Перейти до змісту

Брендовий НР 7600 пищить!

Рекомендовані повідомлення

Сабж.

Принесла знайома мені компа. Брендового HP 7600 desktop. P4 630/40GbSATA/512 DDR2 667MHz/DVD/no FDD/

при вмиканні 5 коротких сигналів.

Поміняв процесор на 5300 Dual Core - запищав 2 рази.

Поки ніяких інших дій не робив.

Які думки. ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Maybe this way?

[iF] 5 short - [THEN] (Processor error) - The system CPU has failed. [RESET_CPU] .......... [DONE!]

[NEXT_STEP]

[iF] 2 short - [THEN] (Memory parity error) - A memory parity error has occurred in the first 64K of RAM. The RAM IC is probably bad. [RESET_MEMORY]

[ANY_CHANGES?]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

May be, but I haven't memory modules @667MHz. Only 800Mhz. And i'm not shure, that this modul will work propertly.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запру на роботу - там такого хламу вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так. Присунув з роботи процесор і пам'ять. Після встановлення процесора машинка ожила. Пищить правильно, але "матюкається" на процесор (Целерон Д).

У цій темі я чітко описав, який саме процесор мені потрібен.

Торги вестимуться там.

З.І. Мені взагалі дивно, що процесор згорів. За моєї адмінскої практики - рідкий випадок. зазвичай "летять" материнки. Тим паче процесор на 775 сокет..

Зовні на материнці цілі всі конденсатори і все інше. Видимих дефектів не помічено. "грішу" на БЖ. Якщо клієнти будуть згодні - мо віддав би комусь на тестування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З несправністю розібрався. Це добре.

Тепер цікаво чому не впевненний, що пам'ять буде працювати на частоті 667MHz.

May be, but I haven't memory modules @667MHz. Only 800Mhz. And i'm not shure, that this modul will work propertly.

Які для цього перешкоди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачу сенсу ставити 800.Якщо існуюча 667 працює. Та й по ціні АпГрейду вийде трішечки дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А тепер ще цікавіше.

Цей же вищеописаний "не робочий" процесор - запрацював на іншій материнці!

Що за?

При зміні процесорів і скидання БІОС-а по дефолту - перший "рідний" процесор таки не запрацював. (на НР).

буду думати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буквально дня три назад была похожая ситуация. Комп вообще отказывался включаться, лишь на долю секунды дёргался кулер на процессоре. Заменяли всё - БП, память, видеокарту, поменяли материнку... Нулевой эфект. Кинули новый проц на первоначальную конфигурацию - заработало. Ради прикола опять поставили "умерший" процессор - и комп заработал, как ни в чём не бывало. Мистика :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось я купив Б/В материнку MSI P35 neo3, процессора під неї на той ще не було. Заніс я в до знайомого спеціаліста, поставили процессор Прескот з ФСБ 800 і все, щось кілька разів запищало, але система не стартувала. Протестували модулем ніби робоча. Вирішив ще "Гроно" зайти (поблизу) протестувати. Поставили Селерон ДК1200 (в ного теж шина 200) материнка теж не стартує і писків при старті було більше ніж треба, месний "Спеціаліст" бере недбало двома пальцьми за радіатор і заявляє - "неробоча". Гроші за тест не забув взяти!

Звоню продавцю кажу що не робоча, той: "шо!? , як?, не може бути" погодилися на те, що схожу до його знайомих спеціалістів. Виявилося що його "специ" це третій поверх м-ну Мисливець. Ставлять той же комплект що і в Гроно і... І все працює, я навіть шнури перевірив чи дійсно вони ту систему мені тестують.

Забираю материнку додому і читаю "Камасутру" по ній. Виявляється на ній є джампери для апаратного розгону і по замовчуванню вони були виставлені на частоту шини 333. Повезло, бо лише в останніх був проц селерон дк1200 який розганявся до 2667МГц (у власника C2D Е6300).

Після перестановки джамперів і встановлення Е2180 материнка по теперішній день працює (зараз з Е4400).

Тому можливо спочатку почитай "камасутру"по материнці що додаэться, а то і в моїй ситуації "специ" були теж "особливо грамотні".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...