Перейти до змісту

Екзит-пол board.lutsk.ua

D@ve

За кого ви віддали свій голос  

250 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Не буде вже ніяких майданів. Не ті обставини і вже не ті лідери.

Ну чо може бути зібраний майдан. Варіант один - хор народнай пєсні і пляскі "Звьозди шоубізу".

Але як тільки почнуть задвигати політику - народ розійдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 111
  • Створено
  • Остання відповідь
Але найцікавіше тепер, як розділяться  голоси Тигіпко між Ю та Я?

Мого голосу не отримає ніхто з них (так само голосів моїх близьких). Якщо в другому турі буде така можливість, проголосую "Проти всіх", якщо такого пункту не буде - зроблю бюлетень недійсним. Думаю, те ж саме зроблять всі, хто ще не зовсім піддався зомбуванню.

І що ти доброго зробиш? Витратиш попусту бюджетні гроші?..

Якщо не помиляюсь, ціна бюлетеня 76 коп. Це малесенька частина від тих грошей, які можуть потратитись на переголосування. Особисто моя думка, голосувати у другому турі проти всіх. Я знаю, що нікому нічого цим не доведу, але якщо таких, як я буде хоча б 10-20% - це вже буде непоганий сигнал для влади

p.s. 2 Гриб: Василь Противсіх в мене викликає посмішку і погодьтесь, що його краще слухати, ніж артековський секс-скандал з подробицями і замішуванням політиків різних фракцій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сигнал для влади кажеш? "Клала" вона з прибором на такі сигнали, тут вам не еуропа.

А голосуючи проти всіх ти отримаєш саме такого президента, якого заслуговуєш:

5a20433e9000.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка оригінальна фраза. макнули чуву, навіть омріяних 3% не отримала, так розразилася "площадной бранью".надіюсь, її тепер надовго перестануть купляти для політпроектів.

Толик, Богословская - технический кандидат, задание которой было поливание грязью леди Ю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толик, Богословская - технический кандидат, задание которой было поливание грязью леди Ю.

Здається є більш дешеві варіанти робити це ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как можно голосовать за Тигипка, если в его программе чёрным по белому написано: "Я поверну російській мові статус мови міжнацонального спілкування..."

???

Якщо вчитатися, то це не значить 2-гої (чи першої) державної ;)

якщо вчитатися,то це значить-"Ні}{ера я робити не буду".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо вчитатися,то це значить-"Ні}{ера я робити не буду".

Щось на зразок б-би за українську мову, яка і так державна ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как можно голосовать за Тигипка, если в его программе чёрным по белому написано: "Я поверну російській мові статус мови міжнацонального спілкування..."

???

Спробую розтлумачити, як я це розумію, на свій хлопський розум: Ще не так давно я вчилася в школі, в якій з другого класу три рази на тиждень мала уроки англійської мови, а російську вивчала з 5-того класу, і то це було, як факультатив. Припускаю, що тенденція до утиску російської збільшується. То чому ж так? Я за те щоб мої діти знали російську не гірше англійської, і розмовляли без суржика, який зараз лунає з усюди, починаючи від прохожих на вулиці, закінчуючи політиками, "зірками". Що до другої державної мови, здається, тут мова не іде.

Не кидайтесь будьласка яйцями)), якшо шось не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Припускаю, що тенденція до утиску російської збільшується.

Припускаю, що в Австралії тенденція до утиску індонезійської збільшується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Погоджуюсь з D@ve на всі 100% !!! Люди просто зневірились! Треба, ну дуже сильного, дієвого, і переконливого лідера, щоб українці вийшли за ідею, а не за гроші!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У голови Луцької окружної виборчої комісії рвануло дах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...