Navigator Опубліковано 21 Червня, 2013 в 06:47 #1451 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 06:47 Zevs_Isver. У мене з ними свій рахунок, який відкрив не я. Раніше, коли в будинку ще були мусорокамери - відстрілював регулярно щурів. Ліхтар + вінтовка і ефірна тиша. Щурів теж треба було в Красну книгу заносити?
Zheny@ Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:16 #1452 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:16 Як тварин, живих істот, їх, звичайно ж шкода. Але як агресивних тварюк, що можуть у будь-який момент кинутися (А ще якщо поруч діти) - стріляв би.Доречі, у часи радянські, таких собак таки відловлювали. І робили корисну річ. Саме із собак. Із їхнього жиру - мило.От тоді вони приносили користь.
Єретик Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:35 #1453 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:35 Нажаль в бюджеті грошей на людей не вистачає не те що на собак ...Це міф придуманий владою для того, щоб виправдовувати безлад, який є в державі.У 2011 році всі волинські ЗМІ передали радісну новину: нарешті у нас відкрито притулок для тварин. Отже, собак будуть гуманно стерилізувати, а тому кількість бродячих на вулицях Луцька суттєво зменшиться. За песиками у притулку доглядатимуть, їх лікуватимуть і роздаватимуть новим дбайливим господарям – все ледве не за європейськими стандартами і вимогами. Та нещодавно мені надіслали фотографії з того притулку: мовляв, подивіться на цей «концтабір для хвостатих».Трупи маленьких цуценят, собака на межі виснаження, розкидані фекалії, брудна операційна, яка нагадує хлів… Признатися, кадри не для слабких нервів. У притулок на вулиці Мамсурова, 9 їхали без попередження, із Веронікою Федосовою-Цибульською, яка вкладає не тільки всю душу в порятунок безпритульних тварин, а й власні кошти. Спонсорувала доти, доки не зрозуміла, що у притулку «безлад, кошти використовуються неефективно, над тваринами знущаються». Вероніка стверджує, що така ситуація там склалася від моменту створення наприкінці минулого року нового комунального підприємства «Ласка» і призначення директором Богдани Новарчук.http://www.volynpost.com/walls/1564-scho-chekaie-bezprytulnyh-sobak-u-lucku
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:44 #1454 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:44 Доречі, у часи радянські, таких собак таки відловлювали. І робили корисну річ. Саме із собак. Із їхнього жиру - мило. результата 0 бездомные собаки всёравно были проблема не решалась
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:50 #1455 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:50 Вероніка Федосова-Цибульська та ще 37 волонтерів звернулись у міську раду з офіційним запитом про те, у якій кількості, під чию відповідальність та згідно з якими документами передані собаки в КП «Ласку» ух, если бы те 37 "волонтёров" + Вероничка поделились на 4 группы и в свой день приезжали в приют - пользы было бы значительно больше но нет, они предпочитают херню всякую на "вонлынньюсах" писать
Zheny@ Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:58 #1456 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 07:58 бездомные собаки всёравно были проблема не решалась так, але вона не мала таких масштабів, як зараз. що не зупинка - свора. І то 4-6 штук. І "пітомніків" для таких тварин я щось не дуже пам'ятаю. Бо зараз і притулок є, і собаки на вулицях є, і, ніби, стерилізують, і все одно плодяться.
bodia88888 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:10 #1457 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:10 Як тварин, живих істот, їх, звичайно ж шкода. Але як агресивних тварюк, що можуть у будь-який момент кинутися (А ще якщо поруч діти) - стріляв би.+1.Гуманізм закінчується після укусу, по крайній мірі, в мене так сталося. Хоча й вкусив мене собака, не маленьких розмірів, ще в дитинстві, нелюбов, в певній мірі страх і ненавість залишились до нині. І коли йдеш, а за/на тобою/тебе біжить оте скажене чудо, хочеться в той момент або вінтовку в руках тримати, або можна було б взяти мачете і....
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:11 #1458 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:11 Бо зараз і притулок є, і собаки на вулицях є, і, ніби, стерилізують, і все одно плодяться.это только в ВР всё решается росчерком пера и то когда денег немерянопроблему на которую всем было пофиг за 1 раз не решить+ куча дебилов регулярно выкидывают собак на улицы
Zheny@ Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:15 #1459 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:15 + куча дебилов регулярно выкидывают собак на улицыКолись, коней стріляли, собак топили і котів. Так, безумовно, це жорстоко. Зате не буде бардака. Ще якщо кінь на волі може собі сам пастися, то собака не буде цього робити. Вона прибіжить в місто, озлоблена, голодна, і знаєш, що вона буде робити (окрім як мило виляти хвостиком) - правильно, буде шукати когось слабкого, переляканого, щоб можна було напасти. А ще якщо вкусить і відчує запах крові....
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:16 #1460 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:16 Хоча й вкусив мене собака, не маленьких розмірів, ще в дитинстві, нелюбов, в певній мірі страх і ненавість залишились до нині. І коли йдеш, а за/на тобою/тебе біжить оте скажене чудо, хочеться в той момент або вінтовку в руках тримати, або можна було б взяти мачете і....это лечится, главное не затягиватьи главное не переносить агрессию на беззащитных...хочется пострелять-помахать мачете? вечерком, когда хорошо стемнеет, походи по пустым остановкам на окраинах.... к тебе подойдут, пароль - "эй пацан, телефон есть"
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:22 #1461 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:22 А ще якщо вкусить і відчує запах крові....я не эксперт, но по моему это приувеличениено специально разводить агрессивные породы при теперешнем уровне развитии мира - лишее, ИМХОно бабло побеждает, пока пацанчики готовы платить денюжку - будут разводить
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:29 #1462 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:29 Zevs_Isver. У мене з ними свій рахунок, який відкрив не я.школу кончал?на сколько ты умнее собаки?делай выводыа то получается:в детстве Павлова укусила собака и забылаа Павлов вырос не и не забылРаніше, коли в будинку ще були мусорокамери - відстрілював регулярно щурів. Ліхтар + вінтовка і ефірна тиша. Щурів теж треба було в Красну книгу заносити?нужно было с жильцов начинать, что мусор бросают мимо контейнера, потом на коммунальщиков переходи, если не будут вовремя вывозить+ совет из поста №1494
RomaL Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:29 #1463 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:29 Люблю собак але більше люблю своїх дітей. Хоча на мене ніколи в житті не нападали собаки, розумію що проблема має місце.Можна було б взяти мачете і зарубати одну, другу, як козу бабці, але це візг, кров, перелякані прохожі))) Ото б була потіха!!Але такого не розумію. Собака заради потіхи не чіпає. Ти ж отримуєш задоволення від "візгу і крові". ІМХО ти хворий. Візьми собі ніж засунь в печінку на сантимента 4, думаю вилікуєшся.
bodia88888 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:43 #1464 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:43 это лечится, главное не затягиватьZevs_Isver, для порівняння ситуації, а не тварин: змія коли вкусить, ти після цього також будеш казати "аяяй, який гарний черв"ячок"? чи будеш остерігатись і боятись?Просмотр сообщенияNavigator сказал: Можна було б взяти мачете і зарубати одну, другу, як козу бабці, але це візг, кров, перелякані прохожі))) Ото б була потіха!! Але такого не розумію. Собака заради потіхи не чіпає. Ти ж отримуєш задоволення від "візгу і крові". ІМХО ти хворий. Візьми собі ніж засунь в печінку на сантимента 4, думаю вилікуєшся.Тоді виходить, що тобі подобається коли тебе собака кусає??? Тут треба уточнити хто і чим хворий. Імхо.
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:55 #1465 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 08:55 это лечится, главное не затягиватьZevs_Isver, для порівняння ситуації, а не тварин: змія коли вкусить, ти після цього також будеш казати "аяяй, який гарний черв"ячок"? чи будеш остерігатись і боятись?ну меня змея ни разу не кусала но я их остерегаюсь, если увижу на дороге(тропинке) - обязательно обойду на расстояниии никакого желания ни раскручивать за хвост ни одевать на палку ужа (со словами - да это ж уж, он не укусит) у меня нет
ursa Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:04 #1466 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:04 Не будь смешным. Собак не нужно раздрачивать, они сами кидаются. Если ты этого не видишь - сними розовые очки. Но если ты этого не хочешь видеть - даже снятие очков не поможет.Город - для людей, а не для собак. Вжиматься в стены и обходить стаи псин - это предлагаемая тобой модель поведения?
bodia88888 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:06 #1467 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:06 это лечится, главное не затягивать перев"язки, бінти, марлі, зеленька та інші медикаменти - це вже в минулому . Про той випадок нагадує лише шрам на нозі, та інші нюанси... описані вище.
RomaL Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:07 #1468 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:07 Тоді виходить, що тобі подобається коли тебе собака кусаєШонібуть. Я казав, шо мене собаки ніколи не кусали, але я розумію що проблема існує. А мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулить і обмазуватись її кров'ю може тільки хвора "людина".
bodia88888 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:12 #1469 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:12 Шонібуть. Я казав, шо мене собаки ніколи не кусали, але я розумію що проблема існує. А мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулить і обмазуватись її кров'ю може тільки хвора "людина".Перечитай уважніше пост 1477. Людина їхала по роботі-накинулись собаки- вкусили. Йому що злазити з вєліка і "кусайте мене, бо я гуманний"????Він же не задрочував їх, не провокував, а потім жалівся ой якій нехароші, треба їх стріляти...ПС. Та ситуація не мрія його, а спосіб самозахисту
RomaL Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:17 #1470 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:17 Перечитай уважніше пост 1477. Людина їхала по роботі-накинулись собаки- вкусили. Йому що злазити з вєліка і "кусайте мене, бо я гуманний"???? Він же не задрочував їх, не провокував, а потім жалівся ой якій нехароші, треба їх стріляти...Ви шо на приколі???Я не виправдовую собак, але я стверджую що мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулить і обмазуватись її кров'ю може тільки хвора "людина". Що не ясно???
bodia88888 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:23 #1471 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:23 я стверджую що мріяти зарубати тварину і слухати як вона скавулитьЙому це в голову прийшло не лежачи на дивані, а при певних умовах/обставинах.ПС. Можна на ти.ПСС. зам"яли)))
RomaL Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:29 #1472 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:29 ))) Ото б була потіха!!
Shkoder Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:31 Автор #1473 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:31 я практически уверен – кто делает дело (стреляет и травит, допустим), тот сюда не пишет. но возможно читает, поэтому хочу поблагодарить их в очередной раз. в соседнем дворе возле мусорки видел пару трупов здоровенных собачин.
Zevs_Isver Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:42 #1474 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:42 Город - для людей, а не для собак. Вжиматься в стены и обходить стаи псин - это предлагаемая тобой модель поведения?по мотивам соседней ветки:дорога для машин, все остальные нафигне буду я велосипедиста за человек считатьтак по твоему?
RomaL Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:43 #1475 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 09:43 Знайшов вихід з ситуації: на якомусь офіційному дипломатичному форумі широким жестом подарувати Кореї (неважливо якій) всіх бездомних собак з умовою самовивозу. І дєло в шляпє, тоєсть в супє.дорога для машин, все остальные нафиг не буду я велосипедиста за человек считать так по твоему?Красава
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.