005 г.).

...

Тогда же сообщалось, что в уезде Моудин юго-западной провинции страны Юньнань от опасного заболевания скончались несколько человека, хотя их лечение началось сразу после того, как они были укушены больными животными. В этом уезде, где с начала года десятки людей подверглись нападениям бешеных собак, были приняты беспрецедентно жестокие меры по прекращению эпидемии. Местные власти отдали приказ санитарным службам о тотальной чистке, хотя по их же данным лишь 564 особи являлись опасными.

По появившимся в печати сведениям, было уничтожено более 50 тыс. собак: их травили ядами, умерщвляли при помощи электрошока и забивали насмерть дубинками прямо на улице или во дворах на глазах их хозяев. Крайне жестокие методы вызвали даже протесты у части жителей провинции, а также за рубежом.

Опубліковано

Викликають повагу дії китайців після того як 3 людини померло від сказу - [url="http://www.msnbc.msn.com/id/14139027/ns/health-pet_health]

правильно, двигайтесь в строну Китая

туда вам и дорога

лучше бы они так боролись с атипичной пневмонией, а не разносили ее по всему миру

Опубліковано

Викликають повагу дії китайців після того як 3 людини померло від сказу - "У китайскому районі забили палицями 50 000 собак" ))

Гуманніше було б просто зробити відстріл, причому не на очах хазяїв. Тому жодного приводу поважати китайців у даному випадку я не бачу. Навпаки - це дуже жорстоко у 21 ст. бити тварин палицями на смерть.

Опубліковано

Сьогоднішня історія: ранкова пробіжка на спортмайданчику біля школи. До мене підбігає шавка-такса, гавкає, біжить за мною. Я в шортах...

Зупиняюсь, щоби заспокоїти її рефлекс переслідування. Добре що не вкусила.

Хазяїн почав відкликати собаку тільки після мого крику "Чия скотина! Заберіть собаку"

Я собак не сильно боюсь, проте неприємно.

От думаю - якщо надалі буде так кидатись - може петардами її полякати?

Опубліковано

Сьогоднішня історія: ранкова пробіжка на спортмайданчику біля школи. До мене підбігає шавка-такса, гавкає, біжить за мною. Я в шортах...

Зупиняюсь, щоби заспокоїти її рефлекс переслідування. Добре що не вкусила.

Хазяїн почав відкликати собаку тільки після мого крику "Чия скотина! Заберіть собаку"

Я собак не сильно боюсь, проте неприємно.

вывод-брать с собой на пробежку китайца с палкой

Опубліковано

Можно просто броситься на нее с рычанием. Обычно собаки мелкого калибра тут же дрейфят и валят со всех ног, как минимум останавливаются в ступоре. Если животное не жалко - пере...ть с ноги ее, у таксы длинный и слабый позвоночник, подача в торс будет практически смертельна.

Но самый эффективный способ - поговорить с хозяином, что в случае бесконтрольного свободного выгула на стадионе еще раз - пере...ть собаку таки прийдется, пусть не обижаются. Если хозяева вменяемые - больше проблем не будет.

Опубліковано

что в случае бесконтрольного свободного выгула на стадионе еще раз - пере...ть собаку таки прийдется, пусть не обижаются.

а хозяина слабо?

или страшно пулю (резиновую) получить в ответ?

Опубліковано

Надо разделять два понятия:

1.Бродячая толпа псов.

2.Собака с хозяином, но типа тоже бродячая (без поводка, намордника)и со словами "вона не кусається"

в первом случае - отлов и отстрел.

во втором случае - отлов хозяина,устное предупреждение,если не поможет - физическое предупреждение.

И помните, в этой сложной, очень проблемной ситуации виновны не собаки, а люди.

имхо

Опубліковано

а хозяина слабо?

Трололо?

Так я тоже умею :)

на тему пулю получить...

А тебе слабо не ныть на форуме а ставить перед собой цели и достигать их?

z_b44f0696.jpg

Опубліковано

а хозяина слабо?

Трололо?

не

просто любите побить тех кто меньше, а в ситуации виноват хозяин, но его не трогают, потому что страшно

p.s. фотко своё или "скачаное с инета"?

Опубліковано

p.s. фотко своё или "скачаное с инета"?

А разве мой ответ повлияет на твое мнение? ;)

y_f2aeeb5a.jpg

Опубліковано

А разве мой ответ повлияет на твое мнение? ;)

ясно

Я ж говорил :) Пока носом не ткнешь - ни в жизнь не поверят. Дикари-с... :D

Опубліковано

Постійно тут читаю що відстріл не принесе результатів, ось і навів приклад китайців, y них результат такіх дій вирішив проблему скажених (і не тільки) собак.

Порівняв відстріл і побиття палицями...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...