Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Comanche hurricane - 54km/h з горкі ))))))))

Fiat Fiorino 2000р.в. 1.7 td (перша проба за кермом без прав) 110км/г Рівне-Луцьк. :) Більше так не роблю.

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Скажіть це, наприклад, хазяїну цієї шохи...

Перше речення по лінку

"полная замена всего железа, родные остались крышка багажника и капот)"

Не сперечаюсь - є професійний підхід (хоча жигулі жигулями і залишаються, як не вбивайся біля них), а є юнацький рожевий она романтизм, про останній - можна почитати вище, у цій темі.

"полная замена всего железа, родные остались крышка багажника и капот)", це мається на увазі кузовні роботи.

А двигун там рідний 21011 сімдесят якогось там року, просто його грамотно зібрали, де треба допрацювали і турбу повісили і він валить, бо запас міцності у того блока ого-го. Я взагалі не пойму ваш сарказм на рахунок цього двигуна. У мене стоковий карбюраторний двигун 1,6, їде на рівні сток ланоса (до 100-120, дальше геройствувати здоровий глузд не дає), витрати в місті 9...10 літрів на 100, траса 6,5...7 л/100км при швидкості 90-100, (раз був спецом дуже економічно їхав, то вклався чуть більше 6-ти літрів). В принципі, ще конкурує навіть з деякими сучасними двигунами бюджетних авто такого ж обєму. Правда, сцуко, порівняно шумно працює і ресурс біля 200 тис., а так двигун по конструкції не поганий.

На рахунок "жигулі жигулями і залишаються, як не вбивайся біля них" цілком згоден. Сам хочу і планую пересісти на іномарку.

Опубліковано
їхав на копійчині 160-180 смолигів
на аеродромі є горбочки?
В нас у Смолигові аеродром побудували?
Опубліковано

Скажіть це, наприклад, хазяїну цієї шохи...

Перше речення по лінку

"полная замена всего железа, родные остались крышка багажника и капот)"

Не сперечаюсь - є професійний підхід (хоча жигулі жигулями і залишаються, як не вбивайся біля них), а є юнацький рожевий она романтизм, про останній - можна почитати вище, у цій темі.

пф юнацький? а ви знаєте слово "хоббі"? подобаєтся мені робити старі машини, і що з цього? це по вашому теж юнацький романтизм? грубо. ніхто не каже що з жигуля зробили месредеса, але неможна казати що з жигуля неможна зробити нормальної машини.

їхав на копійчині 160-180 смолигів
на аеродромі є горбочки?
В нас у Смолигові аеродром побудували?

до дупи смолигів, аедром вам не показник?

Опубліковано
Так ВИ якоїсь одної версії притримуйтесь, а то смолигів, тепер аеродром.

В Торчині є гарна затяжна гірка, наприклад.

Опубліковано
Так ВИ якоїсь одної версії притримуйтесь, а то смолигів, тепер аеродром.

В Торчині є гарна затяжна гірка, наприклад.

яка різниця, на аеродромі можу доказати "людям які дивлятся в паспортні дані" що жигулю 160 непроблема,

а ця горка , як ви виразились гарна і затяжна і є смолигів.

Опубліковано
яка різниця, на аеродромі можу доказати "людям які дивлятся в паспортні дані" що жигулю 160 непроблема, а ця горка , як ви виразились гарна і затяжна і є смолигів.
Да як на мене да хоч 320, да хоч реактивного двигуна ззаду причепити. ;)

Я до того, що керованість жигуля на таких швидкостях доволі сумнівна, як би його не колхозили тюнінгом. Не та у нього підвіска і аеродинаміка, знаю на власному досвіді.

Опубліковано

160 з горбочка й за вітром - реальна швидкість. 180 - нема в нас таких гір.

:_07: на аеродромі є горбочки?

160 реальних і за показами спідометра - "двє бальшиє разніци".

Спочатку взагалі мова про 180 була...

На покази спідометра впливає багато факторів. На стоковій машині спідометр завжди показує більше. Я вже писав в цій темі, що згідно правил EЭК ООН №39 середня похибка спідометра може бути лише позитивною і покази не повинна перевищувати фактичну швидкість більше, ніж на 10%+6 км/год.

Тобто при фактичній швидкості 140 км/год спідометр може показувати 140+10%+6=160 км/год.

Повторююсь, це на стоковій справній машині, де не мінялися коробка, редуктор, штатний розмір коліс і т.п.

Це гарно корелює з розрахунками пост #315.

З таким самим успіхом можу стверджувати, що на "Волзі" клав спідометр. Пофіг, що коробка була поміняна на п'ятиступку і покази не відповідали дійсності.

Опубліковано

160 з горбочка й за вітром - реальна швидкість. 180 - нема в нас таких гір.

:_07: на аеродромі є горбочки?

160 реальних і за показами спідометра - "двє бальшиє разніци".

Спочатку взагалі мова про 180 була...

На покази спідометра впливає багато факторів. На стоковій машині спідометр завжди показує більше. Я вже писав в цій темі, що згідно правил EЭК ООН №39 середня похибка спідометра може бути лише позитивною і покази не повинна перевищувати фактичну швидкість більше, ніж на 10%+6 км/год.

Тобто при фактичній швидкості 140 км/год спідометр може показувати 140+10%+6=160 км/год.

Повторююсь, це на стоковій справній машині, де не мінялися коробка, редуктор, штатний розмір коліс і т.п.

Це гарно корелює з розрахунками пост #315.

З таким самим успіхом можу стверджувати, що на "Волзі" клав спідометр. Пофіг, що коробка була поміняна на п'ятиступку і покази не відповідали дійсності.

про які 180.... надоїло сперечатись, таке враження що я вам кажу одне, а ви мені зовсім з іншої опери.

небачу смисла на цю тему вести далі екскурсію.

щасливих доріг, класних іномарок вам. і найточніших паспортних даних, ато я бачу без них ви нічого сказати не можете, і слово "тюнинг" вам нічого некаже

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Що, ніхто не порушує правила?)) Я вчора за Лєхусом 140 йшов на "стометровці" Зелений гай-Брище. В машині сам був.

Правда, потім відпустив його... 90 їхав...

ПС. таки побачені в інеті наслідки ДТП дають позитивні наслідки, покрайній мірі для мене.

Опубліковано

Хюндай Акцент

195км\год Доманово - Ратно

Луцьк (центр) - Володимир - Волинський (переїзд) - Луцьк (центр) - 1год 15 хв 5-7 хв в Володимирі - Волинському

Старий Чорторийськ ( лікарня ) - Луцьк гот. Лучеськ - 120 - 180 км\год 1 год

Москвич ІЖ 2717-90 ода

на 4 передачі зимою ( 5 вилетіла ніхто і не замітив) - 120 - 160км\год майже всю дорогу з Ратно по часу приблизно 1 год

Опубліковано

No limitus humunus debilizmus...

Можливо я і погодився б з цим, але сядьте збоку і переконайтеся у вправності та культурі водіння перш ніж виголошувати такі тези.

P.S. Під час даної їзди жоден змоїх транспортних засобів не постраждав і в подальшому ніяких поломок з цього приводу не спричинилось, хоча ці випадки не поодинокі.

P.P.S. Я люблю швидку але культурну і розумну їзду. Головне не прокладка між кермом та сидінням, а наявність у неї сірої речовини та вміння маневрувати транспортним засобом на тій швидкості яку ти розвиваєш зберігаючи повагу до інших учасників руху.

Опубліковано
... Головне не прокладка між кермом та сидінням, а наявність у неї сірої речовини та вміння маневрувати транспортним засобом на тій швидкості яку ти розвиваєш зберігаючи повагу до інших учасників руху.

ну так це і входить в поняття "прокладки", як і ще багато іншіх рис.

А взагалі, всім майбутнім (та й теперішнім) відписувачам цієї теми, які будуть бажати тут вразити інших "шумахерів" своїми рекордами, раджу глянути топік Довийожувалися посони...

Опубліковано

Можливо я і погодився б з цим, але сядьте збоку і переконайтеся у вправності та культурі водіння перш ніж виголошувати такі тези.

Але ж Ви їздите не в вакуумі... Навіть пілоти формули 1 потрапляють в ДТП.

Бл*ть, але зимою на москвичу 160 км/час ЗИМОЮ о_О НА МОСКВІЧУ Це ж вибачте піздець повний.

Виїжжайте в поле і хуярте собі хоть 200.Ви ж бл*ть не один на дорозі. Нах*р наражати інших на небезпеку.

Добре все, що добре закінчується, але на машини таких гонщиків треба таврувати чимось, щоб здалека було видно...

Опубліковано

Я не стверджую що з авто потрібно вижати по максимуму (знайомий на заз-969м по дубнівській трасі їхав 120 км\год - камікадзе), я про те що на кожному авто можна їхати стільки на скільки це дозволяє дорожня обстановка, можливість залізного коня та впевненість у собі.

Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним.

безпечний інтервал — відстань між боковими частинами транспортних засобів, що рухаються, або між ними та іншими об'єктами, за якої гарантована безпека дорожнього руху;

безпечна швидкість — швидкість, за якої водій має змогу безпечно керувати транспортним засобом та контролювати його рух у конкретних дорожніх умовах;

Опубліковано

між діленнями 150 - 160 гдє-то по середині по спідометру - Рено Кенгу 1.5 dci60 2005 - дерно-звірів

Опубліковано

закривайте тему, ібо тут вже пішло не обговорення максимальної швидкості, а непонятно шо.

А взагалі, всім майбутнім (та й теперішнім) відписувачам цієї теми, які будуть бажати тут вразити інших "шумахерів" своїми рекордами, раджу глянути топік Довийожувалися посони...

і що? а скільки було таких аварій при швидкості 60 км/год? причина аварії залежить не тільки від швидкості

Опубліковано

і що? а скільки було таких аварій при швидкості 60 км/год? причина аварії залежить не тільки від швидкості

а то, шо при значному перевищенні швидкості ймовірність ДТП ЗНАЧНО!!! зростає!

І мало того, твоє авто (болід вже) становить НАБАГАТО більшу небезпеку для ні в чому не повинних інших учасників дорожнього руху!!! і навіть для НЕучасників!!!

впевнений, що таких же?! Хочеш сказати, що при 60 і при 160 результат однаковий???

правильно! Причин і так достатньо! Ну так давай будемо ЩЕ добавляти причин свідомо!

------------------------------------------

П...ц! І це ще пояснювати треба!

Опубліковано

закривайте тему,...

А от це повністю підтримую! Ця тема абсолютно не потрібна і навіть небезпечна, бо "зелені" шумахери, начитавшись "рекордів", можуть захтіти якщо не переплюнути, то хоча б повторити! Навіть якщо це буде всього один випадок, причиною якому став цей топік!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...