prorok Опубліковано 6 Січня, 2010 в 17:39 #1 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 17:39 Хочу придбати навігатор в авто, порадьте яку модель краще взяти і на які функції потрібно звернути увагу Хотілось, щоб на ньому можна було б дивитись фільми, слухати музику... або душевші моделі з базовими фенкціями (аби правильно вказував шлях) поділіться досвідом хто вже придбав собі таку цяцьку....
MANJAK11 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 16:00 #2 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 16:00 хотiв створити таку ж тему ,але знайшов цю ))) теж надумав купити навiгатор, в мене бiльш конкретнi потреби, навiгатор вибираю з екраном 5 дюймiв, щоб i в карманi можна було носити, до 300 баксiв, з якiсным екраном, звуком , з дозагрузкою карт i iншими прибамбасами, питаю пораду з приводу глючностi та надiйностi тих чи iнших моделей,якi е (побували) у форумчан та iх знайомих
valuzk Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 17:59 #3 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 17:59 Сам користуюсь асус r-300 разом з Igo 8.3 (правда розлочував для того щоб приймала нові карти) - горя не знаю. Давав тестю в Крим також каже супер. Але нажаль цю модель уже зняли з виробництва, подивись новіші r-600 і т.д.
Medvedko Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 04:38 #4 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 04:38 Гуглы с Яндексами вам в помощь. Информации море, хотя бы здесь - http://gps-club.ru/Для автомобильного - чем больше экран, тем лучше. А для такого щоб i в карманi можна було носити, я бы глянул в сторону Sturmann 100 Mini - у него есть полезная фича в виде съемной батареи Nokia-5BL.
Scorpio Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 08:26 #5 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 08:26 Шукай з процом 533МГц і 128МБ оперативки, екрану 4.3" або 5.0" більш ніж достатньо
MANJAK11 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:26 #6 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:26 Гуглы с Яндексами вам в помощь. Информации море, хотя бы здесь - http://gps-club.ru/Для автомобильного - чем больше экран, тем лучше. А для такого щоб i в карманi можна було носити, я бы глянул в сторону Sturmann 100 Mini - у него есть полезная фича в виде съемной батареи Nokia-5BL.за добу вдалось встановити що ринок GPS навигаторив Россii i Украiни вiдрiзняется на 70% тому перелиставши один два росiйскi форуми перестав iх дивитись фактично майже за повною iх недоцiльнiстю для Украiнського ринку
Scorpio Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:46 #7 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:46 Ось вам - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45498 і не парьтесь
Саня Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:54 #8 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 14:54 Чим він такий хороший?
MANJAK11 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 16:03 #9 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 16:03 вибрав i замовив цей http://rozetka.com.ua/ru/products/details/110366/index.html
MANJAK11 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 16:51 #10 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 16:51 приводжу свiй коментар,який залишив на розетцi (який навряд чи добавлять там (бо спочатку перевiряется модератором)) щоб знов не повторюватисьСперва хочу побагодарить интернет магазин за быструю доставку товара( приблизительно сутки в Луцк), пару лет назад,когда покупал телефон, было много нюансов с факсами,переводами и другими нелицеприятными вещами НО !!! меня ,мягко говоря, улыбнуло то что нвигатор продается в опции + кожанный чехол, потому что на всех сайтах,где есть характеристики данного навигатора написано,что чехол идет в СТАНДАРТНОЙ КОМПЛЕКТАЦИИ !!!, это же указано и в документации ,прилагаемой к навигатору, но когда я увидел в квитанции , что оказывается чехол еще и оплачивается отдельно,то мягко говоря , я слегка почувствовал себя обманутым идиотом, с такими темпами ,скоро отдельно начнут брать деньги за все составляющие коробки с навигатором, за инструкцию в том числе, я считаю,что так делать НЕЛЬЗЯ !!!Теперь о самом навигаторе :визуально навигатор сделан красиво и качественно (на мой взгляд)экран большой и красивый, нормально реагирует на пальцы и стилусстилус достается туго,но это хорошо,меньше шансов его потерятьнавигатор шустро бегает по меню, практически не тормозит, пока не зашел в приложения типа диспетчер задач, навигатор завис,пришлось стилусом перезагружать кнопкой на задней стороне навигатораустановленно IGO8 и навител, с первой программой более менее разобрался,со второй пока нетзвук стандартный,довольно громкийна задней стороне есть наклейка,на которой указана емкость акумулятора 1100мАч вместо заявленных 1250В целом апарат неплохой,не с чем сравнить,так как это мой первый навигатор,единственный нюанс, после первой минуты общения с навигатором,в правом верхнем углу начала скрипеть пластмасса, через десять минут,тоже самое стало происходить и в нижнем правом углу, установка стилуса в посадочное гдездо слегка исправляет эту ситуацию но не совсем, даже не знаю,считать ли это браком или нет,но весьма неприятноВот такие мои первые впечатления от данного девайса за пол часа общения с ним, дальше будет видно,поменяется ли мое мнение и в какую сторону
Deemon Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 18:28 #11 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 18:28 мда і розетка не гнушається продавати фактично нонейм за нереальні гроші. При бажанні такий навігатор можна за 100-130 уо пошукати. автономная работа 3-5 часов - дуже б хотілося вірити ... которой указана емкость акумулятора 1100мАч, ще більше здивуєшся якщо надумаєш розібрати його, 900мАч - це найкраще що там сидітиме.MANJAK11, поки маєш 14 днів, поганяй його в хвіст і гриву, цікавить час автономки і робота блютуса в режимі гарнітури, якщо не важко - потестуй і відпишись.
AK88 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 21:43 #12 Опубліковано 2 Жовтня, 2010 в 21:43 У мене туристичний Magellan Triton 500. Серед плюсів - корпус, що захищає від води і ударів, наявність слоту для SD-карти, можливість користуватися растровими картами (типу супутникові знімки можна заливати, генштабівські карти).Є магнітний компас, барометр, альтиметр (висотомір). Холодний старт - десь 5-7 хвилин, якщо мені не зраджує пам'ять.
Sandro Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 07:19 #13 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 07:19 Я щось взагалі в них заплутався, роз’ясніть будь-ласка:1. Існує думка що китайський но-нейм з безкоштовними мапами нормально працює в великих містах, а ось на перефирії може завести на з/д колію без переїзду.2. Десь чув що навігатори з Win 6.0 не сприймають якісь версії мап, можливо iGo 8.3. Навігатор від Гарміна/Магелана/ТомТома працюють під Лінуксом, тому їх не можна перепрошити, "поколупати" на сист.рівні і за мапи потрібно платити, але потім мати безкоштовне оновлення та хороший маршрут навіть на переферії.4. Навігатори від відомих брендів - переплата за бренд, навігатори від made in China - будь що з великим дисплеєм та нікудишнім GPS приймачем за дешеві гроші. Є проміжний варіант (які бренди/марки)?Поправте, хто може, по даним запитанням, а то вже втомився від роздумів Гармін чи но-нейм?
Deemon Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 07:51 #14 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 07:51 1. Залежить від софта, який використовується і "свіжості" карт. Водять практично одинаково, що нонейм, що бренд. 2. На форумах бачив, люди стикалися з проблемами при встановленні Навітела на Win СЕ 6.0, вже цю проблему вирішили, є версії, як працюють ок на шостій вінді. з iGo 8 - ніяких проблем взагалі. 3. Ну це для тих хто любить залізячно-софтовий сєкас 4. А яка ж золота середина тоді?Оо. Кожен обирає, по чужих порадах своєму гаманцю\мірі задач які вимагаються від девайса. Про "нікудишність приймачів" можу посперечатися. Коли той же нонейм легко "хватає супутники" в кімнаті за 4 метри до вікна, при чому в затяжний дощ, коли все небо в хмарах - це не просто слова, а перевірено на практиці. Тех. прогрес на місці не стоїть, і ті ж нонеймові вже мають на борту Atlas IV-V, які в значно кращу сторону відрізняються точністю визначення координат\часом старту і тд. Якщо хочеш купити і юзати як навігатор - Гармін. Коли є бажання отримати куди більший функціонал за менші гроші - made in China. (В будь-якому випадку, навіть при експериментах з прошиванням і тд, нонейм брікнути не так буде шкода , тим паче в рунеті від А до Я інфи про них)
vampirich Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 07:53 #15 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 07:53 1. Хибна думка. Все залежить від карт і софта. А софт з картами однаково прокладатимуть маршрути і на но-неймі і на брендовій речі. З різницею в швидкодії і глюках і точності позиціонування 2. не знаю 3. Гармін є ломаний, на Win 6.0 я особисто встановив, карти дивився, але особисто мені на тій кпк що мав в руках взламати не вдалося. Хоча по форумах пишуть що то не проблема. Мав мало часу 4. не кажу
Sandro Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 09:26 #16 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 09:26 Що скажете за ось таке чудо?
MANJAK11 Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 05:58 #17 Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 05:58 батарея тримае однозначно бiльше 2 годин, бо коли пройшло 2 години я ще глянув ,було 60% батареi, а потiм забувся, блютуз з телефоном подружився добре
MANJAK11 Опубліковано 7 Жовтня, 2010 в 12:57 #18 Опубліковано 7 Жовтня, 2010 в 12:57 перевiряв в дii, веде добре, похибка максимум 2 метри
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.