Перейти до змісту

Я тоже хатю сібє атдєльний раздєл!

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Якісь знайомі слова, ні, Forever_Autumn?

Нєд. Я па-руцкєй ні панімаю. Так шо єслі тібя так валнуєд поняла я ілі нєд - то ніразу ніфуя ніпанятна, знаєж?

Дубль два для Пламчєга на бронєпоєздє:

сваі іскрамьотниє камєнти можеш срать там і для тєх, хто відьоцца на твой напускной шармЬ, і ат каво ти нє схлапочєж па мардякє за падобную срань :) Мілий.

:)

ЧМАФ

ой чт то мы от темы отбились

нє, тєма ж насправді називається "я звізда" :D так шо ми в руслі

млять. точьна!!!! знаток душ форумскіх і тонкій сарказіст ти наш.

шас переіменую :D

Опубліковано

Блін. Не переіменую. Соррі :(:(:( Діствітєльна жаль. Ех. Ні судьба.

Пламчег шота пішед іскрамьотнає апять??? Ну-ну. Піши.

Надєюсь після тудея повідомлення від Вашого Святєйшества більше не будуть снісхадіть в мою грішну і недостойну адресу. *каєццо*

Так що раджу наступного разу при зустрічі зробити вигляд, що ми не знайомі вапсчє. Што і трєбовалось даказать.

Амінь.

Опубліковано
За кухлем пива ти не звіздів шонепопадя. Цікаво чого - боявся схлопотать по морді?:)

Та ж хіба я мав нагоду шось вам сказать, коли ви втекли од мене десь в куток й просиділи там усю гулянку, виходили лишень забить цибака, а мо ше й за вітром сходить.

І простіте мене, я більш не буду тутка прерікатись з вами.

З повагою, ваш старий пердун Plum.

Опубліковано
:_21:

Ніінтірєсна - Валі атсюда.Єнто тєма для звізди і а звєздє - забиль?

ви жіночко звіздіть, звіздіть, не зважайте. ви така забавна коли кіпішуєте сама від себе

Опубліковано

Інтірєсна, а каг буквє паказиваюд то, шо хтота кіпішуєд? :)

Ілі енто ваши лічьниє домисли , патсроєнниє на мєгаумнасті, звізлівасті енд другіх замічятєльних качіствах, каторих у вас пално?:)

Опубліковано

Ітаг напомнім нашим гастям, а чьом рєчь :D

Ото впало в око таке новорожденне "чудо" з абсолютно неясною, ніпатнятною та непришийкобиліяйця назвою "Гламур у кожну хату" :huh:

Ну реклама фотостудії - це ясно.

Але нахріна, пардон, нам масло масляне, якщо на Борді вже є окремий розділ спеціально для фотолюбителів, де й фотоки викласти, покритикувати і т.п.?????

І кіко то коштує вмзЮ? ;)

Мля. :blink:

Я тоже трєбоватєльно прашу атдєльний раздєл! :mdr: Я буду туда писать всяку шнягу про квартирники, історії про квартирники, відео-, фото-, аудозвіти... Пачіму би і нєд!? :D:hug:

О. :smile-zachot:

Давайте взагалі кожному зробимо окремий розділ і при3,14здьохаємо до них кострубаті ніразу не в тему назви :)

До прикладу:

• Комсі Комса (про фр. кіноматограф)
  • А Я Упала С Самосвала (тема присвячена суто жіночій косметиці, хоча і під мій персональний розділ тоже пайдьот)
  • Наши Паєзда Самиє Паєздатиє Паєзда В Мірє (розділ проукраїнський, патріотичний)
  • Сєня-Діч! (розділ для обговорення висвітлення проблем полювання у фільмах) і т.п.

Опубліковано

А заодно нагадаємо гостям відповідь адмінів, правда в менш флеймогонному топіку:

О, і почьом нинчє раздєли? Я хочу теж купити розділ, назвати його "Беспредел", і встановити в ньому відсутність будь-яких правил. Що для цього треба?

20 у.о./мес

Театр одного актёра? :)

типа таво

Опубліковано
ух як у вас тут спекотно..

то роздягнися :)

а вцілому - Руденька, 20у.о. (165 грн) і місяць ми дивимося на твій розділ!! :)

Опубліковано
а вцілому - Руденька, 20у.о. (165 грн) і місяць ми дивимося на твій розділ!! :)

Ми і так на нього дивимось але без вливання реалу. :)

Опубліковано

Гхмм... А в чому смисл відкриття ціє теми.. А? Тож є аж цілий спеціальний розділ http://board.lutsk.ua/index.php?showforum=133

створений аж вхолєру спеціально під таку надважливу тему. Складається враження що в Луцьку ну ніц крім того гламуру в хатах не відбувається. Перенесіть б-ска всі ці ніби обговорення в той спецрозділ, місця там скіко хоч. Бо небачу ніякого сенсу дублювати ці теми. Перенесіть, прошу шоб дарма не пропало стіко написаного, бо завтра видалю. Оффтоп. Типовий флуд.

Опубліковано

funfoto, в тому архіважливому розділі може писати лише одна людина - САМЗНАЄШХТО... ну, і ще ті, кому він дає таке право. А якщо бути відвертим - то це ті, хто за проханням САМЗНАЄШКОГО намагаються написати щось "тіпа нейтральне і ні разу не ВізаВіприв'язане", аби виправдати існування розділу. Наприклад, поцікавитися мікроскопом :) Гламурним мікроскопом у кожну хату... Блін, невже тільки мені одному це так бридко виглядає?

Опубліковано
Гхмм... А в чому смисл відкриття ціє теми.. А? Тож є аж цілий спеціальний розділ http://board.lutsk.ua/index.php?showforum=133

створений аж вхолєру спеціально під таку надважливу тему. Складається враження що в Луцьку ну ніц крім того гламуру в хатах не відбувається. Перенесіть б-ска всі ці ніби обговорення в той спецрозділ, місця там скіко хоч. Бо небачу ніякого сенсу дублювати ці теми. Перенесіть, прошу шоб дарма не пропало стіко написаного, бо завтра видалю. Оффтоп. Типовий флуд.

зміст цієї теми у тому щоб обговорити самі фотографії предсталені у розжділі САМЗНАЄШЯКОМУ - я свою думку висловив - цікава думка інших, в інших темах обговорюється сам розділ а не фото 

Опубліковано

А хіба не правильніше обговорювати фото з одного розділу в тому ж самому розділі? Чомусь ніхто не обговорює ДТП в Лутск.толкс, Привітання - у Хуморі, а Софт - в Залізі. Якщо хтось таке й робить - отримує попередження.

Якщо вже "Глумар..." позиціонує себе як розділ "не-Фото" - то хай і організовується по-своєму. Хай там і оцінюють не фотографії, а гламурність, чи що там мало бути донесене.

ЗІ. Це просто є яскравим прикладом необдуманості: створено рекламний розділ, присвячений фоткам. Причому створено і не в Рекламі, і не в Фотках. В розділі може писати лише одна особа. То хай і пише.

Опубліковано

А... Нє ну зовсім друга справа))

Якщо це альтернативне обговорення -то я тількі за)). Але дійсно, можна трохи пообговорювати і лучє за все грохнути к чєртям собачім. Бо нехай воно да, де гламуриться там собі і росте.))

Опубліковано

зараз бачу віповідна тема там вже є але  обговорювати бажання якось не має думаю модераторам булоб непогано цю тему перенести у той розділ

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...