Перейти до змісту

Вибори Мера

P0HIH

Вони усі хочуть стати мером Луцька  

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2SunSeth - раныше і такого (1580) не було. А "забивали болт" на свої обов'язки не алкаші на мусорці, а люди з значно вищим статусом.

Уявляю якби на такий 1580 дзвонили меру Нью-Йорка )) Таке повинне робитись без усіляких 1580, би ми за це їм платимо.

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
2P0HIH - признайся чесно, ти гроші любиш? ;)

Признаюсь чесно!

Люблю жінку.

Люблю дітей.

Люблю Україну.

Гроші ні.

Опубліковано
Знаю, чо багато кому наш меѓ малосимпатичний, але проголосую за нього по 2-м причинам:

1. дороги. Не Німечина звичайно, але стільки жоден градоначальник не зробив.

2. поки новий/молодий накрадеться (щоб "і дітям, і внукам") - багато, дуже багато часу пройде <_<

От того і треба голосувати за того, кому міських грошей не треба - своїх вистачає. І приклад Тігіпка показав, що люди втомилися від політиканства, їм треба реально діючі лідери: бізнесмени, економісти.....

Опубліковано

Забагато грошей - це як забагато здоров'я - так не буває :P

А в питаннях влади взагалі "праблєма ширє" - мова завжди йде про переділ власності (да так, щоб навікі, і тіко революція). А в такому випадку гроші імхо - "відпочивають" :0031:

На жаль такі, як ти це ще не скоро зрозуміють. Впринципі, я на те і не надіюся, ви аби задачку "хто гірший - Юля чи Янукович" правильно рішили ...

Опубліковано
Забагато грошей - це як забагато здоров'я - так не буває :P

я так розумію в тебе якісь проблеми з грошима.... ;)

На жаль такі, як ти це ще не скоро зрозуміють.

і так виглядає що ти ще й носій істини... :)

Опубліковано

А істина - у кожного - своя, я не претендую на останню інстанцію, говорю, що знаю, мож десь і помиляюсь хз. Принаймні з задоволенням завжди послухаю мудру думку, але коли бачу брєд - то вибачте, це брєд, і мовчать я не буду :mdr:

Опубліковано
Твою істину, що ти можеш і без грошей я вже чув ;)

любов в мому розумінні аж ніяк не можна використовувати до грошей, я думав ти зрозумів шо я хтів цим сказати.

тим більше якшо ти сам говориш "істина - у кожного - своя, я не претендую на останню інстанцію." ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

На рахунок що Шиба патріот чи Кривицький комсомолець, то це вже справа така, різниці нема як на мене - лучанина.

Кривицький пустив навіть тролейбус в Гараджу, комп'ютеризував оплату за комунальні послуги, в той час коли в інших областях приймали по книжці й щоб заплатити приходилось стояти великі черги, вирішив проблему транспорту, ремонтував дороги.

А зараз що? Що він зробив? Конкретно мені скажть, крім дороги? Чи ви думаєте якби Кривицький був, то він би дороги не ремонтував би зовсім???

Я підтримуав Кривицького і підтримую, тепер у народу є можливість порівняти, хто кращий.

Опубліковано
MACCEN - усе так і є, дійсно, як ти пишеш. Але питання стоїть альтернативи...

Яка ситуація в інших містах, обласних центрах?

Якщо хтось вважає, що Кривицький буде чи був кращим, то наведіть пліз аргументи. Я особисто сумніваюся.

Шиба попри все, хто б про нього що не говорив, є в більшій мірі патріот ніж комсомольці Кривицький, Романюк, Клімчук і т.д.

Ці всі люди, якщо форумчани не в курсі, є колишні заядні комуністи. Людей, які були в КП взагалі не можна допускати до державної служби. Проблема наша у тому, що при владі у нас колишні комуняки. І поки не помре останній, нічо в цій державі на краще не зміниться.

Я взагалі не розумію, мені лічно пофіг, хоть там незнаю хто, аби було тепло в квартирі, текла якісна вода й не тільки холодна й гаряча, щоб було світло, вулиці не були темні, й транспорт вчасно їздив і це все щоб було по нормальним адекватним цінам...

І причому тут інші області чи міста, ви дивиться не на те, що у когось є, а не те що у нас.

І навіть чому не тримає наш мер свого слова, обіцяв нам надати кошти щоб відремонтували ліфт, а потім "спригнув" на те що коштів нема, так чому людям голову морочити? Не простіше сказати робіть самі, а ми цю суму вам розіб’ємо в комунальну оплату, й подбаємо про те, щоб іншого разу не вкрали апаратуру в ліфта. І так далі...

Я впевнений на всі 100% якби Кривицький йшов би на мери, за нього проголосувало б стільки людей, скільки б хватило щоб він став знову мером нашого гарного міста – до речі це заслуга його та команди яку він зумів зібрати.

Опубліковано

Хм, ніхто не ідеалізує Шибу, але Кривицький однозначно не вирішення.

Якщо, є реальні проблеми з ліфтами чи т.п. то кожного понеділка приймає він або Соколовська, бюрократам треба мозолити очі.

До нього реально попасти на прийом і викласти усе що ти думаєш, було б лише бажання.

А стосовно того що нам однаково, хто буде над нами комсомольці, комуняки і т.п. то це національна трагедія.

Як казав Шевченко: за шматок гнилої ковбаси - рідного батька продаси. Не правильний цей підхід, що нашим градоначальником має бути комсомолець.

Про оборудки Кривицького взагалі мовчу. Не можна допускати до влади колишніх комуністичних божків, це вже 19 років нам вилазить боком, а люди ще досі цього не розуміють. Шкода...

• 2 тижня потому...
Опубліковано
А Столяр чё? Не хотит быть мером?

такої інформаціїї пока в змі не проскакувало.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ха-га-га пассажиры!!!

Ипанутся умом.

Дававйте голосовать за категоризацию!

Пример:

Условные Спортсмены (Голева, Токарский, Чернецкий, Кривицкий ...)

Гнилая Номенклатура (Климчук, Кравчук, какой-такой Бондар??, ...)

Гарантированые Клоуны (Главацкий, Чижик, Козюра ...)

Непредпрениматели-Бессеребренники (Свирида, Чорнуха, ...)

Опубліковано

Не зовсім в тему, але думаю й це матиме вплив...

Отже, за даними газети "Дело"

Безальтернативный кандидат на пост председателя Волынской области — руководитель местного штаба Виктора Януковича Александр Башкаленко.

http://delo.ua/vlast/politika/janukovich-u...natorov-137733/

Опубліковано
Циркулюють чутки, що буде Француз.

(offtopic OFF ;))

Вчора читав,:

Герой України Анатолій Француз, який був головою Волинської обласної державної адміністрації (12.06.2002 – 03.02.2005), може стати губернатором Івано-Франківської області. Про це повідомляє «Волинська правда», посилаючись на Коломия ВЕБ Портал.

А ось ще щодо мера :D

Із курйозу розпочалася сесія Луцької міськради сьогодні, 24 лютого, - якийсь доброзичливець поставив на стіл у президії сесійної зали перед місцем міського голови Богдана Шиби прапорець Партії регіонів.

Спочатку депутати міської ради затвердили порядок денний робити сесії. Перед початком розгляду питання № 1 – депутатських запитів – якийсь спостережливий депутат побачив на столі поруч із міським головою Богданом Шибою прапорець Партії регіонів. «Це пов’язано з виборами?» - жартома поцікавився депутат.

Міський голова пояснив у відповідь, що ніякого прапорця не ставив. Зрештою, прапорця із сесійної зали після того, як вщух регіт, виніс секретар Луцької міськради Анатолій Бірюков.

• 3 тижня потому...
Опубліковано
актуальність теми переноситься орієнтовно на 1 рік ))))..........

Думаю - раньше. Максимум - на осень. Новому презику нужны свои кнопки.

п.с. Чижик, грят, новый хозяй "Танцелота" и по родне от партии ригонов.

Придется из "клоунов" в разряд "фраера" перенести.

Идь, губернатора - не мэра поставить!

Опубліковано

- Угары на кичах шарагами крантуються

- Ты меня в тупик поставил совсем - "шараги", "угары" какие-то. Ты хоть сам понимаешь чё говоришь или нет?

(с) "Реальный папа"

Опубліковано

Ахаха)))))) Навчись писати, пацанчеГ, перед тим як реєструватись на форумі..!!! Шо за народ пішов...?...

По темі: Обирати Шкляку, ..ой тобто Шибу - це, як на мою думку, нерозумно! Позиивний аргумент в його сторону лише один - зробив декілька вулиць, полатав дороги. Причому На Конякіна так і незавершили.. до тротуарів не дійшли, а кошти скоріше за все були виділені і комусь в карман перекочували.. Ну це як завжди, шо тут дивуватися

Негативу - нааааабагато більше: Центральна площа, за яку просто стидно перед туристами! Недобудовний перехід (знов приватники в особі Каравану кинули міськвладу, але санкції ніяких), благоутсрій поірвняно з Кривицьким в декіль раз гірший, а в певний районах відсутній як такий (показові суботники нічого не допомогли). І саме основне - це відверта дурість з транспортниками! За збитковість куплених в лізинг Богданів і за втрати міського бюджету мільйонів гривень - пан Шиба має нести кримінальну відповідальність, а не лише громадську! А якщо взяти до уваги, що ми уже пів року НЕОБГРУНТОВАНО платимо за проїзд на 50коп більше ніж мало би бути (порахуйте тепер особисті збитки за цей час на різниці проїзду) - то Шибу потрібно однозначно СУДИТИ!!!!

...але ж ні, ми всі такі наївні, так віримо кожному слову нашого меВа... Які люди - така і влада. Дорога - це мего важлива річ, мдя ..сумно за лучан..

Проголосував за Романюка. Вірю що зможе шось зробити, бо на посаді губернатора точно каші не спортив і це як мінімум! Кривицький вже своє відбув, це минуле. ЦЕ те саме, що після Юща президентом знову став Кучма. Важко уявити, правда??

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...