Перейти до змісту

Гражданє програмісти, допоможіть!!!!!

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене комп'ютер не слухається: в районі 10-11 ранку він сам включається. В мене віндовс 7. Може там шось в настройках запрограмовано, шоб він включався сам. Бо в вєрсію шо то барабашка я не вірю.

Доможіть порадою непутящій. З мене +1

Опубліковано

Посмотри, может, там стоит в настройках обновлений загружать и устанавливать их в указанное время. Меня иногда в три часа ночи будит комп по этой причине (и на Висте тоже так бывало) :D

Опубліковано
Посмотри, может, там стоит в настройках обновлений загружать и устанавливать их в указанное время. Меня иногда в три часа ночи будит комп по этой причине (и на Висте тоже так бывало) :D

хо-хо,а :rolleyes: гдє смотрєть?

Опубліковано

Зайди в BIOS (при загрузці комп"ютера клавіша Del або F2) і глянь настройку: RTC Alarm Power On

Название опции:

RTC Alarm Power On

Возможные значения:

Enabled, Disabled

Описание:

Опция отвечает за автоматическое включение питания компьютера в определенное время и день (по «будильнику»). Обычно эта возможность не используется (Disabled). Исключение составляют случаи, когда необходимо периодически выполнять те или иные действия в автоматическом режиме — например, ночью запускать проверку компьютера на наличие вирусов. Тогда эту опцию необходимо включить (Enabled).

Опубліковано
А з розетки штекер витягнути, нє?

ага штекер з розеткі і в мене інфаркт

Зайди в BIOS (при загрузці комп"ютера клавіша Del або F2) і глянь настройку: RTC Alarm Power On

Название опции:

RTC Alarm Power On

Возможные значения:

Enabled, Disabled

Описание:

Опция отвечает за автоматическое включение питания компьютера в определенное время и день (по «будильнику»). Обычно эта возможность не используется (Disabled). Исключение составляют случаи, когда необходимо периодически выполнять те или иные действия в автоматическом режиме — например, ночью запускать проверку компьютера на наличие вирусов. Тогда эту опцию необходимо включить (Enabled).

і шо ті назначенія виключить? чи шо?

Опубліковано
А з розетки штекер витягнути, нє?

ага штекер з розеткі і в мене інфаркт

Название опции:

RTC Alarm Power On

Возможные значения:

Enabled, Disabled

Описание:

і шо ті назначенія виключить? чи шо?

Так -Disabled

Опубліковано

у мну тож такой прикол ..... - дело тут в биосе материнки (у меня асус m2n ).. несмотря на то что все варианты "включится после павер луза" задизейблены комп стартует после длительного пропадания питалова в сети .. от 5 минут примерно..

глюк биоса .. я решаю кнопачкай на удлиннителе.. конечно не шЫкалад..

Опубліковано

Ти комп виключаєш чи заганяєш в сплячий режим? В мене така херня з блоком живлення коли заганяю в сплячий режим. Може сам увімкнутись в будьякий момент - відразу після вимкнення, вночі, вдень - так як вейкАп зі сплячого режиму може відбуватись натисненням на клаві або рухом мишкі або ИМХО іншим методом недоступним при звичайному завершенні роботи вінди.

Тобто можлива трабла з БЖ (думав що материньска плата чи що щось, але проапгрейдив вже все крім БЖ - тому склалась така думка)

Опубліковано

Все тему можна закривати. Незнаю в чом причина, так шо не питайте, допоміг гарний чєлавєчик з борди.

Опубліковано

І що він тобі напорадив, якщо не секрет? А то з такою траблою і деякі специ бились-бились і нічого не добились.

Опубліковано

от якшо б деякі модератори не відправили чесного гражданіна в ПО, то всі б знали в чом причина, а так шо я вам можу сказать, щось наворожив в ньому і все пропало, якщо б я розбиралась, то б цієї теми не було б

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...