Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

g05.gif А что смутило? формулировка?

так, формулювання. Змусило засумнівися в адекватності людини, яку інтервіювали, хоча може помиляюся. В цілому, я зрозумів, що вона мала на увазі, але налякало оте слово - всиновлення

Опубліковано

Ой я часто такое слышала, так что не удивляюсь) А формулировка действительно дикая. Лучше подошло бы - взять в добрые руки, семью, приютить, подобрать и т.д.

Опубліковано

да, отличная формулировка. за мной только что по Глушец свора собак неслась. тренированные, суки, пришлось даже вкрутить выше обычного темпа. вот так бы взял их в добрые руки, да придушил.

Опубліковано

еще раз: Насчет суда: рядом со мной живет собачка...а по поводу трусса - эта собака неоднократно кусала прохожих(в т.ч. детей и стариков, для которых это было весьма серьезно - одна бабка полгода была прикована к кровати) с серьезными последствиями, что прикажете с ней делать? Или еще пример: на Прикарпатье в районе Трускавца, в Бориславе живет такой себе откормленный "теленок" (в холке более 1,5 метра!), который (внимание!) два раза насмерть загрызал детей за пределами своего двора (оба раза штраф хозяину не превышал 5000 грн) - что с такими животными (или хозяевами) делать?

да, отличная формулировка. за мной только что по Глушец свора собак неслась. тренированные, суки, пришлось даже вкрутить выше обычного темпа. вот так бы взял их в добрые руки, да придушил.

А можливо досить захищати? Чи все таки захисники дочекаюиться коли покусають їх або їх дітей. (МОЖЛИВО І ЗІ СМЕРТЕЛЬНИМ ЗАКІНЧЕНЯМ)

Опубліковано

А можливо досить захищати? Чи все таки захисники дочекаюиться коли покусають їх або їх дітей. (МОЖЛИВО І ЗІ СМЕРТЕЛЬНИМ ЗАКІНЧЕНЯМ)

афигеть какое хорошее пожелание :(

спасибо вам в шляпу

Опубліковано

[censored] сьогодні сам стикнувся з ситуацією з дворовими собаками кинулися сину в ноги без причинно жалко не було під руками нічого тоще й бабкі м..ля чуть тим собакам моглиб то відсасували

защітнєци пріроди 40а квартала(чи защочнеци)

[censored] Сьогодні сам стикнувся з ситуацією з дворовими собаками. Кинулися сину в ноги безпричинно. Жалко, не було під руками нічого. То ще й бабкі м..ля. Чуть тим собакам могли б, то відсасували. Защітнєци пріроди 40а квартала (чи защочнеци).

Чтобы оно хотя бы читалось - минимум так тайпать надо.

Опубліковано

А писать без ошибок слабо?

Та хоч на винищувачі літати, от тільки від бродячих собак допомагає це однаково ;)

• 4 тижня потому...
Опубліковано
На минулій сесії Луцької міської ради не вдалося "протягти" рішення про зняття заборони на відстріл безпритульних тварин в обласному центрі. Чимало нарікань невдоволених чиновників довелося вислухати любителям братів наших менших у вихідні дні, коли центральною вулицею міста прогулювалися лучани. Дійшло навіть до того, що з самісінького ранку на Театральній площі з'явився автобус зі спеціалістами, яких тримають у комунальному господарстві міста не один рік поспіль для таких цілей. Варто зауважити, що раніше так звані гицелі ніколи до роботи не поривалися, а талони зі штампом спецкомбінату, які списуються під згадані речі, розтягують всі кому не лінь. Наприклад керівник існуючого тільки на папері управління, котрого тримають задля ширми, щоб не закривати структури через величезні борги, власну іномарку заправляє виключно бензином із згаданого спецкомбінату та одного із луцьких ЖКП.
ссылка
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

А ти походу не стикався коли приходиш на зупинку і стая з шавок одна починає і з подтішка за ногу ззаду хватає і почінаєш думати тоді куди іхати на роботу чі в травпункт добродію .якшо ти такий добрий зроби пітомнік для всіх цих бєздомних і цьомай всіх.а стикнешся не дай бог і тобі того самого що мені бажаєш друже.

Опубліковано

А ти походу не стикався коли приходиш на зупинку і стая з шавок одна починає і з подтішка за ногу ззаду хватає і почінаєш думати тоді куди іхати на роботу чі в травпункт добродію .якшо ти такий добрий зроби пітомнік для всіх цих бєздомних і цьомай всіх.а стикнешся не дай бог і тобі того самого що мені бажаєш друже.

А в школе тебе разрешают на роботу ходить?

Опубліковано

В мене в брата ротвєлєр в кума стафоршир но це домашнє але гарантіі як псіна себе поведе нема .просто з вуличними були проблеми і я думаю не водного мене .коли це без контрольне це проблема .ну не ходити кожному з пістолетом чи шокером як на борді рекламують і балончиком накрайняк.не дай бог покусають вас чи ваших близьких отоді будете думати тим місцем яке думає

Опубліковано

Собака скакати дерево зелений йти окуляри говорити да

maller, твої пости читати нереально. Набір слів без пунктуації. Добре що речення розділяєш, але це мало спасає

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...