Перейти до змісту

Маєш віруси - плати бабло!!! Вахаха

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

доречі, якщо хтось не знає, то ті магазинчики НІЯКОГО відношення до ЛНТУ як такого не мають... це приватна власність, а територію вони орендують...

тому якщо вже так хочеться з них погнати, то пишіть не ЛНТУ, а приватні власники... а то побачили, що ЛНТУ і давай гнати...

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  Grudik сказав:
доречі, якщо хтось не знає, то ті магазинчики НІЯКОГО відношення до ЛНТУ як такого не мають... це приватна власність, а територію вони орендують...

тому якщо вже так хочеться з них погнати, то пишіть не ЛНТУ, а приватні власники... а то побачили, що ЛНТУ і давай гнати...

Пиши все капсом, а крапки став як в штрих-пунктирній лінії, а то не всі зрозуміли, що ти в ЛДТУ навчаєшся.

Опубліковано

теж вирішив погнати?...навіть половина там капсом не написана, і не редагувалось. Там написано було ЛНТУ а не ЛДТУ та як тобі дивно не було б, але абревіатури пишуться великими буквами. За слово "ніякого" вже наїхав

Опубліковано
  Цитата
теж вирішив погнати?...навіть половина там капсом не написана, і не редагувалось. Там написано було ЛНТУ а не ЛДТУ та як тобі дивно не було б, але абревіатури пишуться великими буквами. За слово "ніякого" вже наїхав

а ти шо пишел з капсом?) і чого крапки в кінці речення не ставиш, га?

Опубліковано
  Witiok сказав:

Щиро прошу вибачення, що поранив тендітну дитячу психіку і зачепив за самі потаємні струни душі.

Як водій катка зі стажем, готовий зізнатися як обганяв і як підрізав.

Опубліковано
  Mr. Ves сказав:
  Grudik сказав:

Пиши все капсом, а крапки став як в штрих-пунктирній лінії, а то не всі зрозуміли, що ти в ЛДТУ навчаєшся.

мдас.. а що, в правилах написано, що в кінці речення неможна ставити більше однієї крапки?

п.с. а по суті ти так нічого і не відписав...

Опубліковано
  Grudik сказав:
мдас.. а що, в правилах написано, що в кінці речення неможна ставити більше однієї крапки?

п.с. а по суті ти так нічого і не відписав...

Бо нема в твоєму посту суті, тому і не навантажував осмисленою інформацією.

Але якщо цікавить те, що ти бачиш кожен день і не усвідомлюєш, то натякну, що "своїм" отримати добро на оренду значно простіше ніж чужим.

Перерахуй "приватний" бізнес в політесі і поцікався власниками, чи фінансовою зацікавленістю в тій, чи іншій точці.

З.І. Мабуть далі проводити паралелі " ЛДТУ = приватний бізнес " на його території не варто?

Опубліковано

до чого тут свої чи не свої? це є комерційна структура, яка своєю суттю була створена щоб заробляти гроші...

просто тему поста варто було б змінити на іншу, адже до самого ЛНТУ як такого вона немає відношення.

п.с. я думаю якщо ти б захотів орендувати там площу для свого магазину, то тобі це вдалося б без проблем...

Опубліковано
  Grudik сказав:
п.с. я думаю якщо ти б захотів орендувати там площу для свого магазину, то тобі це вдалося б без проблем...

А ти не думай. За тебе це вже зроблено.

ТЗ в пості № 58 (3 стрічка). Після заслуховування аналітичної частини діалог продовжимо.

Опубліковано

А я пригадав своє навчання в ЛДТУ (ще на той час він так називався) і як я бігав по корпусам, шукаючи робочий копір.

А на шостому курсі наштовхнувся на ці "магазинчики" з сканером, копіром, послугою по запису на носії і друку з них. Радості було...

Так це приватна власність, так там встановлюють свої ціни та "правила". Не подобається - поїдь в центр міста - там дешевше.

На заправці кава на гривню дорожче коштує і курити не дозволяють. Ну ніхто ж вітрини не б"є?

Опубліковано
  Mr. Ves сказав:
А ти не думай. За тебе це вже зроблено.

ТЗ в пості № 58 (3 стрічка). Після заслуховування аналітичної частини діалог продовжимо.

якщо сам не думаєш, то не треба на інших гнати!

на рахунок тієї стрічки - якщо знаєш чиї магазини - в студію! а там є власники, які до ЛНТУ ніякого відношення не маюсь...

п.с.с. в мене така думка, що ти як бик на червону шмату кидаєшся на слова ЛДТУ(ЛНТУ).... якщо є аналітична інформація по цій тему - в студію!

і взагалі, твій підпис "Спор на форуме, все равно что олимпиада среди умственно отсталых: даже если ты победил, ты все равно долб%)...", так що сам собі суперечиш!

Опубліковано
  Naruto сказав:
Многа букоф, неосилив :), в 2 словах. Віруси і ЛДТУ як повязані ?

в тому то й річ, що ніяк...

Опубліковано
  Цитата
А я пригадав своє навчання в ЛДТУ (ще на той час він так називався) і як я бігав по корпусам, шукаючи робочий копір.

А на шостому курсі наштовхнувся на ці "магазинчики" з сканером, копіром, послугою по запису на носії і друку з них. Радості було...

Так це приватна власність, так там встановлюють свої ціни та "правила". Не подобається - поїдь в центр міста - там дешевше.

На заправці кава на гривню дорожче коштує і курити не дозволяють. Ну ніхто ж вітрини не б"є?

+1, неподобається - не користуйтесь!

Опубліковано
  Silva сказав:
+1, неподобається - не користуйтесь!

Ще залишилося пояснити Naruto про відношення вірусів до ЛДТУ, от тільки потрібно зробити це менше ніж в 3 стрічки, бо саме стільки в першому пості, а він його не осилив.

Опубліковано
  Цитата
Ще залишилося пояснити Naruto про відношення вірусів до ЛДТУ, от тільки потрібно зробити це менше ніж в 3 стрічки, бо саме стільки в першому пості, а він його не осилив.

краще намалювати)

Опубліковано
  Naruto сказав:
1 пост "осіліл" :) А от флейма - ні.

Маладєц. Вазьмі сє канхфєтку

Silva сказав:
краще намалювати)

Доречі щодо "намалювати" ... в дизайнерів зазвичай значно менше вірусів ніж в представників інших напрямків технічної інтелігенції ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...