Irochka Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:18 #1 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:18 Моя тітка пішла до лікаря ЛОРа в міську поліклініку на процедуру, після якої у неї миттєво заболіла голова та стало дуже зле. Лікар, дихаючи перегаром сказав, що це зараз минеться... але їй ставало все гірше... Наразі у лікарні. Стан задовільний... Набрякли дихальні шляхи. Загалом жах! Порадьте - що робити в даному випадку. Це не лікар - це якийсь потенційний вбивця! Коли наробили "шороху" і крику на всю лікарню, то вибіг завідуючий і пояснив, що цей лікар тільки приїхав з похорону... В мене не було слів. Що робити? Як правильно покарати цього "лікаря"?
ursa Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:22 #2 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:22 Процедура была первый раз? Аллергия?
Irochka Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:44 Автор #3 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:44 Процедура была первый раз? Аллергия?зараз поки невідомо що саме могло спричинити алергічну реакцію.... і чи це алергія взагалі.... процедура проводилась вперше... з метою профілактики загострення хронічного бронхіту мали вприснути в горло якийсь препарат, а натомість, швидше за все, переплутав.....
ursa Опубліковано 15 Січня, 2010 в 20:13 #4 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 20:13 зараз поки невідомо що саме могло спричинити алергічну реакцію.... і чи це алергія взагалі.... процедура проводилась вперше... з метою профілактики загострення хронічного бронхіту мали вприснути в горло якийсь препарат, а натомість, швидше за все, переплутав.....Вот только не нужно делать поспешных выводов. Аллергия может быть на что угодно. Человеческий фактор тоже может присутствовать. И даже если не тот препарат - это в какой-то степени выявление аллергена.В общем, ждите расследования сначала, а потом кидайтесь обвинениями.P.S. Хотя у нас всегда так...
ipua Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:18 #5 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:18 Як правильно покарати цього "лікаря"?Назвати його прізвище. Я здогадуюсь про кого мова. Зросту вище середнього, худорлявий,трохи за 40-к.
Irochka Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:51 Автор #6 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 21:51 Як правильно покарати цього "лікаря"?Назвати його прізвище. Я здогадуюсь про кого мова. Зросту вище середнього, худорлявий,трохи за 40-к.угу. прізвища поки незнаю. завтра запитаю. цей самий лікар колись мені на звичану ангіну в картці написав - сифіліс.... в мене такі очі були, шо думала повилазять....
Yarchik Опубліковано 16 Січня, 2010 в 07:20 #7 Опубліковано 16 Січня, 2010 в 07:20 Топік почистив. Прохання до учасників утриматися від демонстрації цинізму і виняткового почуття гумору.
Irochka Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:37 Автор #8 Опубліковано 17 Січня, 2010 в 20:37 дізналася деталі нп - замість 5% розчину цей горе-лікар використав 50%.... вбила б.....
Luka Опубліковано 18 Січня, 2010 в 10:39 #10 Опубліковано 18 Січня, 2010 в 10:39 Irochka, будь ласка напишіть конкретно- яка маніпуляція проводилась, який розчин застосовувався і прізвище лікаря. Прізвище можна в приват. Без цих деталей подальша дискусія неможлива.
Irochka Опубліковано 18 Січня, 2010 в 11:49 Автор #11 Опубліковано 18 Січня, 2010 в 11:49 прізвище лікаря - Семенюк... процедура проводилась з медичним сріблом... його використовують, коли у діток зубки ріжуться, при хронічних гайморитах і т.п. лікар неправильно приготував розчин, виявилася занатдо сильна концентрація.
Tolik_lt Опубліковано 18 Січня, 2010 в 11:54 #12 Опубліковано 18 Січня, 2010 в 11:54 у тьоті різались зубки чи гайморіт?
ipua Опубліковано 18 Січня, 2010 в 15:32 #13 Опубліковано 18 Січня, 2010 в 15:32 прізвище лікаря - Семенюк... Так і є. Роман Семенюк. Постійно бухає на робочому місті. Із за його помилки я чуть не зробив операції на гайморит, якого в мене небуло. Давно пора гнати його в три шиї з лікарні.
Yarchik Опубліковано 18 Січня, 2010 в 15:43 #14 Опубліковано 18 Січня, 2010 в 15:43 Моя особиста думка - треба збирати докази, свідчення, і писати скаргу в прокуратуру, облздороввідділ, мінохорони здоров'я. Але доказова база має бути беззаперечна. І чим більше фактів таких буде - тим вищі шанси, що прафесіанал вилетить.
rtls Опубліковано 18 Січня, 2010 в 21:54 #15 Опубліковано 18 Січня, 2010 в 21:54 Покарати лікаря в нашій країні не можливо а от налити йому солі то можливо...от розказували в другій поліклініці лікар лор любить дуже шутити.... Наприклад пацієнтові колись сказав...а у вас рак горла.... а горло просто червоне..Ну пацієнт цілу ніч не спав...а наступного дня виявилося що лікар перепив і трішки погаряився....
gonschik Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:36 #16 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 12:36 вибачте за мої 5 копійок, але шутка про рак горла це жесть))), гнати його звідти однозначно
NowhereGirl Опубліковано 19 Березня, 2010 в 16:03 #17 Опубліковано 19 Березня, 2010 в 16:03 а ще наші славні лікарі інколи полюбляють добряче підзаробити на людях - реальний випадок (лікаря цього потім добре прижали - то він розказав схему) - людина здає аналізи в одній лікарні, просто обстеження чи так для чогось. Через деякий час людині дзвонять і кажуть, що результати виявили якусь страшну хворобу (в основному - сифіліс ))) після чого пропонують терміново лягати в лікарню на лікування. Там "лікують" звичайним фізрозчином від неіснуючої хвороби при тому заробляючи непогані гроші. "Порядності" таких лікарів немає меж. Не говорю вже про операції в нетверезому стані
hyrurg Опубліковано 21 Березня, 2010 в 18:58 #18 Опубліковано 21 Березня, 2010 в 18:58 Прально, стріляти їх! А потім і самі повиздихуємо, бо ж РОЗУМНІ. Гандурас, чесс слово.
MrVes Опубліковано 22 Березня, 2010 в 08:30 #19 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 08:30 а ще наші славні лікарі інколи полюбляють добряче підзаробити на людях - реальний випадок (лікаря цього потім добре прижали - то він розказав схему) - людина здає аналізи в одній лікарні, просто обстеження чи так для чогось. Через деякий час людині дзвонять і кажуть, що результати виявили якусь страшну хворобу (в основному - сифіліс ))) після чого пропонують терміново лягати в лікарню на лікування. Там "лікують" звичайним фізрозчином від неіснуючої хвороби при тому заробляючи непогані гроші. "Порядності" таких лікарів немає меж. Не говорю вже про операції в нетверезому стані Важко не погодитись, що зараз в держаних лікувальних закладах лікарі зазвичай є халатними але намальована тобою схема тягне на організовану злочинність. Довести такі речі, при бажанні і за підтримки відповідних органів, що 2 пальці об асфальт. Строк впаяють чималий. З іншого боку в описаній тобою схемі задіяно дуже багато людей при не великій сумі доходів. З.І. Надумано це усе. ІМХО
NowhereGirl Опубліковано 22 Березня, 2010 в 17:38 #20 Опубліковано 22 Березня, 2010 в 17:38 Важко не погодитись, що зараз в держаних лікувальних закладах лікарі зазвичай є халатними але намальована тобою схема тягне на організовану злочинність. Довести такі речі, при бажанні і за підтримки відповідних органів, що 2 пальці об асфальт. Строк впаяють чималий. З іншого боку в описаній тобою схемі задіяно дуже багато людей при не великій сумі доходів. З.І. Надумано це усе. ІМХО надумано чи ні - доказувати не буду... і вірити чи ні також справа кожного... можу лише сказати, що цей випадок дійсно мав місце, і було звернення в прокуратуру. А людей задіяно не так і багато, та і доходи вони мали не такі вже і маленькі. ------------------------------------- Прально, стріляти їх! А потім і самі повиздихуємо, бо ж РОЗУМНІ. Гандурас, чесс слово. ------------------------------------- а взагалі я проти лікарів нічого не маю і також до них звертаюсь, коли хворію... як це не дивно, а? мова ішла про деяких не зовсім порядних людей, але думаю таких вистачає і не тільки серед лікарів.
priko Опубліковано 24 Березня, 2010 в 13:31 #21 Опубліковано 24 Березня, 2010 в 13:31 Я радив би на Семенюка писати скаргу сам на нього писав скаргу звонили з лікарні просили вибаченняале хай його собі засунуть куда подальше в мене діабет кожен рік комісію прохожулюдина не адекватна любить випити P.S моя точька зору може в когось і інша...не напишете ви напише хтось інший лікар має знімати стрес чи як там воно в хронів називається поза роботою а не на робочому місці
priko Опубліковано 24 Березня, 2010 в 13:34 #22 Опубліковано 24 Березня, 2010 в 13:34 я 5 років по лікарням таскаюсь і скажу одне шо там одиниці віддані своїй справі коли стою в черзі і сахав в крові 25 так в середньому а йому попарабану він пропускає Машу Пашу Колю Надю бо це його родичі їм важніше а люди хай ждуть...
MrVes Опубліковано 24 Березня, 2010 в 15:01 #23 Опубліковано 24 Березня, 2010 в 15:01 я 5 років по лікарням таскаюсь і скажу одне шо там одиниці віддані своїй справі коли стою в черзі і сахав в крові 25 так в середньому а йому попарабану він пропускає Машу Пашу Колю Надю бо це його родичі їм важніше а люди хай ждуть...А де не так? Візьми будь-яку професію водій маршрутки, продавець морозива, охоронець в барі, тощо. Якщо кожен день бачити людські страждання і біль, то як не крути це накладе свій відбиток. Боряться з цим лікарі по різному ... і результати різні.Я не намагаюсь виправдати лікарів, бо зтикався з цим і сам, не дивлячись на те, що родичі лікарі, тільки відбірний мат на пів відділення заставив забігати молодший медперсонал біля 70+річної бабусі яка блювала кров'ю.
Yurik Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 10:51 #25 Опубліковано 13 Квітня, 2010 в 10:51 Та йому взагалі тут все не подобається, все не так, може тут проблема не в форумі, а в користувачеві?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.