Перейти до змісту

З телеканалу "Мегаспорт" звільнилися всі співробітники

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Усі 150 співробітників телеканалу "Мегаспорт" забрали свої трудові книжки. Виробництво телепрограм зараз зупинено, а в ефір ідуть архівні записи.

Як стало відомо ресурсу "Спорт України", "Мегаспорт" чекає ребрендинг у більш екстремальний, змагально-розважальний телеканал. Власники каналу (група "Інтер") хочуть показати спорт не тільки в його класичному вигляді, але і запропонувати інші яскраві, видовищні змагальні формати.

ДОВІДКА. "Мегаспорт" - перший в Україні спеціалізований спортивний канал. Його середньодобовий ефір становив 18 годин. Близько 90% ефірного часу доводилося переважно на прямі трансляції найпрестижніших міжнародних та вітчизняних спортивних змагань.

http://www.ua.all-biz.info/news/index.php?newsid=307778

Опубліковано

Мені Мегаспорт подобався роки 3 назад , коли там показували НБА і Англійську Премєр Лігу.А зараз там немає на чо дивитись всякі танці на льду я не люблю :mdr: .Верніть НБА :naezd:

Опубліковано

А чого МЕГАспорт ніколи не покаже пряму трансляцію боксу Кличко vs ... ? Чи якийсь цікавий футбольний матч?

ІМХО, канал, який претендує на таку назву, мав би одним із перших показувати цікавинки спорту.

Опубліковано

Они типа хотят все слизать с телеканала "Куй-тб". Там и реслинг, и тв-программи развлекательные.

Опубліковано
Мені Мегаспорт подобався роки 3 назад , коли там показували НБА і Англійську Премєр Лігу.А зараз там немає на чо дивитись всякі танці на льду я не люблю :mdr: .Верніть НБА :naezd:

даааааа... Оце були часи... :rolleyes:

Але навіщо було звільняти стільки народу? Нехай би собі переформовували напрямок каналу, а коментатори, звукорежисери і т.д. все одно будуть потрібні. Не розумію я цього. Шкода людей, які будуть шукати де б це зараз на роботу пристроїтись <_<

Опубліковано
Дивлюсь Кращі бої (бокс) та Покер...

Я так же само + колись показували кращі матчі Майкла Джордана (хоч я ненавиджу НБА, з задоволенням дивився). А футболу нормального там не показують... ((((

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Щоб не створювати нову тему, відпишу в цій.

З 29 березня стартує оновлений Мегаспорт - тепер це буде канал "Мега". Рекламний слоган - "Гра починається".

Ще раніше (після прийняття рішення про ребрендеринг) керівництво каналу обіцяло, що він стане більш екстремальним, змагально-розважальним та направленим на ширшу цільову аудиторію.

«Это должен быть канал «с мужским характером для активного отдыха перед телевизором», — заявила руководитель пиар-службы телеканала «Интер» Ирина Павлик, пишет «Телекритика».

На канале будут выходить развлекательные, состязательные и игровые программы отечественного и зарубежного производства.

«Мы сохранили дух соревнования и азарта, который присутствовал на «Мегаспорте», плюс собрали на одном канале все тайные желания и мечты мужчин. Однако, как и все мужское, он будет привлекать и женщин, которым интересны мужские игры и мужской мир», — отметил руководитель проекта по ребрендингу Александр Кравцов.

Щойно дивився рекламу на каналі - "нарізочки" з нових передач. Дуже сподобалось! :smile-zachot:

Будем сподіватися, що нканал в новому форматі буде дійсно цікавим та екстремальним!

Опубліковано

Не знаю про будущие передачи, но только что просмотрел кусок увлекательнейшего гонкогского фильма про летающих типасамураев аля "хонгильдон", выпуска 1969 года и понял, что - вот они

все тайные желания и мечты мужчин

Канал был так себе, но стал ещё хуже. Жду гладиаторов и японских ток-шоу

З.Ы. Ё-маё, только написал про японцев и гладиаторов, глянул в программу, а они тут как тут

Япона-мать

Це шоу давно з шаленим успіхом іде по японському телебаченню, адже воно відроджує культуру ніндзя в сучасному світі! Відтепер видовищем зможуть насолодитися і українці!..

Гладіатори

Мати чотирьох дітей; параолімпієць, який втратив ногу в автокатастрофі; 52-річна жінка; глухий з дитинства парубок; українка, яка емігрувала до США після Чорнобильської катастрофи... Усі вони змагаютьс за свою мрію!..

Опубліковано

Дуже жалко, що зробили ребрендинг - Мегаспорт був один з улюблених каналів :(, особдиво передача - "Відверто про футбол", подобалось, що було багато прямих трансляцій...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...