Перейти до змісту

Новорічна красуня в Луцьку

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В центрі сьогодні почали наряжати ялинки. А якщо взяти до уваги, що сьогодні і сніжок падав та морозець почав підкрадатись - скоро НОВИЙ РІК.

post-3238-1260541805.jpg

Опубліковано
В центрі сьогодні почали наряжати ялинки. А якщо взяти до уваги, що сьогодні і сніжок падав та морозець почав підкрадатись - скоро НОВИЙ РІК.

Для початку з наступаючим Різдвом !

http://www.youtube.com/watch?v=G6yJ7j2Plz8

Опубліковано

бував я днями в центрі, то я так розумію автор теми всіх ганебно дезінформував... їх то наряжали, але це другорядні ялинки просто з освітленням, Луцької красунею я так розумію треба називати основну ялинку, то стосовно її поки тиша та спокій..

Опубліковано

Все правильно -- центральною композицією будуть саме ті ялинки, що на фото у топікстартера, як і минулого року. Рубати і везти з лісу ніхто нічого не буде :)

Опубліковано

На фото - новорічні ялинки минулого року))).

Доречі, як Вам ідея декорування ялинок? Подобається "сцена" навколо ялинкового тріо??? Як Вам задум огородити все малюнками на новорічну тематику? І як самі малюнки, подобаються???

Опубліковано
На фото - новорічні ялинки минулого року))).

Впринципі з тобою згідний - на фото ялинки і минулого і позаминулих років ялинки (вони не нові) :) , але фото то зафотографоване в цю суботу, тобто 19.12.09! :0061:

Опубліковано
Доречі, як Вам ідея декорування ялинок? Подобається "сцена" навколо ялинкового тріо??? Як Вам задум огородити все малюнками на новорічну тематику? І як самі малюнки, подобаються???

Вчора якраз проходив через центр і звернув увагу на це, і чому захотілося щоб там не просто була маленька огорожа, а щоб каток був навколо ялинок, оце було б класно :rolleyes:

Опубліковано
захотілося щоб там не просто була маленька огорожа, а щоб каток був навколо ялинок, оце було б класно :rolleyes:

Давно не видел счастливых пьяных окровавленных фейсов? :D :D :D

Опубліковано

Мене особивто радує те, що ялинкі живі в прямому значенні цього слова. Ніхто нічого не зрубує і потім не вивозить на сміття:)

Опубліковано
Мене особивто радує те, що ялинкі живі в прямому значенні цього слова. Ніхто нічого не зрубує і потім не вивозить на сміття:)

+1

Опубліковано

Не подобається, що вже 10000000 років "стоять" фонтани ("фонтани" - так буде правильніше).

Не подобається, що нічого цікавого не придумали біля ялинок (той же каток).

Не подобається, що в нас в центрі міста немає ярмарку. (Був в Німеччині минулого року.. це так класно. + у Львові започаткували таку традицію)

Не подобається, що в нас місто зовсім не прикрашене, навіть в центрі. НЕМАЄ новорічного настрою. А він буде тільки тоді, коли будуть лунати "джингл беллз" і кругом будуть сіяти гірлянди, і Діди Морози будуть бігати..

Ви можете сказати, що це псевдосвято, що вже давно не цікаво і т.д. Знову ж таки.. Був на екскурсії в Німеччині минулого року, на тиждень, з 8-го грудня.

Повірте.. там настільки новорічний настрій, що коли я повернувся в Луцьк, то думав, що я десь не туди попав. Ні вогників.. НІ_ЧОГО.

Коли продають гаряче вино на вулицях і пиво, коли стоїш під "УФО" і п"єш те пиво за столиком високим стоячи, а біля тебе стоїть дід з бабусею під ручку і п"ють пиво і гаряче вино відповідно.. оце да... Коли буквально кругом по вулицях, між ярмарками ходять під ручку бабусі з дідусями.. Коли в кожному магазині грає щось стандартно-новорічне і коли все мигає, тоді і буде той новорічний настрій. Ще згадав: коли знижки в магазинах величезні перед новим роком!!

А в нас влада не прикладає ніяких зусиль для цього. Пфф :)

Опубліковано

fantazy -- ти ж Фентезі :) ну і розписався! Якщо сам для себе не створиш свята, то ніякі Німеччини з гарячими винами і пивами тобі його не створять:)

Опубліковано

Е-е-е, не говоріть так. Святковий настрій - це прекрасно. Хоч трішки забутись від усіх виборів, "легеневих чум", економічних криз, кінець світу 2012 :) Гарний настрій та емоції, продовжують тривалість життя.

Опубліковано

Доречі ярмарок має бути на театральній площі, правда коли мені не відомо. :P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...