Адміністратори serega Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 21:41 Адміністратори #1 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 21:41 Щоб не вводити людей в оману, цей пост був створений не мною, а як винесений коментар на мою репліку.Сподіваюся, що цей розділ підійде до теми -схеми, плани, креслення.План церкви, що будується на 33-му кварталі.Який жах, це ж ніякого спокою не буде людям у вихідні дні.
madkot Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 21:48 #2 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 21:48 щодо храму і його плану - живу якраз у будинку біля нього 37б - так ось на місці запланованого скверу вже поставили огорожу для будівництва чи то 5-типоверхівки чи то 9-типоверхівки що буде між моїм будинком і дитячою полікліннікою. так що ще не зрозуміло чи цей план остаточний чи ні
yvazhaemuy Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 07:56 #3 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 07:56 Сподіваюся, що цей розділ підійде до теми -схеми, плани, креслення.План церкви, що будується на 33-му кварталі.Який жах, це ж ніякого спокою не буде людям у вихідні дні.Вибачте за офтоп, але зачепило...Не є сторонник саме цієї церкви але переконаний - відпочивати якраз треба в церкві а не у "Хромой лошаді"... Сам живу неподалік церкви і по святах і неділях чую з гучномовців хоровий спів - і ніякого негативу і дискомфорту від цього не відчуваю... навпаки... Мінятися треба друзі...
Адміністратори serega Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 08:37 Автор Адміністратори #4 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 08:37 І я нічого не маю особливо проти, але моя дитина просиналась від дзвонів. Субота і неділя практично були для неї мукою.
madkot Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:03 #5 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:03 церковні дзвони не лише створюють звук - вони ще й зцілюють., а щоб дитина не просиналася від звуків її треба привчати потрішки - не вести себе занадто тихо у квартирі коли спить, не вимикати телевізора у сусідній кімнаті, не ходити на пальчиках. здоровий сон то міцний сон, а коли сон безпокійний то є сенс подумати чому вона просинається від будь яких звуків
DarkMonk Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:03 #6 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:03 Я позволю себе согласиться с Серёгой! Годовалому Ребёнку не обьяснишь что это очень здорово, когда под окнами колокола звонят. Ну и опять же таки многие любят поваляться в кровати до часа дня в свой законный выходной. А вот людям которые живут на 33-м прямо напротив строящейся церкви, несказанно повезло. Их дом чуть ли не впритык. Учитывая то что церковь там будет очень красивая и большая, то и колокола повесят там не децЦкие. Ничего не поделаешь , но звон там будет ещё тот
madkot Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:09 #7 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:09 я теж живу прям біля церкви, у 37б будинку і моїй малій вде майже 4 - вона теж виросла під звуки дзвонів по вихідним. так що я знаю про що говорю
Zheny@ Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:30 #8 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:30 про які ДЗВОНИ ти говориш? Ти про той колокольчик, що там висить? а от там де побудують ХРАМ (аля Собор) отам і будуть дзвони, як сказав DarkMonk не дитячі. І ніхто не питав дозволу, чи хочу я чути ті дзвони щодня? А якщо я не православний? Нафіга мені ті дзвони? Вони мені заважають!
ursa Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:33 #9 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:33 Звук колоколов из "корыта" не сравнишь с тем, что будет из большого храма А по субботам-воскресеньям я бы предпочёл слушать тишину, а не проповеди. И меняться в сторону фанатично верующих или наслаждающихся заунывным хоровым пением мне совсем не хочется Да, если не ошибаюсь, это МП?
Tolik_lt Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:34 #10 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:34 на всіх не вгодиш. якщо ви так сильно проти, зберіть багато однодумців і добийтесь відміни будівництва. немає достатньо активних однодумців?ну ізвінітє
ursa Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:36 #11 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:36 А мне вообще намного больше нравился тот пустырь лет пять назад, до начала строительства. Там можно было тренироваться прыгать на байке и спускаться со склонов, образованных грудой земли и песка возле котлована
Tolik_lt Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:42 #12 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:42 А мне вообще намного больше нравился тот пустырь лет пять назад, до начала строительства. Там можно было тренироваться прыгать на байке и спускаться со склонов, образованных грудой земли и песка возле котлована так склалося, що аматорів релігійних відправ по неділях у храмах дещо більше, ніж аматорів стрибків на байку по схилах на пустиряхі мінятися в сторону фанатично стрибаючих і тих, що спускаються по схилах їм чомусь теж не хочеться
Zheny@ Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:44 #13 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:44 А мне вообще намного больше нравился тот пустырь лет пять назад, до начала строительства. Там можно было тренироваться прыгать на байке и спускаться со склонов, образованных грудой земли и песка возле котлована так склалося, що аматорів релігійних відправ по неділях у храмах дещо більше, ніж аматорів стрибків на байку по схилах на пустирях так склалося, що можливість відмити сотні тисяч грошей, вкладених у храмах дещо більше, ніж аматорів стрибків на байку по схилах на пустирях я б так сказав.
Tolik_lt Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:47 #14 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:47 ну так, храми й будуються лише для відмивання сотень тисяч грошей, а потім стоять без діла
madkot Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:51 #15 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:51 ursa, а мені подобався аеродром що був на тому полі і ніхто мене не питав чи хочу я бачити будинки за своїм вікном. давайте не будемо роздувати слона з нічого - дзвони дзвонять не зранку до ночі а лише в певні періоди. звісно гучний дзвін може бути комусь неприємним, мене теж іноді дратують гучні звуки, я не є фанатичним православним, навіть сказав би більш помірний православний ніж явно виражений але ви уявість що це буде один з найбільших храмів Західної України і ви буде потім своїм знайомим з інших міст розказувати що живете прям біля нього. в усьому треба бачити хороше а не погане. а якщо не можна змінити обставини то треба міняти відношення до них і ще хочу написати одну притчу що недавн опрочитав Приходит к отцу молодая девушка и говорит -- Отец, я устала, у меня такая тяжелая жизнь, такие трудности и проблемы, я все время плыву против течения, у меня нет больше сил... что мне делать?Отец вместо ответа поставил на огонь 3 одинаковых кастрюли с водой, в одну бросил морковь, в другую положил яйцо, а в третью насыпал зерна кофе. Через некоторое время он вынул из воды морковь и яйцо и налил в чашку кофе из 3 кастрюли.- Что изменилось? - спросил он свою дочь.- Яйцо и морковь сварились, а зерна кофе растворились в воде - ответила она.- Нет, дочь моя, это лишь поверхностный взгляд на вещи. Посмотри - твердая морковь, побывав в кипятке, стала мягкой и податливой. Хрупкое и жидкое яйцо стало твердым. Внешне они не изменились, они лишь изменили свою структуру под воздействием одинаковых неблагоприятных обстоятельств - кипятка. Так и люди - сильные внешне могут расклеиться и стать слабаками там, где хрупкие и нежные лишь затвердеют и окрепнут...- А кофе? - спросила дочь- О! Это самое интересное! Зерна кофе полностью растворились в новой враждебной среде и изменили ее - превратили кипяток в великолепный ароматный напиток. Есть особые люди, которые не изменяются в силу обстоятельств - они изменяют сами обстоятельства и превращают их в нечто новое и прекрасное, извлекая пользу и знания из ситуации...
ursa Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:09 #16 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:09 Фаллософия - это, конечно, хорошо Но децибелы - это децибелы, пусть даже и по расписанию. Если бы я жил в 37-х домах, то уже пару лет назад начал бы искать квартиру подальше оттуда ...А аэродром был не на месте церкви, а немного дальше.
yvazhaemuy Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:18 #17 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:18 ну так, храми й будуються лише для відмивання сотень тисяч грошей, а потім стоять без діла Хочу сказати "у кого чего болит, тот о том и говорит". На велику жаль сказується твоє проатеїстичне виховання і із твоєї колокольні видно тільки гроші... Без образ, просто констатую факт. Люди шукають Бога і будують церкви і до них ходять і саме там знаходять заспокоєння і спасіння для своєї душі! Ви щось хочете запропонувати інше? Наркоту? Алкоголь? Блуд?
Tolik_lt Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:24 #18 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:24 ну так, храми й будуються лише для відмивання сотень тисяч грошей, а потім стоять без діла Хочу сказати "у кого чего болит, тот о том и говорит". На велику жаль сказується твоє проатеїстичне виховання і із твоєї колокольні видно тільки гроші... Без образ, просто констатую факт. Люди шукають Бога і будують церкви і до них ходять і саме там знаходять заспокоєння і спасіння для своєї душі! Ви щось хочете запропонувати інше? Наркоту? Алкоголь? Блуд? Будьмо уважні!(при прочитанні теми)
madkot Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:30 #19 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:30 про децибел - думаю буде корисноШепот листьев — 10 дБ Тихий разговор — 40 дБ Шум воды из крана — 45 дБ Шум трамвая — 70 дБ Автомобильный гудок на расстоянии 8 м — 105 дБ Рок-концерт — 120 дБ Фейерверки и петарды — 130 дБ "Лимит" у современных аудиосистем - 130 дБ Дрель — 135 дБ
ursa Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:57 #20 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 10:57 Ага Естественный шумовой фон составляет около 20-30 децибел. Такой шум безопасен для нашей нервной системы и органов слуха. На офисных работников постоянно влияет шумовой фон в 50-70 децибел - вроде меньше допустимой границы, но зато - постоянно. Громкие звуки - до 80 децибел - также безвредны для человека. Для ”громких звуков” допустимая граница примерно 80 децибел. Звук в 130 децибел уже вызывает у человека болевое ощущение, а в 150 - становится для него непереносимым. Звук в 180 децибел вызывает усталость металла, а при 190 заклепки вырываются из конструкций. Громкость звука у колокола может превышать 120 децибел Недаром в средние века существовала казнь ”под колоколом”. Осужденных казнили следующим образом: приговоренного к смерти привязывали к столбу, расположенному под постоянно звонящим колоколом. Звон колокола медленно убивал человека.
Hexus Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 11:30 #21 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 11:30 зберіть багато однодумців і добийтесь відміни будівництваА уже поздно. Раньше надо было думать. Рядом с 32 и 32б домом хотели заправку построить, вырыли котлован. Жильцы вовремя подали протест с надлежащим количеством подписей и стройку свернули. Теперь на том месте жилой дом, а рядом автостоянка.А тем кому колокола мешают спать могу посоветовать спать целое воскресенье вместо того чтобы спать только до часу дня или в субботу ложится спать по раньше. Выбирайте что вам важнее: сиденье за компьютером или перед телевизором до полуночи(а то и дольше) или здоровый сон. Я когда был маленький просыпался в 6 утра, вместе с петухом который горлопанил под окном у соседних домишек и будил родителей. Естественно им хотелось поспать в свой законный выходной. Но ведь ребенка не заставишь спать, если он уже выспался, не заткнешь ему рот. Так что колокола это просто повод высказать свое "против". Настоятель храма даже пошел на встречу тем, кто по утрам любит поспать. В колокола начинают звонить не раньше 9 утра. Обычно в это время народ уже разбегается по своим делам или как минимум просыпается.Звон колокола лежит на уровне 80 дБ. И ни как не 120. Про казни под колоколом слышу впервые.К примеру игра на пианино равна 82 дБ, игры детей 72-82 дБ. Так что ваши опасения просто беспочвенны.
Chudakully Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 12:49 #23 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 12:49 мда, чёт народ вообще на церквях помешался. их уже и так до ... много.чего только стоит "непришейкобілехвост" напротив 4-й школы...по городу кришнаиты шорятся туда сюда, может то реально народ в конец света уверовал?
Luychi Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 12:55 #24 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 12:55 Я виросла поруч з церквою. Церковний забор і наш були спільними. В будинку батьків крім мене ще виросли 3 моїх сестри і племінники. Я туди возила своїх дітей. Син взагалі погано спав, а у Великодню ніч, як ви знаєте, дзвони дзвонять майже безперестанку, так от малий під них нормально спав і не прокидався. Та й у самий Пасхальний день, у нас є традиція - діти після обіду мають право дзвонити скільки завгодно, от і видзвонюють довго і гучно. І нічого - голова не болить і ще ніхто не оглух. До речі, вчені дослідили: чоловіки найчастіше прокидаються під звук автосигналізації. На другому місці - дзимчання комах, третє - завивання вітру. А під плач своєї диини чоловіки майже не просинаються. Мабуть і церковні дзвони втомленому за ніч чоловіку не пошкодять.
Zheny@ Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:15 #25 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:15 А під плач своєї диини чоловіки майже не просинаються. Це судження по собі?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.