Перейти до змісту

Сити-Айленд / City Island (2009)


Harddriver

Рекомендовані повідомлення

post-78-1259785811.jpg

Старі таємниці рано чи пізно вискакують на світ як чорт із табакерки. Або нагадують про себе як ангел-спаситель? На думку режисера Раймонда де Фелітта можливо і те і те. Одна і теж подія часто здатна як руйнувати, так і створювати щось. І що ж трапиться, врешті-решт, залежить від волі людей, з якими це все відбувається. 

«Сіті-Айленд» - історія на перший погляд, середньостатистичної сім'ї з невеликого містечка недалеко від Нью-Йорка. З узбережжя Сіті-Айленда відкривається прекрасний вигляд на Манхеттен. І для членів сім'ї Ріццо, що дивляться ні «золотий» район Нью-Йорка майже завжди «з іншого боку», в ньому химерно з'єднуються мрії, і уявлення про зовсім інше життя. 

Отже, перед глядачем звичайна сім'я? Звичайно не без маленьких проблем, властивим всім звичайним сім'ям? Це і так, і, одночасно, не так. Ймовірно, самі Ріццо так і думали про себе, але з волі випадку, з'ясувалося, що секретів один від одного у них накопичилося куди більше, ніж вони вважали. Та й хіба буває на світі хоч один по-справжньому «звичайна» сім'я? Герої фільму, на диво як у житті: ображаються через дрібниці і шукають підступ там, де його немає, і, при цьому, уперто ховають один від одного правду, незалежно від того, чи здатна вона шокувати чи, навпаки, є абсолютно невинна.

Жанр: сімейна мелодрама, комедія

Країна: США, CineSon Entertainment

Режисер: Рэймонд Де Фелитта

У ролях:  Енді Гарсия, Алан Аркін, Джуліанна Маргуліс

Тривалість: 01:39:20 

Якість відео: DVDRip

Відео: кодек: DivX Codec 6.8.5, розмір кадру: 640x384, бітрейт: 1650кб/с

Аудіо: мова: російська, переклад: дубльований (дубляж), аудіокодек: AC3 5.1, бітрейт аудіо: 448кб/с

ba6806ee0f2d.gif

Особиста оцінка: збігається ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...