Перейти до змісту

Так як ми голосуємо?

Maskinong

Рекомендовані повідомлення

На рахунок Юлі, хочеться віддати їй належне, рекламна кампанія її не йде ні в яке порівняння з іншими, продумана, якісна, незамітно навязлива. Так було і в попередніх її кампаніях, всі конкуренти плентаються в кінці і повторюють за нею рекламні ходи, особливо Яник. Цікаво хто в неї керує рекламою і звідки ідеї?

Але не забувайте, це тільки технології, саме найкраще про совість і чесність розказують аферисти. Судіть по справах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Не бійтесь друзів - вони можуть тільки зрадити вас. Не бійтесь ворогів - вони вас можуть тільки вбити. Бійтесь байдужих людей. За їхньої мовчазної байдужості здійснюються всі зради і вбивства на Землі."

Я не хочу бути байдужою.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вибори треба йти, якщо для вас всі уроди і ви не хочете за них голосувати, прийдіть і сіпсуйте свій бюлетень, а то його використають по своєму. Візьміть маркер і на всю довжину напишіть шо ви про них думаєте, а також про членів комісії, які є шистьорками у виродків.

Ага вершина геніальності, логіки і творчості людського розуму.

Тільки справді не розумні люди можуть слідувати твоїм порадам! "Треба" - 1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Romawka - Підтримую!

Проти всіх - це для лінтяїв, яким западло читать передвиборні програми кандидатів, нехватає мізків аналізувать дійсну ситуацію, нехватає мізків аналізувать інформацію, не мають жодної громадської позиції (начхати на всіх крім себе), небажання нести за свій вибір будь-яку відповідальність, бажанням хоч якось видільтися, або навпаки щоб не відрізнятися (по темі топіку).

Наведені обгрунтування позиції "Проти всіх" і "не піду на вибори" нагадують позу страуса, або першокласника який доводить мамі що 2+2=5.

Піду, проголосую, бо мій голос "ЗА" має щось змінити!

за брєд написаний вище, за відсутність будь якої позиції, і писанину загальних речей -1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу чесно спочатку я хотів проголусувати проти всіх але потім подумав та ну їх наХ..

Ті пі..АРАСИ всеодно ніколи не зупиняться ......... Немає за кого голосувати....

Безвихідна ситуація...... коротше кажучи дістало все КлаВ я НА цих ПРЕЗИДЕНТІВ і без них не солодко....

................................ ..............................................

Люблю УКраїну НЕнавиджу Людей котрі її РУЙНУЮТЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажу чесно спочатку я хотів проголусувати проти всіх але потім подумав та ну їх наХ..

Ті пі..АРАСИ всеодно ніколи не зупиняться ......... Немає за кого голосувати....

Безвихідна ситуація...... коротше кажучи дістало все КлаВ я НА цих ПРЕЗИДЕНТІВ і без них не солодко....

................................ ..............................................

Люблю УКраїну НЕнавиджу Людей котрі її РУЙНУЮТЬ

ти шо не розумієш що не можна їм лишати чистий бюлетень? їм не вигідно як "проти всіх" так і неявка на дільницю. Вони розділять між партіями порівно пусті бюлетені. Так як вони всі найняті капіталом на роботу, побарабану хто виграє вибори, хазяїн один той самий. Янукович вже давно сказав - "бідними легше управляти" бо вони думають шлунком.

На мою думку треба голосувати за силу яка ще не була у владі, або відносно незалежного від сторонього капіталу гравця.

Це або Тягнибок, - ввести нову силу і подивитись що буде. Або Тигипко який має своє бабло і при владі напевно мало кого буде слухати, і зможе реалізувати хоть який небудь бізнес план. Якщо вибрати Я, Ю, чи Яц, то ми ще 5 років... добре якщо на місці буде стояти, так все гірше робиться... земля, майно ресурси, борги, все більшають мінуса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пояснення до відео зверху :)

Эксперимент над обезьянами - в клетку садят 5 обезьян и в центре клетки вешают связку бананов. Когда первая обезьяна показывает желание достать бананы, остальных четверых начинают поливать из шлангов водой. Тоже самое происходит в любой следующий раз, когда какая-то из обезьян пытается достать бананы. В итоге, если кто-то из обезьян лезет за бананами, дабы не быть облитыми, остальная четверка начинает её метелить, всячески не давая достать приманку. Затем, из клетки забирают одну обезьяну, а садят новенькую, которая не в курсе, что к чему. Она, само собой, видит бананы и лезет к ним, за что получает по голове и прочим частям тела от остальной братии, совершенно не понимая за что, но разве это важно? Затем аналогичным образом меняют постепенно всех обезьян. В итоге в клетке сидит 5 обезьян, висят бананы, ни одна из обезьян не рискует лезть за бананами и ни одна не понимает почему так надо. Но так надо, это усвоили все. Слабоумие в действии.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народу предлагают выбирать президента из врагов народа.

Наши голоса очень важны, они определяют, какой клан будет дерибанить страну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Аналізуючи те лайно яке в нас називається "ВИБОРИ" ще раз переконався:

серед українських виборців кількість Homo ergaster в разиииииии більша ніж Homo sapiens!!

й допоки так буде Homo ergaster будуть мати такого Президента якого заслуговують!!!

Конформізм таки рулить!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сайт Твій вибір

Отакоє-от! (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...