Перейти до змісту

У Луцьку – вдруге епідемія грипу

anthony05

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

За даними управління охорони здоров’я Луцької міської ради, рівень захворюваності на грип і ГРВІ в обласному центрі Волині становить 157,8 на десять тисяч мешканців. Натомість епідемічний поріг становить 142 на 10 тисяч осіб.

За даними управління охорони здоров’я міськради, рівень захворюваності на грип і ГРВІ в обласному центрі станом на 15 грудня перевищував 141 на 10 тисяч мешканців (епідпоріг – 142). Відповідно, кількість звернень до лікарів вчора (понад 900) є найбільшою від 6 листопада.

Учора під час засідання протиепідемічної комісії було вирішено закрити на карантин на 7 днів навчальні заклади Луцька. Основна причина – перевищення епідемпорогу (158 випадків на 10 тисяч населення). У четвер школярі ще йдуть на навчання. Щоправда, дитсадки у Луцьку не закривають.

Джерело - http://zik.com.ua/ua/news/2009/12/17/208922

Мда... Хто знає, може і університети позакривали?

Опубліковано
нехай ше сесыю на місяць перенесуть..........я буду сама щаслива

Теж на 100% підтримую :D

Опубліковано

Можна подумати, школярі (особливо старшикласники) вчитись хочуть.

Питання в тому, коли ж вони тоді семестр закінчать при такій кількості карантинних днів?

Опубліковано

Ой, а я бы еще недельку посидел дома...а то пока дождешься утром маршрутку в сторону политеха - можно отморозить все....закрывайте лнту йопта!

Опубліковано

Я б на місці школярів сильно не радів, їм 4-го січня вже на навчання, вихідний тільки 1-го і 7-го.

Опубліковано
нехай ше сесыю на місяць перенесуть..........я буду сама щаслива

та скільки вже можна....

Опубліковано

взагалі абзац. тепер треба буде день ходити, день вихідний :) (школярам)

18-24 карантин. 25 на навчання. 1, 2, 3 січня вихідні. 4, 5, 6, 8 навчання. 7, 9 вихідні. спробуй розберися :D

університети мають працювати..

Опубліковано

Студентам ЛНТУ нема чого втрачати ;) В нас і без карантину 4,5,6 січня робочі. А за 2 січня ми відробляємо в понеділок

Опубліковано

То як на рахунок університетів??

У Луцьку із 18 до 24 грудня у ВСІХ навчальних закладах буде оголошено карантин.
(С)
Опубліковано

Про маршутки 100% підмічено... Один з головних факторів на користь не піти на пари))

Хоча я теж не проти тиждень-другий посидіти)) Дайош сесію в березні!!! мо курсак встигну зробити)) :D:rolleyes:

Опубліковано

Задовбав карантин.... :angry: Відпочивати студентам захотілось? А відпрацьовувати години хто буде? Пушкін? І так по суботах/понеділках дибошать вас... Ні щоб спокійно, рівномірно... :D

А якщо серйозно, то зі слів знайомих медиків минулий карантин таки в нас був оголошений ВЧАСНО і дав результат, на відміну від цього, який як мінімум мав бути з понеділка/вівторка і дав би результат.. Зараз хворіють переважно діти, тому закривають лиш школи ніби... І грип сезонний, звичайний, і діти не критично (більшість) його переносять...

Опубліковано
І грип сезонний, звичайний

а до того ти свято вірив шо був свинячий/козячий/щурячий чи ше хз який?:)

Була велика херня, через яку наша вельми працююча влада відмила немало баблоса...

Вирішили повторить? )

Опубліковано

Ні, зараз наче це не повтор, а насправді сезонний грип, реакція на похолодання)

Мама працює в лікарні, каже людей побільшало, хоча в половини просто дуже велика простуда, а це ще не грип :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...