Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
там вчора якась фірма гулянку устроїла... думаю салюти вони з собою притягнули і адреналін тут нідочого...

Я також думаю, що Адреналін-Сіті тут нідочого

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
А ми на пейнтбол ходили в Адреналін.

Такий собі корпоративний відстріл співробітників :D

Враження дуже позитивні. Був "ведучий" який ставив задачі і фіксував їх виконання і прибирав "маклаудів" ;)

Загалом враження дуже і дуже позитивні, навіть не дивлячись на синець на спині (зате у мене він тільки один) :P

Які ціни на розвагу?

Опубліковано

30 грн за 100 кульок і 30 грн за обладнання (форма, шолом, пасталєти). За все 60 грн.

Час проведення акції не обмежений - поки не вистріляєте кульки ;)

З.І. Ввечері добавлю декілька фоток, що дружина телеХвоном зробила :)

Опубліковано

Несколько раз вечером видел совершенно пустую "Адреналиновскую" маршрутку. Это так задумано - бензин впустую жечь? :)

Опубліковано
Nataly1992, що тут такого дивного? що Адреналін лажає? так це вже не дивно

Незнаю, правду кажучи, куда ви ходите і де Адреналін лажає, але я була і на Аватарі, і в 3Д, і на мультфільмі в 2Д якості в 3Д залі і можу сказати, що враження лише позитивні. Єдина проблема - це туалети

Єдина проблема-це те що Ви, Nataly1992, не були в норм. 2D і 3D кінотеатрі і у вас просто нема з чим порівнювати. А Звук і зображеня в синьому залі Адреналіну-лайно ще те, зекономили, називається :angry:

Опубліковано
Nataly1992, що тут такого дивного? що Адреналін лажає? так це вже не дивно

Незнаю, правду кажучи, куда ви ходите і де Адреналін лажає, але я була і на Аватарі, і в 3Д, і на мультфільмі в 2Д якості в 3Д залі і можу сказати, що враження лише позитивні. Єдина проблема - це туалети

Єдина проблема-це те що Ви, Nataly1992, не були в норм. 2D і 3D кінотеатрі і у вас просто нема з чим порівнювати. А Звук і зображеня в синьому залі Адреналіну-лайно ще те, зекономили, називається :angry:

Ну так вибачте, але я живу в Луцьку і не настільки модна, щоб їхати в нормальний 3Д :0115::0115::0115::angry2::angry::angry::angry::angry: Дуже добре, що ви стали великим знавцем кіно і маєте можливість їздити в нормальні 2Д і 3Д

Опубліковано

Тут інформація на адреналіновому форумі з"явилася, яка мене як гравця в теніс з 12 стажем дуже зацікавила:

"В березні на теріторії Adrenalin City відкривається універсальний спортивно-розважальний майданчик під назвою Arena City.

Величезне, крите приміщення буде розмежовано на значну кількість різноманітних спортивних майданчиків. А саме:

- майданчик для мініфутболу, біля якого буде розташована трібуна на 300 місць

- роллердром

- корти для великого тенісу

- столи для настільного тенісу

Плюс, майданчик з мініфутболу буде, при потребі, трансформуватися в маданчик для волейболу, або баскетболу!

І це тількі те що має бути точно!

Також плануєтьтя, але це поки тільки планується, облаштувати приміщення майданчиком для гри в сквош та спортзалом.

Ну і звичайно туалети, душові, гардероб та бар безалкогольних напоїв.

В Arena City буде встановлено спеціальне напольне покриття для подібних закладів по всьму світу! Судячи з відгуків експертів, покриття настільки хороше, що по ньому хоч танк буде їздити, а йому і нічого! Все буде зроблено відповідно до європейських стандартів!"

Щось варте уваги, як на мене.

Опубліковано

Ну что сказать молодцы, хорошо что в Луцке такое заведение появилось, не все сразу конечно но потрошку потрошку ) будет супер :)

Опубліковано

Відтепер всі сеанси в Адреналін Сіті" в середу по 10 грн.

Не знаю , чи на довго, але тепер так

приємного перегяду :)

ще Вам видам трохи інфи - фактично вже розпочато будівництво аквапарку...

Опубліковано

хтось планує АкваПарк, а хтось вже будує...

хтось збудує, а хтось так і буде планувати

З.І.

Ходив сьогодні на "Як все заплутано"...

фільм дуже сподобався

хто не має можливості відвідати в кінотеатрі, раджу подивитись хоча б ДВД-ріп :)

Опубліковано
хтось планує АкваПарк, а хтось вже будує...

хтось збудує, а хтось так і буде планувати

ой ну не треба вже тут цеї патетики. тошно. ви хоч уявляєте скільки то гемора і паперової волокити треба пройти, щоб побудувати такий об"єкт? думаю, що ні. то на словах - захотів і побудував, а в реальному житті все нааабагато складніше

Опубліковано

ніякої патетики

я не будівельник

кажу що бачив на власні очі - почали виносити будівельне сміття, виносити арматуру і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...