Перейти до змісту

Почти половина волынских чиновников не имеют высшего образования

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

5C035876-0CF2-42A3-9766-938B3B3CA2ED_mw800_mh600.jpg

В органах местного самоуправления Волыни полное высшее образование имеют лишь 59% должностных лиц. Представители Главгосслужбы объясняют сложившуюся кадровую ситуацию отсутствием местного вуза для госслужащих.

Как сообщил начальник управления государственной службы Главгосслужбы Украины Валентин Малиновский, самый высокий уровень образования чиновников в областном центре: почти 95% служащих в органах местного самоуправления Луцка имеют высшее образование.

Вместе с тем, в Любешовском районе области высшее образование имеет лишь каждый третий чиновник.

Несколько выше процент чиновников с дипломом о высшем образовании на государственной службе, что объясняется требованиями соответствующего законодательства о госслужбе. К претендентам на выборные должности – депутатам и главам местных советов - такие требования не предъявляются.

"Исправить положение в лучшую сторону, можно только с открытием на Волыни местного вуза для госслужащих. Пока эти функции взяла на себя Школа государственного служащего, в которой обучают госслужбе старшекурсников местных вузов", - рассказал Малиновский.

Напомним, что ранее начальник главного управления Государственной службы Украины Тимофей Мотренко заявил в интервью газете Зеркало недели, что практически каждый двадцатый высший государственный чиновник предоставляет недостоверные документы о высшем образовании.

кореспондент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас як завжди все не як у людей.

"Там" людей підбирають по освіті і підготовці на посади, а в нас під тих хто вже пробився збираються будувати ВУЗ, бо їм за "свої" вчитися "мля дорого" :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А денюжкі , на картинці , всі фальшиві , :D один серійний номер на всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно, кто из наших чиновников действительно отучился? наверное 10% от тех 59%...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

От і я про те, що треба не в бумажку дивитись, а на підтвердження займаної посади випробувальним терміном і результатами роботи. Якщо вже дивитись в бумажку - тоді проводити повну атестацію і захист диплома кожні 5 років. Не здав держіспит та новий диплом по спеціальності - позбуваєшся диплому і понижуєшся в посаді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь і не здивована.

Цікаво, а який відсоток дипломованих мають куплені дипломи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі тільки уявляю, як людину старше 30р і на державній посаді можна чомусь навчити за партою.

(знаю кілька таких випускників, більше змахували на "доцентів" в натурє)

Звісно куплені!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У них высшее образование, видимо, такое же, как у Проффесора :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если все покупается и все продается, от справки в бассейн до диплома и поста в министерстве, то ничего удивительного не вижу в том, что у половины чиновников нет этого самого образования.

А щодо захисту диплома кожні 5 років, як каже serega, то я згідний, але потрібно проводити не захист диплома, а атестацію на професійну відповідність займаній посаді, бо в декого були такі теми дипломів, які з реальним життям та роботою мають спільного дуже небагато. Але ж і тут все куплять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені просто цікаво, чи є в когось з Бордівців є логічний (в здоровому глузді, але не обов"язково гуманний) алгоритм дій на викорінення цієї системи у Нашій країні?

1)...

2)...

3)...

Так щоб можливо було включити в програму партії. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є!!! Оголосити війну Китаю, і через 5 хвилин здатись на милість переможця. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та як уявлю свою доньку, яка цілується з косооким, то краще ще раз Чорнобиль підірвати!

Дай більш серйознішу відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В дядечка Адольфа була така програма... Ех, оце я панімаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

эт наверное дядечка Адольф у тебя на аватаре...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vanabee, :D састріл

Взагалі, треба сильного лідера і грамотну команду, яка відштовхуватиметься від реалій, а не від таємних трансляцій з Марсу. Ну, і ще, щось мені підказує, що загін охоронців (ага, СС). Аналогія все ще смішна?

hitler-emo.jpg

А по темі: можна подумати, вони б від того розумніші стали. Як не дивно, в нашій країні "освіта" не завжди означає підвищення кваліфікації, розвиток чи порозумнішання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які всеж таки реалії гуманоїди?

Вони погані, ми хороші, ми з вищими освітами, грамотні! Вони досягли (отримали сигнал з марсу) того щоб нами керувати/вижимати з нас, а ми ні. Гуманоїди чим ми керуємося?

Тиць в ЖЕК, а там малограмотний начальник, що Букваря скурив в першому класі, першої четверті.

Yuraul це твій друг на фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто друг?) (блін, фате редагувати) Та ні, історична особа всього-навсього. :D

Керуємося інстинктами в основному...

Народ не знає куди йти. Отара. Демократія - це коли функція пастуха лежить на овечках. Дядя Адольф казав своєму народові, куди йди. Дєдушка Лєнін - теж казав. А дядя Ю і тьотя Ю не кажуть. :_37:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адольф!

Керуємося інстинктами в основному...

коли ти керувався інстинктами, коли вивісив фото ката?

Мова про освдченість чиновників йде, а не про те хто кому каже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це камінь в мій бік? Типу, я, такий поганий, вівисив фото поганого дяді, ай-яй-яй. Я правильно розумію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, при Тягнибоку за таке знові стрілятимуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що зробиш, я звик відповідати за свої дії і висловлювання. Так що дякую за попередження, буду готовий.

Не хочу образити чи зачепити, але от ти (ви? :blush: ) на претендента в кандидати в команду, про яку я писав вище, не підходиш. Надмірна емоційність і однобокість поглядів.

Моя суто ОСОБИСТА думка: стріляти треба троха не за те. Якось нелогічно стріляти за елементарні мінімальні знання історії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені непотрібно в кандидати і тим паче в "Команду вище", але гвинтиком системи продуманих дій, які я зможу усвідомити (в міру своєї "освідченості"), проаналізувати, можу стати.

Та я пожартував плоско :P . Але когось срілять нада!

Канібали люблять безхребетних! (І безмозких теж)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та як уявлю свою доньку, яка цілується з косооким, то краще ще раз Чорнобиль підірвати!

його тато теж як уявить, що його синок цілується з огидною блідолицою, то хоче Чорнобиль підірвати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимошенко на работе...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимошенко на роботе...

Де сміятись? І яким боком це до сабжу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...