vetra Опубліковано 15 Січня, 2010 в 09:23 #26 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 09:23 донька Валєріянародилась геть не на Валєрії
ursa Опубліковано 15 Січня, 2010 в 09:36 #27 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 09:36 Тему можно объединить с http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=14389.
Forever Autumn Опубліковано 15 Січня, 2010 в 10:05 #28 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 10:05 Треба думати в т.ч. про співзвучність імені з прізвищем. Ось гарні приклади співзвучності:- Аполон Козолуп;- Анжела Копистка;- Едуард Баран;- Калістрат Римський-Корсаков;- Гордон Бухайло;- Міка Жеребець;- Марта Вересень;- Богодар Жмикрут;- Ельвіра Шарашкіна.Ага.Сергій ФісюнБорис Ракоїд....
Irochka Опубліковано 15 Січня, 2010 в 10:09 #29 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 10:09 Не тебе с этим именем жить але мені правда подобається! Меланія.... Гарне українське ім"я.... неординарне.... навіть у "гайдамаків" така пісня є....)))) а ще подобається ім"я Нікіта, але аж ніяк не українською Микита!
SunSeth Опубліковано 15 Січня, 2010 в 10:54 #30 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 10:54 Сергій ФісюнБорис Ракоїд...."Передачу вели Іван Рябоштан та Ярина Драбина" - хтось пам"ятає?
Karabasbarabas Опубліковано 15 Січня, 2010 в 12:02 #31 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 12:02 Просто ,по старим звичаям виходить так,і не один з цим стикався(і головне що всі кажуть роби так як я кажу,і нікого не слухай)хоча всі приходять з своїми повчаннями.ох вже ті старі звичаї. звичаї звичаями, але вони старі, а Ви молоді і дивитесь у майбутнє. робіть так як Ви вважаєте за краще, але подумайте про дитину. як тут дуже доречно прокоментували:Згадується серіал "Няня" як Віка говорила "Тяжело будеть вашему сыночку во дворе с таким именем"
nameless Опубліковано 15 Січня, 2010 в 12:08 #32 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 12:08 До речі, як там зрз Ракоїд, хто в курсі? Веде ще щось, чи в іншу галузь подався? Стопіцот років не слухав радіва.
laska Опубліковано 15 Січня, 2010 в 15:01 #33 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 15:01 ох вже ті старі звичаї. звичаї звичаями, але вони старі, а Ви молоді і дивитесь у майбутнє. Воно то так, але міру треба мати, щоб не було як тут.
Karabasbarabas Опубліковано 15 Січня, 2010 в 15:40 #34 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 15:40 ох вже ті старі звичаї. звичаї звичаями, але вони старі, а Ви молоді і дивитесь у майбутнє. Воно то так, але міру треба мати, щоб не було як тут. у молодої мами явно конфлікт з її молодими мозгами звичайно я проти такого маразму, але не треба й на звичаях зациклюватись і створювати через них проблеми для дитини у майбутньому. ну народилась дитина на Степана, ну і кажуть в народі, шо ніби дитина вибрала собі ім"я. ну і хай собі кажуть. людина повинна мати свою голову на плечах і думати, що краще, а що ні, не відштовхуючись від народних звичаїв і традицій, а керуючись здоровим глуздом
eNyk Опубліковано 15 Січня, 2010 в 16:06 #35 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 16:06 Свого сина назвав би Данило або Дмитро. Але аж ніяк не Саша чи Вова А от жіноче ім'я "Олександра" моє улюблене а ще подобається ім"я Нікіта, але аж ніяк не українською Микита! а чому так? "Микита" здається якось мужніше звучить, ніж "Нікіта"...
SunSeth Опубліковано 15 Січня, 2010 в 16:11 #36 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 16:11 ХЗ, що "краще" Артьом чи Степан (саме Артьом, а не Артем). Тьома - відразу згадується сирок з чорницею, який любить мала. Ворсонофій - і вашого ні з ким не сплутають.а ще подобається ім"я Нікіта, але аж ніяк не українською Микита!Пам"ятаю сімейку із їхнім 4-х річним Нікітою на відпочинку на Світязі, який постійно, вибачте, всирався, мабуть, від імені...
Irochka Опубліковано 15 Січня, 2010 в 16:49 #37 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 16:49 Пам"ятаю сімейку із їхнім 4-х річним Нікітою на відпочинку на Світязі, який постійно, вибачте, всирався, мабуть, від імені...якщо дитина, вибачте, серун, то як на назви, а г*вно все одно назад не запихнеш!
Zver Опубліковано 15 Січня, 2010 в 17:57 #38 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 17:57 в мене брат наприклад назвав сина Серафим мені особисто подобається
georg Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:02 #39 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:02 Треба думати в т.ч. про співзвучність імені з прізвищем. Ось гарні приклади співзвучності:Тиберий Дурдинец
SunSeth Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:05 #40 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:05 Пам"ятаю сімейку із їхнім 4-х річним Нікітою на відпочинку на Світязі, який постійно, вибачте, всирався, мабуть, від імені...якщо дитина, вибачте, серун, то як на назви, а г*вно все одно назад не запихнеш!та нє, то 100% ріакцея отторжєнія чужеродного.
ToryCJ Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:52 #41 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 18:52 Знайома назвала доню Мрія. Мій син народився на Романа. Назвали Тимофієм (Тіма)
laska Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:03 #42 Опубліковано 15 Січня, 2010 в 19:03 Фантазія українців не знає меж. Актуальні: Петретур - перемога в третьому турі Інавгурація Чивокуня - Янукович навпаки Всінавиб - всі на вибори А ось і статистика за минулий рік. У Мін'юсті запевняють, що дітей в Україні називають Папушами, Щамуелями, Нопшугарами і Януковичами При реєстрації народжень дітей у 2009 році популярними в Україні були близько 30 імен. Про це повідомили у прес-службі Міністерства юстиціїЗа словами міністра юстиції Миколи Оніщука, найпоширенішими іменами, які давали дітям цього року, серед чоловічих імен були: Назар, Данило, Максим, Владислав, Микита, Артем, Кирило, Єгор, Ілля, Андрій, Богдан, Денис, Дмитро, Ярослав, Олександр, Володимир. Серед жіночих – Анастасія, Софія, Ангеліна, Аліна, Дар'я (Дарина), Діана, Катерина, Марія, Наталія, Юлія, Вікторія, Єлизавета, Анна, Вероніка, Уляна, Олександра, Христина. Водночас, у 2009 році набули популярності: чоловічі імена – Іван, Марк, Лев, Наум, Тимур, Михайло, Захар, Оскар, жіночі імена – Оксана, Тетяна, Валерія, Злата, Каріна, Єва, Соломія, Ніколь. Ці імена були зареєстровані у переважній більшості регіонів. Не полишили українці уподобань й до дуже рідких або нетрадиційних імен, йдеться у повідомленні. Так, протягом року в органах реєстрації актів цивільного стану були зареєстровані діти з іменами: у Криму - Любістіна, Аполлінарія, Трохим; у Вінницькій області – Євніка, Слов'яна, Савва; у Волинській області – Мрія, Злата Гевал, Олімпіада, Файзулла, Велизар; у Донецькій області – Кукла, Параскева, Ардаліон, Мерседес; у Дніпропетровській області – Алейна, Девіка, Княгиня, Мавліна, Свєдана, Геральд, Ізраїль, Мілорд, Папуша, Рамзес, Рафаель; у Запорізькій області - Еліф-Аліна, Сероп, Султан, Франк, Яник; у Закарпатській області – Река, Панна, Кітті, Янукович, Нопшугар, Ботонд, Арон-Борнобаш, Чобо, Щамуель, Кевін-Тео; в Івано-Франківській області – Тайана, Адам, Нестор; у Київській області – Оскар, Афіна, Февронія; у Кіровоградській області – Зехра, Лоренада, Хістофор, Цезар; у Луганській області – Харитина, Лучезар; у Львівська область – Мадонна, Іонофан, Аскот; у Миколаївській області – Маліна, Жасміна, Адда, Зітта, Едельвейс, Нектар, Хіддекель, Стерх; в Одеській області – Шифаа Діана, Розаліїна, Каліна, Фіалка, Чула, Ісус, Єудит, Кюрбанур, Принц; у Полтавській області – Геннадія, Платона, Рім, Відаді, Ефе, Разнік; у Рівненській області – Жужа, Марія-Світозар, Світозар‘я, Амір-Тимур; у Сумській області – Менуя, Ліджія, Румин; у Тернопільській області – Заміла, Ламар, Христофор, Слисей; у Харківській області – Халва, Матрона, Джульєтта, Лікай, Малій; у Херсонській області – Голуб-Мірра, Конкордія, Сільва, Гамлет; у Хмельницькій області – Діаманта, Пенелопа, Емір; у Черкаській області – Есмеральда, Євангелія, Табіта, Іоанн; у Чернівецькій області - Андрея, Максима, Джульєтта, Філофтєя, Натанауель, Власій, Жирардо-Адріян; у Чернігівській області – Хруслаліна, Самара, Ждан-Корнілій; у Києві – Дзвінка, Кассіопея, Олеяна, Азелл, Алладін, Бріліант, Радість, Соломон; у Севастополі - Венера, Діско, Нізамі, Богудар. Зазначимо, на Закарпатті батьки назвали свого сина Януковичем. Новонародженого Бережанського Януковича Івановича зареєстрували в Середнянській селищній раді Ужгородського району Закарпатської області Фантазія українців справді не знає меж. За даними Мін'юсту, за перше півріччя 2009 року свої імена та прізвища змінили 8317 людей. Так, українці змінили імена Олександра на Сумейра, Олександр на Велі, Тетяна на Тетяна-Констанса, Ольга на Ендорфіна, Мар'яна на Деленіка, Марія на Софія Лоуіса, Артемій на Тигран, Людмила на Люсія, Юлія на Лія, Яноміна на Міна, Ірина на Ліїрргмміїллісс. Джерело
sasa83 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:35 #43 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:35 Свою дочку назвали - Власта. Мені та дружині сподобалось. Хоча значення імені до цього часу не можу знайти
zolexiy Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:48 #44 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:48 Ангеліна та Альбіна .. .. .
Samhayne Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:57 #45 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:57 Ліїрргмміїллісс - оце ім’ячко... і не виговориш. Я з першого разу і не прочитала толком...
Luychi Опубліковано 27 Січня, 2010 в 19:15 #46 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 19:15 А мою доньку звати Віталія. По батькові Віталівна. Віталія Віталівна. Хрещена Вірою. Ми називаємо Віталя. Друзі Тася. І просто, і непросто.
REVERS Опубліковано 27 Січня, 2010 в 20:30 Автор #47 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 20:30 Це все добре,як бути з днем Ангела у дитини(наприклад в мого Артьома 6 квітня)а у вас?
Barabas Опубліковано 27 Січня, 2010 в 20:31 #48 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 20:31 В мене в квітні народилася дочка назвали Катериною хоча день Ангела в грудні, немає різниці коли народилася, головне- це те, що ім’я дитині дається один раз і на все життя!!!!! Нам би хотілося нашій дочці братика. А як тобі ім’я Давид- дуже кльове ім’я
Deemon Опубліковано 27 Січня, 2010 в 21:43 #49 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 21:43 Пригадайте чудеса совка: Ватерпержекосмо (Валентина Терешкова — первая женщина-космонавт) Изиль (исполняй заветы Ильича) Даздраперма (Да здравствует первое мая) Даздраподик (Да здравствует победа «Динамо-Киев») нда.... Желдора (железная дорога) Непрерывка (непрерывная пятидневная неделя) Нинель (Ленин наоборот) Шедевр імхо - Шаэс (шагающий экскаватор) Тут більше (с)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.