Перейти до змісту

Everquest 2

silia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мы узнали об этом чуть раньше, но официально можем сообщить только сегодня: "Акелла" доставит EQ2 в Россию! А заодно - в страны СНГ и Балтии.

Sony Online Entertainment и "Акелла" планируют широкое продвижение бренда EverQuest II на отечественном игровом рынке, обещано даже "создание первого в своем роде онлайн-сервиса подобного масштаба".

Отныне компания "Акелла" является официальным издателем EQ2 в России, СНГ и странах Балтии и отвечает отныне за распространение, маркетинговую политику, установку и управление серверной системой на данной территории. Отдельное внимание планируется уделить поддержке коммьюнити игры и активному расширению сообщества любителей и фанатов EQ2.

"Мы очень рады нашему новому сотрудничеству с компанией "Акелла" и изданию EVERQUEST II в России, странах Балтии и СНГ, - сообщил Джон Смедли, президент Sony Online Entertainment. - Мы с нетерпением ожидаем релиза проекта в этих странах, который даст фанатам и поклонникам игры великолепную возможность исследовать и изучать необъятный мир Norrath на родном языке".

Вице-президент компании "Акелла" Дмитрий Архипов вторит: "EverQuest II - настоящая легенда в мире онлайновых игр. До настоящего момента наша компания была официальным дистрибьютором EverQuest II в России, и мы прекрасно осознаем огромный уровень интереса к вселенной игры в нашей стране. Официальное издание этого проекта на русском языке, с серверной системой и всесторонней поддержкой потребительской аудитории сотворит настоящую революцию в интернет-пространстве России, СНГ и стран Балтии. Мы надеемся сделать глобальный шаг вперед в развитии MMORPG-игр и их коммьюнити в России и приложим все усилия для успеха этого предприятия". - HWNN

ЗІ Якщо ціна на доступ до сервака буде на рівні 5$ то EverQuest 2 стане самою популярною грою на території СНД. Ніякий халявний сервак не може йти в порівняння з офіційними, а EverQuest 2 стане третьою ММРПГ офіційно росповсюджуваною на цій території (Після Сфери і Рагнарока)

Опубліковано

А шо це таке - EverQuest 2??? :)

Не сув, не бачив, а вже захотілось і першого і другого.

Який у неї стиль, порівняйте з чим небудь відомим.

ах да - пліз :)

Опубліковано

Мерсі за ссилку.

подивився скріншоти, якшо правильно поняв то це в стилі Готіки тільки онлайн версія. Да?

А хтось зустрічав інфу скільки воно їсть трафіка?

• 7 місяців потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

1го вересня стартує офіційно.

Плата +-10баків в місяць, сама гра біля 20$

Гра повністю озвучена і перекладена на російську.

Опубліковано

Ігра прикольна... сама суть цікава + всё на РусиШ це вооПшЭ гуД...

цікаво невже скріни з ігрулі самої

post-360-1153738646.jpg

тут вибор рас, професій :):):)

я думаю може переплюнути Лінейку...

З.І. Хто думає EQ 2 народ перетяне з Лінейкі до себе? :-)

вибрав якшо буду грати то буду ОргОм +)))))))))))

post-360-1153739115.jpg

Опубліковано

Гра зкачана. (Мега ріспект Зевсу за допомогу)

На ЛМі не знаю чи зявиться адже гра велика а людей які в неї будуть грать не так і багато, кому нада звертайтесь щось придумаєм.

PS але там ще абдейтів на метрів 100 закачать прийдеться

Опубліковано

Граю другий день.

Покіщо геймплей нагадує Облівіон онлайн.

Прокачка всього чого завгодно, від падінь з висоти, рубки дерев, ловлі звірів і риби до плавання.

Графіка супер як для онлайна, да щей персонажі чудово анімовані.

Управління здійснюється через w a s d.

В беті пока що перекладені лише тексти, але ще до релізу є час. Що вражає так це правильність вживання відмінків якого і в офлайн іграх ще не зустрічав.

Опубліковано

Сіля кажи де можна тебе знайти, прийдем з вінтом запишем. І ще - а якщо переписати в тебе вже проапдейтчену версію....

приблизно не прикідав скільки по трафіку за час вона жере?

Опубліковано

З вінтом не вийде. Пишу на ДВД

Сьогодні скоріш за все не вийде (або вже після 20:00) а от завтра можна мене виловить 8050 446 82 85

Нащот вже поставленої то без поняття, але скоріш за все треба щоб воно прописало себе в реєстрі.

Біля 5Мб в годину

Опубліковано

ок... думаю завтра перезвонимссс

Cіля в двух словах скажи:

Архетіти- берсерк, волшебник і т.д... - це тіпа в ЛА2 (профи-СС,Крафтер, Спойлер)

Раси - це тіпа в ЛА2 (Ельфи, Тёмний, Гном)

А ремесло - люье мона вивчити і бадяжити шось...

Я правильно зрозумів?????

Опубліковано

Можна любе ремесло вивчить але зконцентруватись на одному нада щоб щось вишло нормальне.

Решта вроді того що ти написав.

Але тут плани помінялись і мене до понеділка не буде в місті. Так що звиняйте.

ЗІ реєструйте акаунти вже, бо треба ждать з 3 дня щоб вам їх активували.

• 3 місяця потому...
Опубліковано
Dear beta candidate,

We are pleased to offer you an invitation into beta for the EverQuest II: Echoes of Faydwer expansion. Thank you for joining the effort to help us build a stronger, more stable game.

Please read this entire e-mail carefully. It will provide all the information you need to install the beta client and begin exploration of the EverQuest II: Echoes of Faydwer expansion pack.

Прошло пару месяцев и я получил доступ на Бета тест :) ЫЫыыЫЫ я даж забил что давал заявку на бета тестирование....

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Гра платна.

З кучою квестів, івентів, здоровим світом і сюжетом.

Прокачка подібна до моровінда.

Але грать нада бандою зразу ІМХО.

Опубліковано

Сотні моїх друзів москалів уже там ) Жодного поганого слова не чув про цю гру! 10 у.е./міс це нормальна плата! Треба знайти кліент!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Можливо хтось знає чи в Луцьку можна придбати дану гру, або де найкраще її купити ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...