Перейти до змісту

Лікарська помилка

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Моя тітка пішла до лікаря ЛОРа в міську поліклініку на процедуру, після якої у неї миттєво заболіла голова та стало дуже зле. Лікар, дихаючи перегаром сказав, що це зараз минеться... але їй ставало все гірше... Наразі у лікарні. Стан задовільний... Набрякли дихальні шляхи. Загалом жах! Порадьте - що робити в даному випадку. Це не лікар - це якийсь потенційний вбивця! Коли наробили "шороху" і крику на всю лікарню, то вибіг завідуючий і пояснив, що цей лікар тільки приїхав з похорону... В мене не було слів. Що робити? Як правильно покарати цього "лікаря"?

Опубліковано
Процедура была первый раз? Аллергия?

зараз поки невідомо що саме могло спричинити алергічну реакцію.... і чи це алергія взагалі.... процедура проводилась вперше... з метою профілактики загострення хронічного бронхіту мали вприснути в горло якийсь препарат, а натомість, швидше за все, переплутав.....

Опубліковано
зараз поки невідомо що саме могло спричинити алергічну реакцію.... і чи це алергія взагалі.... процедура проводилась вперше... з метою профілактики загострення хронічного бронхіту мали вприснути в горло якийсь препарат, а натомість, швидше за все, переплутав.....

Вот только не нужно делать поспешных выводов. Аллергия может быть на что угодно. Человеческий фактор тоже может присутствовать. И даже если не тот препарат - это в какой-то степени выявление аллергена.

В общем, ждите расследования сначала, а потом кидайтесь обвинениями.

P.S. Хотя у нас всегда так...

Опубліковано
Як правильно покарати цього "лікаря"?

Назвати його прізвище. Я здогадуюсь про кого мова. Зросту вище середнього, худорлявий,

трохи за 40-к.

Опубліковано
Як правильно покарати цього "лікаря"?

Назвати його прізвище. Я здогадуюсь про кого мова. Зросту вище середнього, худорлявий,

трохи за 40-к.

угу. прізвища поки незнаю. завтра запитаю. цей самий лікар колись мені на звичану ангіну в картці написав - сифіліс.... в мене такі очі були, шо думала повилазять....

Опубліковано

Топік почистив. Прохання до учасників утриматися від демонстрації цинізму і виняткового почуття гумору.

Опубліковано

дізналася деталі нп - замість 5% розчину цей горе-лікар використав 50%.... вбила б.....

Опубліковано

Irochka, будь ласка напишіть конкретно- яка маніпуляція проводилась, який розчин застосовувався і прізвище лікаря. Прізвище можна в приват. Без цих деталей подальша дискусія неможлива.

Опубліковано

прізвище лікаря - Семенюк... процедура проводилась з медичним сріблом... його використовують, коли у діток зубки ріжуться, при хронічних гайморитах і т.п. лікар неправильно приготував розчин, виявилася занатдо сильна концентрація.

Опубліковано
прізвище лікаря - Семенюк...

Так і є. Роман Семенюк. Постійно бухає на робочому місті. Із за його помилки я чуть не зробив операції на гайморит, якого в мене небуло. Давно пора гнати його в три шиї з лікарні. :angry:

Опубліковано

Моя особиста думка - треба збирати докази, свідчення, і писати скаргу в прокуратуру, облздороввідділ, мінохорони здоров'я. Але доказова база має бути беззаперечна. І чим більше фактів таких буде - тим вищі шанси, що прафесіанал вилетить.

Опубліковано

Покарати лікаря в нашій країні не можливо а от налити йому солі то можливо...

от розказували в другій поліклініці лікар лор любить дуже шутити....

Наприклад пацієнтові колись сказав...а у вас рак горла.... а горло просто червоне..

Ну пацієнт цілу ніч не спав...а наступного дня виявилося що лікар перепив і трішки погаряився....

• 2 місяця потому...
Опубліковано

а ще наші славні лікарі інколи полюбляють добряче підзаробити на людях - реальний випадок (лікаря цього потім добре прижали - то він розказав схему) - людина здає аналізи в одній лікарні, просто обстеження чи так для чогось. Через деякий час людині дзвонять і кажуть, що результати виявили якусь страшну хворобу (в основному - сифіліс ;)))) після чого пропонують терміново лягати в лікарню на лікування. Там "лікують" звичайним фізрозчином від неіснуючої хвороби при тому заробляючи непогані гроші. "Порядності" таких лікарів немає меж. Не говорю вже про операції в нетверезому стані ;)

Опубліковано

а ще наші славні лікарі інколи полюбляють добряче підзаробити на людях - реальний випадок (лікаря цього потім добре прижали - то він розказав схему) - людина здає аналізи в одній лікарні, просто обстеження чи так для чогось. Через деякий час людині дзвонять і кажуть, що результати виявили якусь страшну хворобу (в основному - сифіліс wink.gif))) після чого пропонують терміново лягати в лікарню на лікування. Там "лікують" звичайним фізрозчином від неіснуючої хвороби при тому заробляючи непогані гроші. "Порядності" таких лікарів немає меж. Не говорю вже про операції в нетверезому стані wink.gif

Важко не погодитись, що зараз в держаних лікувальних закладах лікарі зазвичай є халатними але намальована тобою схема тягне на організовану злочинність. Довести такі речі, при бажанні і за підтримки відповідних органів, що 2 пальці об асфальт. Строк впаяють чималий. З іншого боку в описаній тобою схемі задіяно дуже багато людей при не великій сумі доходів.

З.І. Надумано це усе. ІМХО

Опубліковано

Важко не погодитись, що зараз в держаних лікувальних закладах лікарі зазвичай є халатними але намальована тобою схема тягне на організовану злочинність. Довести такі речі, при бажанні і за підтримки відповідних органів, що 2 пальці об асфальт. Строк впаяють чималий. З іншого боку в описаній тобою схемі задіяно дуже багато людей при не великій сумі доходів.

З.І. Надумано це усе. ІМХО

надумано чи ні - доказувати не буду... і вірити чи ні також справа кожного... можу лише сказати, що цей випадок дійсно мав місце, і було звернення в прокуратуру. А людей задіяно не так і багато, та і доходи вони мали не такі вже і маленькі.

-------------------------------------

Прально, стріляти їх! А потім і самі повиздихуємо, бо ж РОЗУМНІ. Гандурас, чесс слово.

-------------------------------------

а взагалі я проти лікарів нічого не маю і також до них звертаюсь, коли хворію... як це не дивно, а? :D

мова ішла про деяких не зовсім порядних людей, але думаю таких вистачає і не тільки серед лікарів.

Опубліковано

Я радив би на Семенюка писати скаргу

сам на нього писав скаргу

звонили з лікарні просили вибачення

але хай його собі засунуть куда подальше

в мене діабет кожен рік комісію прохожу

людина не адекватна

любить випити

P.S моя точька зору може в когось і інша...

не напишете ви напише хтось інший лікар має знімати стрес чи як там воно в хронів називається поза роботою а не на робочому місці

Опубліковано

я 5 років по лікарням таскаюсь і скажу одне шо там одиниці віддані своїй справі коли стою в черзі і сахав в крові 25 так в середньому

а йому попарабану він пропускає Машу Пашу Колю Надю бо це його родичі їм важніше

а люди хай ждуть...

Опубліковано

я 5 років по лікарням таскаюсь і скажу одне шо там одиниці віддані своїй справі коли стою в черзі і сахав в крові 25 так в середньому

а йому попарабану він пропускає Машу Пашу Колю Надю бо це його родичі їм важніше

а люди хай ждуть...

А де не так?

Візьми будь-яку професію водій маршрутки, продавець морозива, охоронець в барі, тощо.

Якщо кожен день бачити людські страждання і біль, то як не крути це накладе свій відбиток. Боряться з цим лікарі по різному ... і результати різні.

Я не намагаюсь виправдати лікарів, бо зтикався з цим і сам, не дивлячись на те, що родичі лікарі, тільки відбірний мат на пів відділення заставив забігати молодший медперсонал біля 70+річної бабусі яка блювала кров'ю.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Та йому взагалі тут все не подобається, все не так, може тут проблема не в форумі, а в користувачеві? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...