Перейти до змісту

Відкрився новий розважальний комплекс

miDas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ВІДКРИТО ОБ`ЄКТИВНУ ПРИЧИНУ ЛАЖОВОГО ЗОБРАЖЕННЯ В АДРЕНАЛІНІ!

Виявляється для того щоб зображення з таких відстаней і на такому екрані, як

в Адреналіні виглядало пристойно його мають відтворювати з 70мм кіноплівки,

а в Адреналіні 35мм кіноапарат... Звідси і всі проблеми.

Вирішили зекономити...

Поки не замінять апарат будемо мати те що маємо і чути байки, про те, що адміністрація

працює над покращенням зображення... Хоча це неможливо з такою технікою.

На рахунок "Книга Ілая" виявилось, що і копія була неякісна (дешева), звідси і проблеми з зображенням і звуком.

Мені порекомендували сходити на "Вище неба" і завірили у достойній якості копії, так і бути піду.

Про враження відпишусь...

• Відповідей 371
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Йди, усы ці пости фігня. Там круто.

Просто тут публіка зажралась...

вимагати високого рівня обслуговування - це значить зажратися? якщо ви згодні платити гроші незрозуміло за що і стверджувати, що це норма, то це по меншій мірі відсутність елементарної самоповаги... ІМХО

Опубліковано
Йди, усы ці пости фігня. Там круто.

Просто тут публіка зажралась...

вимагати високого рівня обслуговування - це значить зажратися? якщо ви згодні платити гроші незрозуміло за що і стверджувати, що це норма, то це по меншій мірі відсутність елементарної самоповаги... ІМХО

бла бла бла

Опубліковано

Якщо все так і є, як описано в 279-му пості alex1973, то тут і спорити нема про що -- як би хто не пнувся у вихваляннях, а червона зала кінокомплексу буде лажовою. Звісно якщо не змінять обладнання.

Опубліковано

Вирішили зекономити...

Поки не замінять апарат будемо мати те що маємо і чути байки, про те, що адміністрація

На рахунок "Книга Ілая" виявилось, що і копія була неякісна (дешева), звідси і проблеми з зображенням і звуком.

Мені порекомендували сходити на "Вище неба" і завірили у достойній якості копії, так і бути піду.

О! великий знавець кінобізнесу!!! а звідки така інформація? Може на роботу не взяли кіномеханіком і тепер ображений такий? Дістав вже! Обєктивно, твоя думка - НУЛЬОВА!!!, містер НЕГАТИВ!!! Ти мабуть крім сільських кінотеатрів більше не де не був! Або як власник Проміня кліентів втрачаешь????

Опубліковано

досить вже тут образ і сварок...

це не на користь ні Адреналіну, ні його захисникам ні його противникам...

всі висказали свою думку, всі зробили свої висновки

Опубліковано
досить вже тут образ і сварок...

це не на користь ні Адреналіну, ні його захисникам ні його противникам...

всі висказали свою думку, всі зробили свої висновки

В мене таке відчуття, що ті, хто гонять на Адреналін - супер-пупер хлопці. А тільки похвалив - піарщик, гнати його треба і так далі. Якщо такою є позиція Борди, тоді я помилився, коли тут зареєструвався. Чи я помиляюсь? І крім Карабаса та Алекса (о, ще Баракуда якась зявилася) тут є адекватні спокійні люди, з якими можна спілкуватися?

Опубліковано

Вирішили зекономити...

Опа... в "Адреналине" экран больше 20 метров шириной?

Надо бы как-то уже сходить.

Опубліковано

Вирішили зекономити...

Опа... в "Адреналине" экран больше 20 метров шириной?

Надо бы как-то уже сходить.

Інформація з сайту:

Зали обладнанні звукопоглинаючими панелями та широкоформатними екранами (розміри екрану у великій червоній залі 13 м на 5,6 м, у малій синій залі - 5 м на 2,8 м)

Опубліковано

DACH, как модератор данного раздела, делаю тебе публичное предупреждение. еще одно сообщение рекламного характера или даже с намеком на рекламу и ты отправляешься в бан и надолго. то же касается оскорбления и наездов на форумчан. и, разумеется, предупреждение не обходит прочих спорщиков. боксом по переписке занимайтесь в личке.

Опубліковано

Доброго дня, alex1973 та всі форумчани.

Як керівник кінокомплексу "Адреналін" хочу дати відповідь на ряд запитань, які піднімались на даному форумі.

1. Роботи багато як по кінотеатру, так і по розважальному комплексу вцілому. Саме тому не вистачає часу швидко відписувати на деякі пости, а інколи - просто перепалки між деякими форумчанами. Тим більше,коли ідуть лише взаємні образи. Комплекс розбудовується, розширюється спектр послуг для населення. Весною стартує ролердром, відкриваються криті тенісні корти, майданчики для сквошу та міні-футболу. Ведеться будівництво третьої зали кінокомплексу та розширюється вбиральня. Це стосовно того, що адміністрація нічого не робить, а хоче тільки "... хапанути бабло...".

2. Обладнання. В червоній залі стоїть обладнання на 35мм плівку, яка є сучасним (не цифровим) стандартом кінематографа. Привожу офіційно прийняті терміни:

«… Основними системами кінематографа, які отримали широке розповсюдження як у нас в країні так і за кордоном, є звичайна, широкоекранна, широкоформатна та цифрова.

Широкоекранне кіно суттєво розширює зображувальні можливості кінематографа. В цьому випадку екран займає вдвоє більшу ділянку бінокулярного зору порівняно із звичайним кіно. В широкоекранному кіно з анаморфованим зображенням застосовується 35-мм кіноплівка (кадрове вікно 21х18мм). Співвідношення сторін кадру на екрані 2,35:1. Знімають кінофільм кінокамерою з анаморфотною насадкою на об’єктиві. Оптична система об’єктив - насадка зменшує («стискає») по горизонталі зображення об’єктів в два рази. На знятому таким чином кадрі фільму зображення виглядає спотвореним, витягнутим. При проектуванні такого фільму друга оптична насадка , яка встановлена біля проекційного об’єктива, «розтягує» зображення по горизонталі також в два рази. Таким чином, форми знятих об’єктів відновлюються, а співвідношення ширини до висоти кадру на екрані порівняно з таким самим на кіноплівці збільшуються вдвічі.

У широкоформатному кінематографі об’єднуються реалістичність кіновидовища з якістю зображення та звука. В цій системі застосовується більш широка 70-мм кіноплівка. Широкоформатні фільми можуть демонструватися на великих екранах.

Розмір кадрового вікна 70-мм фільмів 48х21,8 мм при співвідношення сторін 2,2:1. У широкоформатному кінематографі реалістичність відтворюваної дійсності значною мірою досягалася завдяки впровадженню магнітних фонограм для стереофонічного звуковідтворення. Стереофонія істотно підвищує якість звучання фільму, більш широко відкриває багатство звукового світу. Звуковідтворення 70-мм фільмів шестиканальне при суміщенні магнітних фонограм та зорового ряду на одній плівці. П’ять каналів головного звуковідтворення відповідає п’яти групам гучномовців, розміщених за екраном. Один канал є каналом ефектів. На сьогодні широкоформатний кінематограф у широкому вжитку практично відсутній, проте 70 – мм плівка використовується для зйомок спеціальних фільмів і програм, використовуючи технологію IMAX (Аймакс), спеціально розроблену для показу фільмів на дуже великому екрані (більше 23 метрів шириною та висотою більше 18 метрів. Для цього використовують 70 – мм плівку з 15 перфораціями на один кадр. Звичайно з використанням цифрового стереофонічного звуковідтворення від 8 каналів і вище. …»

Думаю, глядачам повинно бути зрозуміло, що після прийняття рішення створити в розважальному комплексі кінотеатр, останнє, на чому можна економити – на демонструвальному обладнанні. Тому придбати сучасні крісла, зробити сучасний ремонт, а потім поставити «… невідповідне, застаріле, дешеве…» обладнання – не вписується в дану картину. Компанія, яка проводила розробку проекта кінокомплексу, а потім і його впровадження – одна з найвідоміших в Україні. За їхніми плечима не один кінотеатр, тому сумніватись в їхній кваліфікації немає підстав.

Майбутня третя зала розрахована на 150 місць (також на плівці) відкриваєтьсі в кінці березня – на початоку квітня.

Четверта зала – 3D Cinema планується на кінець літа. Саме там буде змога переглянути такі фільми як «Аватар», «Аліса в країні чудес» тощо в форматі 3D.

3. Кожен глядач для нас цінний!!! Тому всі зауваження, які потрапляють до нас (шляхом Ваших відповідей в анкетах, постів на цьому та на форумі Адреналіна, іншими шляхами) уважно розглядаються адміністрацією та приймаються міри по їх усуненню. Також цікавлять не тільки негативні відгуки, але пропозиції щодо удосконалення роботи кінотеатру. Яких сервісів не вистачає глядачам? Хотілося б почути оцінку роботи персоналу, щоб у адміністрації була можливість повпливати на якість обслуговування.

4. Якість зображення та звуку. Якість залежить від декількох факторів – обладнання, роботи кіномеханіка, якості плівки. Обладнання –див.вище. Робота кіномеханіків весь час контролюється і покращується. На якість плівки ми можемо вплинути лише невеликою мірою. Дешевих чи дорогих плівок не існує, плівок з одним фільмом від кількох різних кінопрокатників також (різні кіностудії розділені між різними дистрибуторами). Всі фільмокопії, які ми отримували від дистрибуторів відповідали встановленим нормативам та стандартам, в яких прописані межі допустимих відхилень. Для заміни фільмокопії на іншу необхідна наявність великих дефектів, що виходять за межі допустимих нормативів (наприклад подряпини на початку фільму «Аватар»). Адміністрація робить все можливе, щоб якість зображення та звуку відповідала очікуванням глядачів.

5. Нове у кінокомплексі. В найближчий час стартує проект, завдяки якому глядачі шляхом голосування самі зможуть обирати, які саме фільми будуть демонструватися в кінокомплексі. Створюється власний сайт кінокомплексу. Є багато ідей по розвитку.

Ми працюємо для Вас!

P.S. Прохання до всіх відвідувачів форуму: перепалки та ображання один одного проводьте в особистих переписках. Тут давайте спілкуватись по темі форуму.

P.S.S. Особисто до alex1973. Інформація, якою Ви оперуєте (терміни відїзду тих чи інших робочих тощо ) хоч і не є закритою, проте ставить під сумніви Вашу непричетність до Адреналін Сіті, а так як Ваші відгуки носять суто негативний характер і Ви постійно підтримуєте негативний фон як в цьому форумі, так і в форумі Адреналін Сіті, то логічно припустити, що Ви маєте якісь особисті негативні відносини з Адреналін Сіті або іншу зацікавленість негативно про нас відзиватись, що впливає на Ваші погляди. Сподіваюсь, що якість нашої роботи змінить їх. При потребі особисто готовий зустрітись з Вами та за феліжанкою кави обговорити тонкості та складності організації роботи кінотеатру.

Чекаю ВСІХ у кінокомплексі «Адреналін»! Гарних Вам переглядів!

Опубліковано

Як керівник кінокомплексу "Адреналін" хочу дати відповідь на ряд запитань, які піднімались на даному форумі.

1. Роботи багато як по кінотеатру, так і по розважальному комплексу вцілому. Саме тому не вистачає часу швидко відписувати на деякі пости, а інколи - просто перепалки між деякими форумчанами. Тим більше,коли ідуть лише взаємні образи. Комплекс розбудовується, розширюється спектр послуг для населення. Весною стартує ролердром, відкриваються криті тенісні корти, майданчики для сквошу та міні-футболу. Ведеться будівництво третьої зали кінокомплексу та розширюється вбиральня. Це стосовно того, що адміністрація нічого не робить, а хоче тільки "... хапанути бабло...".

ООо!! Криті корти)))

Скажіть, будь ласка, а буде тренер з тенісу і коли саме вони відкриються, бо вже руки чешуться взяти ракетку в руки))) :):):):):)

Опубліковано

Приємно вражений. Не сподівався вас тут почути.

P.S.S. Особисто до alex1973. Інформація, якою Ви оперуєте (терміни відїзду тих чи інших робочих тощо ) хоч і не є закритою, проте ставить під сумніви Вашу непричетність до Адреналін Сіті, а так як Ваші відгуки носять суто негативний характер і Ви постійно підтримуєте негативний фон як в цьому форумі, так і в форумі Адреналін Сіті, то логічно припустити, що Ви маєте якісь особисті негативні відносини з Адреналін Сіті або іншу зацікавленість негативно про нас відзиватись, що впливає на Ваші погляди. Сподіваюсь, що якість нашої роботи змінить їх. При потребі особисто готовий зустрітись з Вами та за феліжанкою кави обговорити тонкості та складності організації роботи кінотеатру.

Чекаю ВСІХ у кінокомплексі «Адреналін»! Гарних Вам переглядів!

а я на це щиро надіюсь.

Абсолютно не маю ніякого відношення до Адреналіну крім того, що користуюсь послугами цього комплексу.

Насправді, якщо поритись в моїх постах і знайти враження від картингу чи парапланеризму то емоції абсолютно протилежні.

Ціль моїх постів якраз не переслідувала образити кого-небудь, тому я і не переходив на особистості на відміну від мого опонента.

Але мені дійсно прикро, що всі мої надії запросити моїх друзів зі Львова чи Рівного в новий пристойний кінотеатр м.Луцька

Ви, як керівник, знищили в день відкриття КТ, дозволивши собі почати роботу з таким жахливим звуком.

А на рахунок негативного фону моїх відгуків - то це не моя вина а заслуга якості роботи вашого закладу. Гаразд перші

і другі негативні враження вже були (Аватар і Книга Ілая") залишилось третій раз наступити на граблі і піти на фільм "Вище небес".

P.S. Не забувайте Луцьк - велике село і всі всіх знають, тому мені було не важко дізнатись деяку "внутрішню" інформацію від ваших

працівників + дискусії з людьми які мають відношення до кінематографу кіностудія Волинь і т.д.

Якщо Вас дійсно цікавить думка глядадча (можливо занадто критичного і різкого) пропоную зустрітись після перегляду "Вище небес".

чекаю контактний телефон в PM

І головне спростуйте наші домисли на рахунок поганої якості зображення (розфокусованість) та звуку (булькотіння) зокрема

стосовно фільму "Книга Ілая"? Думаю всім буде цікаво один раз почути компетентну відповідь.

Опубліковано
ООо!! Криті корти)))

Скажіть, будь ласка, а буде тренер з тенісу і коли саме вони відкриються, бо вже руки чешуться взяти ракетку в руки))) :):):):):)

Відкриття планується в березні...

Опубліковано
ООо!! Криті корти)))

Відкриття планується в березні...

А тренер буде чи це просто так?

Опубліковано

ООо!! Криті корти)))

уже есть

Опубліковано
І головне спростуйте наші домисли на рахунок поганої якості зображення (розфокусованість) та звуку (булькотіння) зокрема

стосовно фільму "Книга Ілая"? Думаю всім буде цікаво один раз почути компетентну відповідь.

По "Книзі Ілая" - 1. Кольорова гама в сірих блідих тонах - це сам фільм. 2. Розмитість зображення та булькотіння звуку в деяких місцях - якість плівки. (Фільмокопії до нас ідуть другим або третім екраном, тому дистрибутори кажуть, що таке допускається та підкоректовується настроюванням обладнання). Спроби піднастроїти обладнання покращують одну властивість проте погіршують іншу (тут відіграє свою роль наша недосвідченість, ми над цим працюємо та підвищуємо нашу кваліфікацію).

З кінця березня сподіваємось вийти на прем'єрні покази - тому якість фільмокопій повинна бути кращою. Наразі і по продемонстрованим фільмам було видно, що одні фільми кращої якості, інші - гіршої. Взагалі по ЗВУКУ: скільки людей - стільки думок. Одні просять поголосніше, інші - тихіше. Фільми ідуть різних жанрів, тому на кожен фільм приходиться переналаштовувати, при виникненні сторонніх шумів, хрипотіння тощо - весь час підкоректовуємо (в "Книзі Ілая" - це плівка, на відкритті "Аватару" було перебите заземлення, в інших фільмах - робочі питання). Проводити дані роботи можливо тільки в післяробочий час.

Якість "Вище неба" та "Як все заплутано" можна буде оцінити лише після початку демонстрування при надходженні фільмокопій.

Сподіваємось виправдати Ваші очікування!

Опубліковано
уже есть

Вже є?? А хоть скільки коштує заняття?

Бо на сайті я не бачила......бачила скільки коштує оренда корту

Опубліковано
DACH, как модератор данного раздела, делаю тебе публичное предупреждение. еще одно сообщение рекламного характера или даже с намеком на рекламу и ты отправляешься в бан и надолго. то же касается оскорбления и наездов на форумчан. и, разумеется, предупреждение не обходит прочих спорщиков. боксом по переписке занимайтесь в личке.

Понял, если мне нравится и я про это пишу, то я занимаюсь рекламой. Если критика - тогда все супер. Это такой принцип общения на борде? Я реально рад, что такой комплекс в Луцке появился. Проколы... Не ошибается тот, кто ничего не делает. Очень просто уменьшить мне репутацию и сказать, что отправят в бан. Значит боитесь, когда кроме вашего мнения есть другие. Готов извиниться за некоторые посты, которые можно считать рекламными. Больше не буду))))

Но на личные оскорбления, особенно от Алекса, я жду извинений. В его словах только злосная обида, а не критика.

Опубліковано

пропоную зібратись Вам усім і сходити туда і повеселитись. От улыбки станет всем...

сядьте на машинкі - адреналіну там найбільше (по собі знаю), потім попийте горілочки за здоров'я...

а тоді залишайте тут пости різні (позитивні і негативні), але без особистих образ.

Опубліковано

На скільки мені відомо і можу здогадатись: то обладнання в адреналіні на рівні 3 з 5. Звук самопал..і до нього треба нормальні рукі і вуха..+ пару добреньких і не дешевих приборів. Звук кіношний дуже дорогий, і не оправдано ставити його в таку диру. (дира це маленьке місто, + погане місце розполення кінотеатру, і звичайно побоюваня конкуренів, які прийдуть) ..За півроку накрутять більш менш нормально, або привикнуть люди )))

Якщо на форумі є представиникі кінотетру киньте в лічку спилок звукокого абладнання + всі показникі .. ват ..дцб. Дуже цікаво.. Дякую ..

Опубліковано
(в "Книзі Ілая" - це плівка, на відкритті "Аватару" було перебите заземлення, в інших фільмах - робочі питання). Проводити дані роботи можливо тільки в післяробочий час.

Якість "Вище неба" та "Як все заплутано" можна буде оцінити лише після початку демонстрування при надходженні фільмокопій.

Сподіваємось виправдати Ваші очікування!

Всього один пост і всі запитання відпали. Квитки на "Вище неба" вже придбав, чекайте рецензію.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...