Перейти до змісту

Уже скоро!! виставка робіт молодих та креативних!

teenkath

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Молоді й талановиті художники та фотографи із двох міст сусідів – Луцька та Львова, запрошують вас відвідати виставку де будуть представлені їх творчі надбання.

Для усіх хто цікавиться сучасним мистецтвом, або планує зацікавитись ним відкриваються двері виставки «Без фільтру» 5 грудня, о 18.00 в приміщенні Будинку Культури («Просвіта»),на ІІ поверсі, що у місті Луцьку. Виставка робіт молодих художників , презентація фотографій, різноманітні інсталяції, можливість поспілкуватися із авторами і просто гарний настрій чекатимуть на вас в цей день саме там!

Опубліковано

Якихось офіційних організаторів немає, просто група креативної молоді (=

Опубліковано

Нажаль, через непередбачені обставини місце та час прведення виставки змінився. Чекаємо на вас 6 грудня о 17.00 в будинку Косачів! Приходьте та приводьте своїх друзів!

Опубліковано
знать бы еще где этот "будинок Косачів" :blush:

в старому місті, біля костелу

Опубліковано
ну если верить посту то с 5ти вечера

Выставка будет работать с 17.00, сегодня, в Доме Косачей. Это зразу же возле костела, там есть вывеска о том что там когда-то жила Леся Украинка=))) Надеюсь теперь все поняли где это :)

Опубліковано

кльова, что перенесли - вчера я об этом не знал :P надо обязательно сходить !

Опубліковано
ну если верить посту то с 5ти вечера

Выставка будет работать с 17.00, сегодня, в Доме Косачей. Это зразу же возле костела, там есть вывеска о том что там когда-то жила Леся Украинка=))) Надеюсь теперь все поняли где это :)

непонятно, мне отзвонился один из "любителей искуства" и пожаловался что уже 20 мин ищет место и неможет найти,

или дайте коорднаты поточнее, или пеметте себя как-то.... не дайте человеку замёрзнуть....

Опубліковано

нашолся вход,

"вход" в дом Косачей находится с дальней стороны от костёла, там какието кованые ворота и т.д.

обесчают начать запускать народ через 20 мин

Опубліковано

Відвідав, щоб багато не писати скажу свою думку - все дуже складно - починаючи від організації закінчуючи наповненням

Опубліковано

ммм... щодо організації - коли люди заявляють про себе на все місто, варто мати відповідний рівень організованості, а не тримати людей на холоді з добру годину, бо до 17.00 не вистачає часу вивісити всю експозицію. Це несерйозно як для такої ідеї.

Скажу своє враження людини з вулиці, а не якогось там мистецького критика. Були досить цікаві роботи.. мініатюрні картини- супер. А були речі... які б в себе вдома повісити -- хіба що за окрему плату.

Але оцей закос під львівську тусовку..якось так воно... напряжно було (це я про музичний супровід). Просто складається враження, що люди завдяки отій музичній какофонії наголошують спеціально так на тому "ми- нонконформісти!". Для мене мистецтво - це гармонія. Я її для себе не знайшла там.

Опубліковано
Как долго будет выставка? Завтра? Пjслезавтра? Или уже всё?

зі слів одного з учаснегів (той що намалював звірятко з червоним вушком - єдине що мені сподобалось) виставка буде чи то до середи чи то ще тиждень (я ж кажу все дуже складно), але, вона не буде відкритою? а народ будуть запускати групами коли в групу набереться відповідна кількість бажаючих, по дзвінку??????

Опубліковано

Експозиція? - одне фото і півтори чашки? в принціпі цікаво але це аж ніяк не експозиція - це тіко моє імхо, а і to ursa - на скільки я розумію тебе більше могло цікавити фото - так по памяті я тобі скажу так - виставлено 4-5 фото з кружкою в тому числі)

Опубліковано

Forever Autumn з приводу "закосу під львівську тусовку" не знаю що ви мали на увазі але конкретна більшість учасників - львівяни. З приводу організації я згідна, що затримка на годину це довго, і мені дуже прикро, що так сталося, але ви не уявляєте як важко підігнати за кілька годин приміщення яке вперше бачиш,бо ж планувалося все на "Просвіту"...

Загалом виставка ще буде знаходитись в будинку Косачів місяць і ми робитимемо пізніше повторне відкриття для тих, хто не мав змоги відвідати вчора. Дату цього відкриття згодом напишемо в цій темі.

Опубліковано
Дату цього відкриття згодом напишемо в цій темі.

Ну ок, будемо чекати, а піти просто на роботи подивитись можна в любий час?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...