erica Опубліковано 14 Грудня, 2009 в 21:32 #26 Опубліковано 14 Грудня, 2009 в 21:32 (малому всього рочок, з собою не візьмеш точно)Ну то залежить де ы з ким святкувати! Нашого ми не лишали ні разу, але новий рік таки святкували. В 2 брали з собою до друзів до дому. І все було чудово. Так само зробимо і цього року. Згодна, шо якшо є велике і неперборне бажання погулять по кабаках, то треба було гуляти і не думати про дітей. А зараз варто враховувати і його інтереси.Рецепт заморочливий, але відпадний.Оригінально! Треба спробувати! Сенкс!
TIMKA Опубліковано 14 Грудня, 2009 в 21:36 #27 Опубліковано 14 Грудня, 2009 в 21:36 Вдома найкраще! там і буду.
lumax Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 00:10 #28 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 00:10 В Новогоднюю ночь, как и в предыдущие 10 Новогодних ночей, буду работать.... Причем во Львове.... Не люблю Новый Год
vetra Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 07:03 #29 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 07:03 а хто сказав, що дітям погано з бабусями та татусями? в мене теж маленька дитинка, але ми без неї нікуди
yurgen Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 10:08 #30 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 10:08 Чоловіку взагалі ідея приходила, щоб відсвяткувати у старенькій хатині десь на Поліссі... вихідних попереду багато. Головне хороша компанія!!!І прально! Насри на дитину і гайда на полісся в стару хату. йоптваюмать, ну шо за батьки, га? НЕвже впадло почекати паро рочків, коли дитя підросте і взяти його з собою? Чи рамантеги захтілось? то якого ляду дітей стругали, шоб потім їх спихать на дідусів/бабусь??? Цуко, задрало вже, малолітні мамаші і папаші. Вдома сидіть і дитину виховуйте, а не по кабаках шляйтесь!А если через пару лет ребёнок не захочет в хату на полисся, он же тоже индивидуум и имеет своё мнение. А захочет съесть бутерброд с красной икрой, найти подарок под ёлкой, тайком отхлебнуть шампанского из бокала бабушки, посмотреть салют и довольный уснуть в своей постели? я думаю, что ничего страшного, если из восьми тысяч семьсот шестидесяти часов в год ребёнок двадцать-тридцать часов побудет с бабушкой-дедушкой (тем более что половину этого времени он проспит). И ребёнку возрастом в один год по сути вообще насрать (в прямом смысле этого слова) - Новый год сегодня или Рождество или китайская пасха. Нахера эти истерики? Когда моему малому был годик, мы ездили в карпаты на два дня(при чём моя мама нас и выпхала в поездку), пару раз ходили без него в гости - ничего не случилось. Другое дело, когда через день по версалям шляться - это да, это дибилизм, а раз в год отдохнуть душой и телом, особенно в психологическом плане, в плане поддержки семейных отношений - это нормально. Жить сегодня надо, а то можно так дооткладываться, что у мужика хрен стоять уже не будет, а у бабы климакс наступит. И какая там хата на полисси - там вязание крючком и журнал "садовод-огородник"
Forever Autumn Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 10:20 #31 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 10:20 МЛя. Тут здається про проведення нового року говорять, а не просять сунути свого носяку в ОСОБИСТІ справи кожної сім*ї з непотрібними порадами, лишати дитину вдома- хріново це чи добре! Моралісти хєрові
vetra Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 10:26 #32 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 10:26 забаньте Іванку, вона забагато говорить і обзивається
tukvito4ka Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 12:51 #33 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 12:51 Чоловіку взагалі ідея приходила, щоб відсвяткувати у старенькій хатині десь на Поліссі... вихідних попереду багато. Головне хороша компанія!!!І прально! Насри на дитину і гайда на полісся в стару хату. йоптваюмать, ну шо за батьки, га? НЕвже впадло почекати паро рочків, коли дитя підросте і взяти його з собою? Чи рамантеги захтілось? то якого ляду дітей стругали, шоб потім їх спихать на дідусів/бабусь??? Цуко, задрало вже, малолітні мамаші і папаші. Вдома сидіть і дитину виховуйте, а не по кабаках шляйтесь!по перше тема звучить "Де святкуєте новий рік", не "З ким .." і навіть не "Святкувати чи не святкувати Новий рік, якщо у тебе маленька дитина.Проблема вибору."!!! тому як виховувати дітей і чи не рано нам їх родити вирішувати не вам. які питання по темі?по друге, Новий рік не кожен день, тому я думаю, хоча б на свята можна подумати про свій настрій і свої бажання.поважайте думку інших, не зобов"язую до неї прислухатись!
tukvito4ka Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 13:26 #34 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 13:26 (малому всього рочок, з собою не візьмеш точно)Ну то залежить де ы з ким святкувати! Нашого ми не лишали ні разу, але новий рік таки святкували. В 2 брали з собою до друзів до дому. І все було чудово. Так само зробимо і цього року. Згодна, шо якшо є велике і неперборне бажання погулять по кабаках, то треба було гуляти і не думати про дітей. А зараз варто враховувати і його інтереси.Рецепт заморочливий, але відпадний.Оригінально! Треба спробувати! Сенкс!ви справді думаєте, що річній дитині (її ІНТЕРЕСАМ), яка побуде одну ніч з бабусею і дідусем це завдасть шкоди?? і хоча дзвін келихів, сміх мами й тата в 12,00 дитина все таки почує, що безумовно буде! на другий день, а тим більше через багато років не згадає, навіть подивившись фото. Зустріти свято у хорошій компанії у певному місці (чи то ресторан чи то хата чи інше) і непереборне бажання погуляти по кабаках - дві абсолютно різні речі на мою думку!
VictoriaEpicenter Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 14:21 #35 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 14:21 Знаєте,якось життя таким сумним стало, нічого не хочеться, якось вже не так як було колись..може старію???чи що?Не відчувається свята взгалі.Усі хороші українські новорічні і різдвяні традиції відмирають..тепер на Різдво навіть колядника не дочекаєшся(зважаючи на те, що я живу в селі)..це просто капець...треба щось з цим робити..а голову нічого не приходить(((((((от тепер сиджу і думаю ,що то таке витворити на Новий рік, щоб він запам"ятався, бо минулий я майже проспала...потім сіли з чоловіком випили пляшку шампусика..і на тому все..."печально"((((((
Гість Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 14:26 #36 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 14:26 Чоловіку взагалі ідея приходила, щоб відсвяткувати у старенькій хатині десь на Поліссі... вихідних попереду багато. Головне хороша компанія!!!І прально! Насри на дитину і гайда на полісся в стару хату. йоптваюмать, ну шо за батьки, га? НЕвже впадло почекати паро рочків, коли дитя підросте і взяти його з собою? Чи рамантеги захтілось? то якого ляду дітей стругали, шоб потім їх спихать на дідусів/бабусь??? Цуко, задрало вже, малолітні мамаші і папаші. Вдома сидіть і дитину виховуйте, а не по кабаках шляйтесь!"Насри на дитину", "йоптваюмать" - дуже культурна відповіть жінці. Мікс, ще скажи що ти чекав пару рочків і нікуди не ходив нічого святкувати? Якби ж то я тебе не знав... Нахрена отака полеміка, причому з матами і причому моїй дружині? Да, романтеги захотілось, а тобі що? Яка тобі різниця якого я ляду стругав дитину? Я знаю навіщо я це зробив. І якщо в новорічну ніч (один раз на рік) він поспить з бабусею то це не означає що ми його постійно на неї спихаємо. Краще дивись за своєю сім"єю, а я сам розберусь, без твоїх матів. Я на відміну від тебе по кабаках не шляюся і не думаю що я більш малолітніший від тебе. Так що просив би вибирати слова в спілкуванні, правидний ти наш. Не очікував від тебе такого.
mix_forever Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 14:51 #37 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 14:51 )) Я тактовно промовчу і на цьому ми закриємо цю болючу, для декого, тему. Кожен сам обирає шо і як робити. Я ні в якому разі не хотів комусь шось нав"язати, просто висловив своє ІМХО. Тираду Stork я просто проігнорую ) Все і так ясно. Мачізм проснувся, коли на жінку криве слово сказали ) З.І. В профілі у tukvito4ka ніде не написано чия вона дружина ) Та якби й було написано, то мені то якось... боком чи шо... З.І.І. Що ж до "раз можна подумати про свій настрій і свої бажання", то ви мене вибачте, але в нас трохи різне виховання. Для мене чогось на першому місці моя дитина, а вже тоді гульки і свята.
Tolik_lt Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 15:10 #38 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 15:10 Все і так ясно. Мачізм проснувся, коли на жінку криве слово сказали )З.І.І. Що ж до "раз можна подумати про свій настрій і свої бажання", то ви мене вибачте, але в нас трохи різне виховання. Для мене чогось на першому місці моя дитина, а вже тоді гульки і свята.батькізм проснувся.святщєнний.
Гість Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 15:26 #39 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 15:26 Для мене чогось на першому місці моя дитина, а вже тоді гульки і свята.А хто сказав що моя для мене на другому???? В темі, якщо ти не помітив, обговорюють місця, де люди збираються святкувати Новий Рік, а не на якому місці діти. І так зрозуміло на якому місці діти для нормальних людей. Мікс, я знаю що ти любиш поспорити і показати що ти дуже розумний, та я й не сумніваюсь в цьому. Просто деколи є ситуації, коли можна висловитись трошки по інакшому. Я б на твоєму місці просто вибачився, а ти ту починаєш "умнічати". Тут сваритися ніхто не хоче, але визнай що погарячився.P.S Яка різниця чия вона дружина? Значення, насамперед, має те, що вона жінка, і це написано в профілі, а це означає що слова типу "насри", не зовсім підходять, якщо ти рахуєш себе нормальним чоловіком.
Natasha Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 16:32 #40 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 16:32 Святкуватиму дома.Скоріше за все недовго, так як перед Новим роком і 1 січня працюю...Хз який буде настрій))) і чи будуть сили взагалі святкувати))).
Zheny@ Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 20:46 #41 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 20:46 Святкуватиму дома.Скоріше за все недовго, так як перед Новим роком і 1 січня працюю...Хз який буде настрій))) і чи будуть сили взагалі святкувати))).Чи святкуватимете?
Forever Autumn Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 20:57 #42 Опубліковано 15 Грудня, 2009 в 20:57 Зрештою. то не так свято як дань моді чи стереотипам. Всі біжать до ялиночки, кличуть діда мороза, п*ють шампанське, або просто п*ють до свинячого визгу з друзяками, купа вихідних, чому б і не почати святкувати. Здається Новий Рік більше став приводом для свята, і перестав бути святом як таким.
Luychi Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:57 #43 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:57 Зрештою. то не так свято як дань моді чи стереотипам. Всі біжать до ялиночки, кличуть діда мороза, п*ють шампанське, або просто п*ють до свинячого визгу з друзяками, купа вихідних, чому б і не почати святкувати. Здається Новий Рік більше став приводом для свята, і перестав бути святом як таким. По-моєму будь-яка дата може стати приводом для свята. В принципі все залежить від людини. Комусь День незалежності - свято, комусь просто 24 серпня. Теж саме і з Новим роком. Психологи кажуть, що коли людина наводить порядок в себе вдома чи на робочому місці - тим самим вона наводить лад у своїх думках і помислах. Тобто зовнішній порядок сприяє внутрішньому ладу. Те ж саме і з святом. Чим більше ти оточуєш себе атрибутами краси і свята - тим більше у тебе того ж святкового і піднесеного настрою. В житті так багато приводів для суму, так загружають свідомість сірі будні і кризово-стресові ситуації, що зовсім і непогано відволікатись святом, яке кожен може створити собі сам.
Forever Autumn Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:59 #44 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 10:59 І то правда.
NowhereGirl Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 13:32 Автор #45 Опубліковано 16 Грудня, 2009 в 13:32 Амінь! Вдячна всім хто висловив свою думку про місце святкування НР, а також про те наскільки гарно залишати дітей вдома на бабусь-дідусів
Forever Autumn Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 16:34 #46 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 16:34 Так вот. Сьогодні було прийдено до висновку. Що манюньою компанією 31го грудня сідаємо на електричку о 23,30 і маємо святий сніжний путь в дальнюю ровєнскую пердель.МЛЯ!!! це те, що я хотіла!!!!!!!! ааааа!!!!!!
hyrurg Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 18:39 #47 Опубліковано 18 Грудня, 2009 в 18:39 А в мене питання - дружина хоче святкувати НР в ресторані, може підкажете де ліпше: кухня, программа, умови, ціни?? Хто де святкував, поділіться враженнями...
Yurec Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 10:48 #48 Опубліковано 28 Грудня, 2009 в 10:48 Мабуть дома, в компанії коханої і друзів. Або може в Карпатах Романтично Була думка також про Карпати але так як з коханою людиною не складається, думаю залишається варіант - ресторан + купа друзів ящо один одному сподобаєтеся, то можу з другом познайомити, а тові ніяк не може забути минуле кохання. То вот думаю, наякраще розлюбити, це іншу полюбити
Forever Autumn Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 10:24 #49 Опубліковано 29 Грудня, 2009 в 10:24 Значить так.. сьогодні мене було обізвано халявщицею..ібо....Подорожуючим Львівською залізницею у новорічну ніч наливатимуть шампанське29 грудня, 11:26Львівські залізничники активно готуються до Нового року. Пасажирів гостинно чекають святково прибрані вагони, прикрашені вокзали та станції, оновлене меню вагонів-ресторанів та кафе.«Тим, хто не побоявся призначити собі подорож на саму новорічну ніч, не доведеться шкодувати, – запевняють у прес-центрі територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця». – Адже львівські залізничники приготували для них святкове меню, великий вибір шампанського та вин, солодощі, цукерки та фрукти».джерело інфи
gen552 Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 23:14 #50 Опубліковано 30 Грудня, 2009 в 23:14 Я б хотів зустріти Новий рік з привабливою дівчиною в ліжку під Енігму: шампанське-> цукерки-> розмова -> секс; шампанське-> цукерки->куриво ->розмова ->секс; шампанське -> куриво -> секс; шампанське -> секс; секс; секс; секс; секс; секс; куриво -> шампанське.... ну і нарешті сін. "Мечты сбываются, и НЕ СБЫВАЮТСЯ"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.