Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шось всі кажуть за проблеми зі звуком...завтра йду - якось не хочеться псувати враження :(

екран краями вигнутий в зал.

в 3D екран взагалі дугою має бути

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
...15:18 - попались два молокососа-спиногрыза. Весь сеанс ржали и обсуждали фильм. Убил бы! :angry2: ...

...Может меня кто-то видел - 13-14-летний паренек в коричневой большой курточке с мохнатым капюшоном, ну и бутылочкой Nestea.

:smile3::0058:

Без образ,просто,посміхнуло...)))

Опубліковано
...15:18 - попались два молокососа-спиногрыза. Весь сеанс ржали и обсуждали фильм. Убил бы! :angry2: ...

...Может меня кто-то видел - 13-14-летний паренек в коричневой большой курточке с мохнатым капюшоном, ну и бутылочкой Nestea.

:smile3::0058:

Без образ,просто,посміхнуло...)))

С бутылкой можно и травму нанести, учитывая интересность фильма. Такое чуство, что они пришли поржать, потыкать пальцами в синие "веселые морды" и мешать другим. Немного оглядевшесь, я заметил что эти два придурка были единственными в зале. Хотя хз, кто там еще был. Но думаю кинотеатр это для исскуства и отдыха, а не для странного психического поведения. Исключением я веду комедии. И то, не все пробивают "на хихи".

В "Аватаре" улыбнула только одна сцена - "Я розумію. Але скажіть, що ви там курили?"

Остальное было либо драматичным, либо нейтральным.

Опубліковано

Ощущения - Адреналин-сити - супер комплекс. Он фильмов я получил огромный кайф. Шум в колонках так и не убрали, но все равно +1!

оО - а я на завтра купив квитки - хтів ще раз без шуму подивитись - може наладять до завтра))

Бо як сказав почті главний кінопалацу - ЗАБЕРУТЬ ШУМ - БУДЕ ЩЕ ГОЛОСНІШЕ

я вернув логін свій)) спс. адмінам - JIOCb-hap13))

18:05 - уже еду домой на "пятерочке".

Після фільму - сідайте на БЕЗКОШТОВНУ маршрутку, яка їде до ЦУМУ. Маршрутка стоїть біля входу.

Опубліковано
Ощущения - Адреналин-сити - супер комплекс. Он фильмов я получил огромный кайф. Шум в колонках так и не убрали, но все равно +1!

оО - а я на завтра купив квитки - хтів ще раз без шуму подивитись - може наладять до завтра))

Бо як сказав почті главний кінопалацу - ЗАБЕРУТЬ ШУМ - БУДЕ ЩЕ ГОЛОСНІШЕ

я вернув логін свій)) спс. адмінам - JIOCb-hap13))

18:05 - уже еду домой на "пятерочке".

Після фільму - сідайте на БЕЗКОШТОВНУ маршрутку, яка їде до ЦУМУ. Маршрутка стоїть біля входу.

Кому как. Я живу возле рыббазы, и мне удобнее тролейбусом "5" пустой ехать. Тем более дешево.

Опубліковано
Эх, нам бы IMAX кинотеатр, вообще бы круто было бы...

ще скоро не буде - білетики будуть мінімум по 60-70грн.))

Опубліковано
Эх, нам бы IMAX кинотеатр, вообще бы круто было бы...

ще скоро не буде - білетики будуть мінімум по 60-70грн.))

якби ж то в білетах проблема була. обладнати такий кінотеатр коштує туєву хучу грошей, а в Луцьку думаю ніхто таке не потяне, хоча хотілось би. до того ж для IMAX досить небагато фільмів знімається. якщо не помиляюсь, то є така інфа, що кількість таких кінотеатрів більша, ніж кількість фільмів для них :D

Опубліковано

Не раджу йти в цей "кінозал" до ремонту звуку!

вчора дивився в ньому "Аватар" і враження від якості залу (крісла, розміщення)- супер, розмір екрану для такого залу - супер,

якість звуку - повна ЛАЖА!!!!! Ніякого об'ємного звуку там і близько НЕМАЄ! ці колоночки, які висят на стінах скоріш всього

або муляжі або не підключені. Низів немає ВЗАГАЛІ! Зате замість звуку на протязі всього часу чути фон який в тихих сценах

просто дратує, а у випадку з Аватаром - 2,5години.

Я мав нагоду подивитись Аватар в Рівному, тому маю з чим порівняти - звукова картина в Рівному (Кінопалац) це бомба,

хоча зображення і якість залу в нас на порядок вище.

А так все добре починалось...

• Адміністратори
Опубліковано

Саня, як добре все починалось з "наш край", а тепер в якому стані ця мережа? І згадай хто там у руля.

Так і тут, рвонули з місця а як буде далі ...

Особисто в мене песимістичні погляди на це.

Опубліковано
якість звуку - повна ЛАЖА!!!!! Ніякого об'ємного звуку там і близько НЕМАЄ! ці колоночки, які висят на стінах скоріш всього

або муляжі або не підключені. Низів немає ВЗАГАЛІ! Зате замість звуку на протязі всього часу чути фон який в тихих сценах

А я привык к звуку и наслаждался фильмов. Правда немного колонки трескали, но это было при смене пленки.

А вы бы услышали, какой звук в "Промине"...

Опубліковано

Саня, як добре все починалось з "наш край", а тепер в якому стані ця мережа? І згадай хто там у руля.

Так і тут, рвонули з місця а як буде далі ...

Особисто в мене песимістичні погляди на це.

Ти це про що? в якому стані Наш Край? Працюю в цій мережі - цікаво, що не так, саме зараз.

Вкладає гроші і керує бізнесами одна людина? Не сміши.

р.s. а звук вже пора наладити - ну хоча б до 18.20)).

Опубліковано

А я привык к звуку и наслаждался фильмов. Правда немного колонки трескали, но это было при смене пленки.

не треба до такого привикати. якшо вже роблять, то треба на совість, бо вони зараз кожен день будуть обіцяти, шо вирішать проблеми зі звуком, а потім аби за місяць розгреблися. такі ось недоопрацювання можуть сразу підпортити репутацію кінотеатру і притому всерйоз і надовго

Опубліковано

Уважаемый FenMix, давайте не будем кривить душой, я не брал за эталон звука КТ "Проминь", но в

случае с первым днем работы КТ "Адреналин" - больше чем с Проминем сравнить его не могу.

И мне просто искренне жаль тех, кто впервые попал в современный кинотеатр и воспитал свои вкусы

на примере КТ "Проминь". Да прогресс есть, но то что было представленно 16/01/10 в КТ "Адреналин"

по моему мнению - издевательство над зрителем.

Теперь еще долго перед походом в этот кинотеатр многие будут спрашивать: "А звук уже отремонтировали"?

Кстати никто не вспомнил что на сеансах в 18:20 и 21:20 кроме всех прелестей во второй половине фильма

при смене постов проекторов изображение ВООБЩЕ ПРОПАЛО! И несколько секунд зрители, под недовольное

улюлюканье, наблюдали темный экран. Это современный кинотеатр? Возможно да но не по "людски" а по Луцки :)

Опубліковано
не треба до такого привикати. якшо вже роблять, то треба на совість, бо вони зараз кожен день будуть обіцяти, шо вирішать проблеми зі звуком, а потім аби за місяць розгреблися. такі ось недоопрацювання можуть сразу підпортити репутацію кінотеатру і притому всерйоз і надовго

Повністю підтримую. Тим більше що роблять вони кінотеатр не на совість, а для того щоб заробити ГРОШІ.

І коли ми починаємо звикати до різного роду боків ЗА НАШІ ГРОШІ, то ми стаємо стадом, якому що не скормиш

те й схавають, а якщо будуть недовольні спишемо на те, що вперше, або не знали, або виправимось (може)...

Опубліковано

78 72 20

Так як іду в 18.20 вирішив взнати чи настроїли звук. Подзвонив - сказали, що в ночі все настроїли - проблем вже немає.

Провірим. Бо, якщо буде такий же звук як при відкритті, то вийду))

Прийду з фільму розкажу.

Ще на 16.30 забронював у 3Д - цікаво просто, що ще там жде)) Надіюсь все ок буде.

І ще. Оці коменти, що тут лунають це великий +, бо їх читають там, знаю точно)).

І ще ще. Є мережа кінотеатрів по Україні, в яку Адреналін вступає. Так там умова, що екран, стільці, техніка, звук, має ставитись ПРОФЕСІЙНА і сучасна. І ставити, настроювати мають їхні проФесіонали. Так що є контракт, гроші заплатились великі за все, то мають все зробить на совість.

СЛУХ: в планах Адреналіну ще добавляти 2 зали: один до 200 місць, один 4Д

Опубліковано

4D - це той самий 3D тільки, шо стільці трясуться, вода бризкає, вітер дує і т.д. :D

Опубліковано

Может меня кто-то видел - 13-14-летний паренек в коричневой большой курточке с мохнатым капюшоном, ну и бутылочкой Nestea.

Ты не уверен в дате своего рождения? ;)

4D - это как, кресла с вибрацией? :)

Опубліковано

Був 16 січня на 15-20. Звук місцями рипів, трохи фонив, але якось звик. Українська мова порадувала. А ось зображення не сподобалось. Картинка була дуже нечіткою, чекав набагато більшого. Таке враження, що екранку якусь дивишся , чорний декількасекундний екран в середині фільму теж трапився :( сподіваюсь, далі виправлять. Після сеансу в залі на підлозі валявся не лише розтоптаний поп-корн, а й порожні пляшки з-під вина та інше сміття, бидло теж відвідало новий кінотеатр! В гардеробі теж не всім пощастило отримати назад власний одяг :lol: А зала і крісла справді були дуже зручні :D сподіваюсь, що власники звернуть увагу на недоліки, бо альтернативу проміню ой як хочеться...

Опубліковано

зараз вихожу - в 16.30 3Д зал

в 18.20 аватар

Хочеться кайфанути, як получиться побачу, потім відпишусь...))

Опубліковано

прийшов з перегляду "Аватара". про фільм не буду тут нічого говорити - для цього є інша тема. висловлю свою думку з приводу Адреналін-сіті взагалі і кінотеатру зокрема.

Сам комплекс не сподобався - брудно, бардак і безлад на території. як повертався з кінотеатру, то ще й куртку ледь не порвав, зачепившись за гілку, шо валялась на землі. всередині приміщення холодрига ше та. як таке можна було допустити, просто не розумію. як результат народ ходить у курточках. туалет це окрема тема для розмови. їх два (чоловічий/жіночий) і в кожному по дві кабінки. виникає питання - як їх може вистачити якшо в комплексі кінотеатр на 2 зали, які в сумі поміщають 240 чоловік (це ті що на сеансі), а є люди, що тільки прийшли і чекають свого сеансу, а є і інші відвідувачі комплексу?????

У самому кінотеатрі ситуація набагато краща. напишу, що не сподобалось - незручне розташування каси біля гардеробу, де між сеансами туєва хуча народу. кінозал зроблений непогано - великий екран, зручні крісла гарно розташовані - голови глядачів попереднього ряду не муляють очі при перегляді фільму. звук слабенький, якщо порівенювати з кінотеатрами, у яких був до цього. зображення теж не дуже радувало око - у першій половині фільму воно було розмитим, а під кінець на долю секунди з"являлись великі смуги, досить чітко було видно, що плівка поцарапана.

підводячи підсумок скажу, шо мінусів багато, але тим не менше я радий, що у нас в Луцьку появився подібний розважальний комплекс, в якому зробили цілком пристойний сучасний кінотеатр. сподіваюсь на розвиток і роботу над помилками ;)

ps народ, хто ще піде у кінотеатр - не забирайте ви після себе пляшки та кошики з попкорну. для цього спеціально перед сеансом закривають зал і прибирають :) бо таких було багато. ще не звикли до сервісу :)

Опубліковано

Згідний з Karabasbarabas у всьому.

Але я тільки про кінотеатр. Звук налагодили, але це всеодно ще не те що хочуть - питав у керівництва. Мій швагро і дружина казали, що за голосно)). Мені було добре - 5 раз дивився і як вперше))

Хочу матрицю тут подивитись - як?

3Д - супер - перший раз був - сподобалось.

Опубліковано
Мій швагро і дружина казали, що за голосно))

якщо вперше в такому кінотеатрі, то може здатись голосно :) порівнючи з попередніми кінотеатрами, в яких бував, то у нас ще досить тихо :D

доречі останній ряд, середина - це просто прекрасне місце для перегляду ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...