prorok Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:27 #1 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:27 наскільки актуальним на даний час є встановлення автономної GSM- сигналізації ???функції:- автоматические звонки по тревоге до 3-х абонентов; - SMS при срабатывания тревожной зоны до 3-х абонентов; - SMS при срабатывании круглосуточнй зоны (авария) до 3-х абонентов; - SMS о снаряжении системы до 3-х абонентов; - SMS о состоянии системы по запросу до 3-х абонентов; - активация тревожного выхода (сирена) по тревоге; - многофункциональный управляемый выход; - дистанционное снаряжение контроллера с мобильного абонента; - функция удаленного аудио контроля, и передачи речевой информации (линейный аудио вход/выход); - удаленное управление функциональным выходом с мобильного абонента; - вход снаряжения (постановка/снятие охраны); - тревожный вход (зона); - круглосуточный вход (24ч. зона/авария);БАЗОВИЙ КОМПЛЕКТ «під ключ» від 1800 грн.(блок безперебійного живлення, аккумулятор, сирена, детектор на відкривання дверей, детектор руху , виносний індикатор стану системи , провода і робота включно). Ідеальний та дуже практичний варіант охорони: дачі, гаража, квартири, магазину і т.д…
Адміністратори serega Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:56 Адміністратори #2 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 15:56 Тільки от не потрібно слова " Ідеальний", бо на запит "portable gsm blocker" гугол багато дає посилань.
Victor_1989 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 16:04 #3 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 16:04 навіть якщо використати gsm blocker сигналізація спрацює, хоть оповіщення небуде на мобільний, але сирена увімкнеться
CEM Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 16:22 #4 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 16:22 Знаючи трохи про наші "Ориони" то цей Орион-4ТМ.1 коштує 2125 грн. Це де такі ціни? І, що за прилад? І взагалі назва фірми яка таким і за такі гроші займається?
prorok Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:05 Автор #5 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:05 Знаючи трохи про наші "Ориони" то цей Орион-4ТМ.1 коштує 2125 грн. Це де такі ціни? І, що за прилад? І взагалі назва фірми яка таким і за такі гроші займається?автором теми є майстер по охоронних системах (стаж роботи в цій галузі 5 років) .... який у вільний від роботи час непроти заробити троха "пиньоників" звичойно оріон Орион-4ТМ.1 коштує 2125 грн. ... ---я зараз вивчаю попит на значно дешевші сигналізації побудовані на GSM-конролерах, вони можуть прицювати і без Охоронного приладу, оскільки самі мають можливість тримати під охороною один і більше шлейфів сигналізації(в даному випадку 1 шлейф)... це значно здешевляю суму витрачену на встановлення сигналізації.... Чому пишу що це ідеальний та практичний варіант... тому що за такі гроші на ринку немає нічого кращого, щоб могло б за допомогою дзвінка чи смс-ки повідомити про спрацювання сигналізації. -ідеально для дачі, гаража.... в мене вдома така ж система стоїть, нарікань на неї немає, та й за фізичну охорону не потрібно платити щомісяця (при здаванні обєкта на пульт міліції) метою теми є: розяснення людям можливостей GSM- сигналізацій, критика її з боку потенційних користувачів, та асоціації які викликає ця фраза в пересічнї людини
prorok Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:15 Автор #6 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:15 Тільки от не потрібно слова " Ідеальний", бо на запит "portable gsm blocker" гугол багато дає посилань.на рахунок різних там блокіраторів, глушилок і т. д. і т. п. можу сказати що стовідсоткової впевненості вам не дасть ніякий прилад охоронної сигналізації -- його ж придумали люди, а значить і людина зможе знайти шлях,як обхитрити систему... якщо бажаєте максимум захищеності то раджу вам встановлювати Охоронну систему заключати договір на охорону з пультом ДСО (чи будь-якою іншою організацією) та ще краще з матеріальною відповідальність організації що надеє послуги охорони...це є максимум, який нам пропонує ринок охоронних послуг...
CEM Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:31 #7 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:31 Знаючи трохи про наші "Ориони" то цей Орион-4ТМ.1 коштує 2125 грн. Це де такі ціни? І, що за прилад? І взагалі назва фірми яка таким і за такі гроші займається?автором теми є майстер по охоронних системах (стаж роботи в цій галузі 5 років) .... який у вільний від роботи час непроти заробити троха "пиньоників" звичойно оріон Орион-4ТМ.1 коштує 2125 грн. ... ---я зараз вивчаю попит на значно дешевші сигналізації побудовані на GSM-конролерах, вони можуть прицювати і без Охоронного приладу, оскільки самі мають можливість тримати під охороною один і більше шлейфів сигналізації(в даному випадку 1 шлейф)... це значно здешевляю суму витрачену на встановлення сигналізації.... Чому пишу що це ідеальний та практичний варіант... тому що за такі гроші на ринку немає нічого кращого, щоб могло б за допомогою дзвінка чи смс-ки повідомити про спрацювання сигналізації. -ідеально для дачі, гаража.... в мене вдома така ж система стоїть, нарікань на неї немає, та й за фізичну охорону не потрібно платити щомісяця (при здаванні обєкта на пульт міліції) метою теми є: розяснення людям можливостей GSM- сигналізацій, критика її з боку потенційних користувачів, та асоціації які викликає ця фраза в пересічнї людиниТепер я Вас зрозумів. Підтримаю Вас у тому, що це варіант для гаража та дачі по розумній ціні.
prorok Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:41 Автор #8 Опубліковано 23 Грудня, 2009 в 17:41 Знаючи трохи про наші "Ориони" то цей Орион-4ТМ.1 коштує 2125 грн. Це де такі ціни? І, що за прилад? І взагалі назва фірми яка таким і за такі гроші займається?автором теми є майстер по охоронних системах (стаж роботи в цій галузі 5 років) .... який у вільний від роботи час непроти заробити троха "пиньоників" звичойно оріон Орион-4ТМ.1 коштує 2125 грн. ... ---я зараз вивчаю попит на значно дешевші сигналізації побудовані на GSM-конролерах, вони можуть прицювати і без Охоронного приладу, оскільки самі мають можливість тримати під охороною один і більше шлейфів сигналізації(в даному випадку 1 шлейф)... це значно здешевляю суму витрачену на встановлення сигналізації.... Чому пишу що це ідеальний та практичний варіант... тому що за такі гроші на ринку немає нічого кращого, щоб могло б за допомогою дзвінка чи смс-ки повідомити про спрацювання сигналізації. -ідеально для дачі, гаража.... в мене вдома така ж система стоїть, нарікань на неї немає, та й за фізичну охорону не потрібно платити щомісяця (при здаванні обєкта на пульт міліції) метою теми є: розяснення людям можливостей GSM- сигналізацій, критика її з боку потенційних користувачів, та асоціації які викликає ця фраза в пересічнї людиниТепер я Вас зрозумів. Підтримаю Вас у тому, що це варіант для гаража та дачі по розумній ціні.це варіант не тільки для дачі, чи гаража я багато таких поставив в магазинчиках та квартирах в Луцьку....і саме найчастіше просять поставити таку систему власники КВАРТИР....
Plum Опубліковано 24 Грудня, 2009 в 07:20 #9 Опубліковано 24 Грудня, 2009 в 07:20 В розділі заборонені реклама і багаторівневе цитування. Будьте уважні, інакше буду карати.
prorok Опубліковано 24 Грудня, 2009 в 16:44 Автор #10 Опубліковано 24 Грудня, 2009 в 16:44 В розділі заборонені реклама і багаторівневе цитування. Будьте уважні, інакше буду карати.ок
prorok Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 19:10 Автор #11 Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 19:10 В розділі заборонені реклама і багаторівневе цитування. Будьте уважні, інакше буду карати. ок тему можна закрити, вона створена не в тому розділі
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.