Zeuss Опубліковано 3 Січня, 2010 в 17:16 #1 Опубліковано 3 Січня, 2010 в 17:16 Певною групою людей сформована концепція, яка задекларована в ролику.Давайте проаналізуємо питання (суть), що піднімаються в відео, відсунувши концепцію на задній план.РоликЯ не представник даної організації, але задаю собі схожі запитання.Хто що думає?
Zevs_Isver Опубліковано 3 Січня, 2010 в 17:27 #2 Опубліковано 3 Січня, 2010 в 17:27 по ТВ была рекламко...натягивают на ваучер
eNyk Опубліковано 3 Січня, 2010 в 17:44 #4 Опубліковано 3 Січня, 2010 в 17:44 давай може ти і починай обговорення (аналізування)? пс: як на мене, то цей ролик ні про що. Нічого нового, нічого, що б спонукало до дій... Просто гарна картинка. ппс: єдине, що сподобалось це як розкладається буковка "Я" на "ua"
Zeuss Опубліковано 3 Січня, 2010 в 18:04 Автор #5 Опубліковано 3 Січня, 2010 в 18:04 Ронін Нажаль можлива концепція: Я свідомий того, що я Українець! Я не свідомий громадянин... eNyk спробую. Я свідомий того, що я Українець. Я свідомий громадянин. Мені не подобається жоден з політиків, які мають шанс перемогти на виборах 2010. Але я піду і проголосую, зроблю максимум, щоб проголосували мої близкі і друзі. Я визначився за кого я буду голосувати. Я буду голосувати за конфігурацію сил, при якій, на мою думку, Україна має шанс на розвиток.
Harddriver Опубліковано 3 Січня, 2010 в 18:33 #6 Опубліковано 3 Січня, 2010 в 18:33 Цікаві обличчя (на сайті), вдала реклама, спочатку навіть думав - соціальна. Почекаємо, поки не покажеться той, хто це все замовив, щоб не було як з Тягнибоком та Коломойським. Якщо там реально якісь нові фігури, наприклад ті ж самі брати Капранови, чому-б і ні?
Volyniaka Опубліковано 4 Січня, 2010 в 09:37 #7 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 09:37 РонінНажаль можлива концепція: Я свідомий того, що я Українець! Я не свідомий громадянин... eNyk спробую. Я свідомий того, що я Українець. Я свідомий громадянин. Мені не подобається жоден з політиків, які мають шанс перемогти на виборах 2010. Але я піду і проголосую, зроблю максимум, щоб проголосували мої близкі і друзі. Я визначився за кого я буду голосувати. Я буду голосувати за конфігурацію сил, при якій, на мою думку, Україна має шанс на розвиток. Президент Украины Виктор ЮЩЕНКО заявляет о завершающем этапе переговоров с четырьмя кандидатами в Президенты в поддержку единого кандидата на выборах 17 января 2010 года. Как передает корреспондент УНИАН, об этом он заявил во время встречи с жителями города Моршин Львовской области. По словам В.ЮЩЕНКО, в частности, ведутся переговоры с Олегом ТЯГНИБОКОМ и Анатолием ГРИЦЕНКОМ в поддержку единого кандидата. «Такие контакты проводятся. Последняя неделя перед выборами будет ключевой для завершения переговоров с Юрием КОСТЕНКО, Арсением ЯЦЕНЮКОМ, Анатолием ГРИЦЕНКО, Олегом ТЯГНИБОКОМ», - отметил В.ЮЩЕНКО. Он также отметил, что выход во второй тур Юлии ТИМОШЕНКО и Виктора ЯНКУКОВИЧА «будет промосковским проектом». «Если я выйду во второй тур, то ЯНУКОВИЧ не будет Президентом», - сказал В.ЮЩЕНКО, выразив надежду, что за неделю до выборов будут достигнуты договоренности в контексте объединения в поддержку единого кандидата в Президенты от демократических сил. Ось... Кандидат на пост Президента Украины Анатолий ГРИЦЕНКО заявляет, что не ведет с действующим главой государства Виктором ЮЩЕНКО никаких переговоров относительно поддержки единого кандидата от демократических сил на выборах 17 января. Об этом А.ГРИЦЕНКО заявил в интервью УНИАН, комментируя вчерашнее заявление В.ЮЩЕНКО «о завершающем этапе переговоров с четырьмя кандидатами в президенты в поддержку единого кандидата от демократических сил на выборах». «В очередной раз Президент сказал неправду», - опроверг он заявление действующего главы государства. Как отметил А.ГРИЦЕНКО, «переговоров с ним и его штабом не было, нет и не будет относительно объединения». В то же время, кандидат в президенты уточнил, что в данном случае он говорит только в отношении себя, ведь его фамилия уже во второй раз прозвучала в соответствующих заявлениях В.ЮЩЕНКО.
Ukrainec Опубліковано 4 Січня, 2010 в 21:57 #8 Опубліковано 4 Січня, 2010 в 21:57 Оце мене доперло, як виробника продукції. А що Ти, так так ти можеш запропонувати натомість? Як на 4600000 ротів жодної зубної щітки не виготовляється!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.