Перейти до змісту

продам БЖ Sirtec 460W, відео GF6600 PCI-E, HDD 2"5 40Gb

Рекомендовані повідомлення

Блок живлення sirtec high power hpc 460 n12s 460w PPFC http://www.eletek.ua/ru/power-supply/sirte...cification.html майже новий гарантія 5 років присутня. Причина-не вистачає для моїх потреб. Ціна 400 грн.

Відео Gainward 6600 512Mb DDR2 TV-Out DVI PCI-E ремонтувалась (гріта),тому на тести 1 місяць. Ціна 120 грн.

HDD 2"5 IDE WD 400 Scorpio 40Gb. Бедів немає. Ціна 180 грн.

Торг та манібек присутні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блок живлення sirtec high power hpc 460 n12s 460w PPFC http://www.eletek.ua/ru/power-supply/sirte...cification.html майже новий гарантія 5 років присутня. Причина-не вистачає для моїх потреб. Ціна 400 грн.

Як голосно працює?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як голосно працює?

Досить тихо,та все залежить від нагрузки.Якщо цікавить,можна підійти,послухати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відео Gainward 6600 512Mb DDR2 TV-Out DVI PCI-E ремонтувалась (гріта),тому на тести 1 місяць. Ціна 120 грн.

Вона з пасивним охолодженням? Можна фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вона з пасивним охолодженням? Можна фото.

Рідне було пассивним,того і заглючила.Зараз стоїть від 7600ЖТС,але можу поставити рідне.Фотку прикручу завтра,відяха на роботі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резерв за Kolya123 до 23.01

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як голосно працює?

У меня стоит такой же. Громкость зависит от нагрузки. В режиме серфинга или музыки вообще неслышно, а когда нагружаешь систему на 70-80% то шумит немного, я из-за кулера на процессоре его не слышу )) ГГ, у меня 6 кулеров стоит дополнительно, может из-за того и не слышу.

З.Ы. разгонял систему с дополнительными устройствами, мерял потребляюмую мощность, короче нагрузил этот БП до 400 ватт, воздух оочень горячий шел из него, но работал без проблем. Тогда уже сильно шуметь начал. А так, в среднем система загружена до 220 ватт, под нагрузкой до 320 ватт и без проблем. Рекомендую к покупке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невеличке уточнення. Модель блока HIGH POWER HPC-460-N12S 460W - без PPFC (з PPFC модель HPC-460-P12S), але різниці фактично ніякої. В самого теж такий, тілька Чіфтековська версія (Chieftec CFT-460-P12S 460W, виробник HPC), то кулер там стоїть високооборотистий на 2200rpm з автоконтролем обертання і чути його навіть на холостому ходу, вже мовчу про навантаження. Так що це кому як пощастить, кожен екземпляр веде себе по своєму, треба слухати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дам за винт 100 :) и то хотелось бы увидеть смарт таблицу....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дам за винт 100 :) и то хотелось бы увидеть смарт таблицу....
120 грн і бери тесть
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розумиеш - состояние харда сильно зависит от условий експлуатации .. а ноутбучные винты так вообще бедняжки :) если смартовые атрибуты подходят до лимитов то смысла нет тратить на него время .. так что смарт вперед :) или нема де потестить? в таком случае происхождение винта?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если можно будет подойти послушать как работает БП я бы купил завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если можно будет подойти послушать как работает БП я бы купил завтра.

БЖ поки з продажем тормозиться,виникли проблеми з бж його заміняющим.У відповідній гілці зараз може щось порадять. СМАРТ вінта викладу завтра. А судьба його-стояв у ноуті,здимів проц і не можу знайти заміну.Проц сокет А але маленький. От і валяється вже рік.Час від часу використовував для перевірки компів. На ньому є Win XP.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кинь-но модельку ноута в ПМ ) мо і воскресим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розумиеш - состояние харда сильно зависит от условий експлуатации .. а ноутбучные винты так вообще бедняжки :) если смартовые атрибуты подходят до лимитов то смысла нет тратить на него время .. так что смарт вперед :) или нема де потестить? в таком случае происхождение винта?
тест вінта
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HDD в резерв будьласка......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в резерві за YSTAS
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж вроде первый занимал очередь за хардом ;) ... хозяин - барин .. если шо то я следующий на винт :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибачаюсь,але не замітив тут "куплю". Просили smart в студію-будь-ласка. А далі першим резерв попросив YSTAS. Чи я щось пропустив?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну... пост №11 и твой №12 - просто для начала хотелось убедится в качестве товара..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну... пост №11 и твой №12 - просто для начала хотелось убедится в качестве товара..
Ну,торгуются многие.Давай не будем флудить и раздувать тему. Если завтра до 14-00 его не заберут-винт за тобой.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резерв за Kolya123 до 23.01

Манібек до 23.02.2010
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в резерві за YSTAS

На манібеку до 27.01.2010

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...