Перейти до змісту

Народні гуляння

Gal4on0k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Найкращі санки це поліетиленовий мішок (в дитинстві брали мішки в яких була колись селітра) наповнений соломою - і копчик цілий, і швидкість що треба.

Тільки де ж їх та солому взяти в місті? :sq_ye:

Опубліковано
чем вам сапалаевка не угодила в парке? горки -ойойойой!

Це про горки що парку біля міської клінічної лікарні?

Ну якщо так, тоді думаю дуже гарна ідея і кажуть там горки різні є, круті не дуже і дуже :) , і хто змерзне , мона скоро на марштутку і додому відігріватись.

Для першого разу, думаю непогано?

Опубліковано
Так что со временем и местом?

субота 23.01.10р., горки що у парку біля міської клінічної лікарні, проспек Відродження.

збір основного складу на 10.00-10.30 на лівому березі річки біля моста що по проспекту Відродження (вхід до парку).

P.S. di надіюсь ти будеш і буш нашим провідником :)

Опубліковано

де саме будете кататись - я б з малою прийшов на санчатах - мені до парку 900-річчя 5 хв. йти - сподіваюсь ви там будете.

p.s. біля містка з 33 у парк зі сторони парку залили льодяну гірку - колись у дитинстві ми там класно зажигали

Опубліковано

В 10:54 проходил в районе горок с фотоаппаратом, готовясь запечатлеть безбашенных саночников... и только одинокие прохожие попадались на пути... :)

Был кто-нибудь?

Опубліковано
В 10:54 проходил в районе горок с фотоаппаратом, готовясь запечатлеть безбашенных саночников... и только одинокие прохожие попадались на пути... :)

Был кто-нибудь?

Також була в цьому районі в цей час і дивно що мене і незамітили- тьотка з санчатами :D - о то було видовище.

Троха покаталась, згадала дитинство, доречі, Di, зїзджала з цієї горки і я .

Взагалі і не так холодно було, але як красиво!!!!!!!! Все навкруги завмерло, нікого кругом нема, тіко ти і сніг під ногами рипить- "лепота".

post-4409-1264410237.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...