Перейти до змісту

Смерть друзей на глазах

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Під час перегонів на трассі один із водіїв не справився із керуванням. Результат дивіться...

Відео за ссилкою

http://www.youtube.com/watch?v=KTlh4tgNWs4...player_embedded

P.S. Хто знає як відео можна вставити в пост (типу як фото, еле що б його можна було б тут дивитись)?

З мене +1

Опубліковано

Форум знает ;)

[b]Тег «YouTube»
Пример
[youtube=Номер видео-отрывка]Описание[/youtube]

[ youtube= jkld8ldf00as] blablabla [ /youtube]

jkld8ldf00as- код ролика после знака =, в твоём случае - KTlh4tgNWs4

Опубліковано

Цому відео скоро 3 роки.

В неті його передивилися мабуть всі.

Вже було на борді, щось типу "За 2 минуты до смерти".

Це відео із розряду "так і нада тим дибілам, які літають на таких швидкостях, аби повийо..."!!

Опубліковано

Класичний випендрьож!!

Випередження з полоси в полосу з розшатуванням корпусу, а далі зацеп правими колесами грунту і мат. часть, точніше незнання її, вбиває гонщиків і водія бензовоза.

Опубліковано

а меня беспокоит судьба мерса, который тоже топил 180 и нехило так развернулся за несколько минут до окончания сьемки. интересно, они на своем корыте еще долго кувыркались?

Опубліковано
Может это видео посмотрят "гонщики" и перестанут выпендриваться на трассах...

ПХАХАХАХАХА! ОХ, ВАУ... Ні, скажіть, ви дійсно так думаєте? Правда?

Перестануть випендрюватись вони в закритому гробу. Шкода тільки, що знайти дерево і тихо розмазатись об нього не кожен з них зможе, а ще в останні свої хвилини попередавлюють масу народу.

Опубліковано
"так і нада тим дибілам, які літають на таких швидкостях, аби повийо..."!!

от як раз тільки дибіл міг таке написати! сказано ж, а навіть, якщо й не було б сказаано - і так зрозуміло!, це були чиїсь друзі, сини, ...

Опубліковано
Це були чиїсь друзі, сини, ...

І що? Ви на кладовище підіть - там скрізь чиїсь родичі і друзі. Більше того, навіть у вбивць бувають родичі і друзі. І факт того, що цих вбивць закопали у землю, не змушує мене поважати їх більше.

Щороку на дорогах гине безліч людей. І більшість - з вини таких дебілів як на відео. Ці хлопці - вбивці.

Опубліковано
"так і нада тим дибілам, які літають на таких швидкостях, аби повийо..."!!

от як раз тільки дибіл міг таке написати! сказано ж, а навіть, якщо й не було б сказаано - і так зрозуміло!, це були чиїсь друзі, сини, ...

Ааа. Все ясно.Власник BMW. Любитель "політати", бо в нього, бачте, беха, модна тачка.

Так от, юний Шумахер, розумнв людина не буде вийожуватися перед друзями на швидкості 200+ км/год. Бо знає, що у неї за спино живі душі, за яких вона несе відповідальність з того моменту, як вони сіли у його авто.

Опубліковано

Zheny@, трішки поправлю твою думку - він відповідає ще й за тих людей що у нього попереду і збоку і це добре видно на відео - мало того що сам розбився, загинули ті що їхали з ним і ті  у кого вони врізались. немає у більшості наших водів тапішоходів  усвідомлення того що ти за кермом автомобіля повинен бути відповідальний і зосередженний на всі 200%. бездумний водій та  пішохід що лізе під машини - не думає про те що автомобіль це механізм котрий живе своїм життям і його життя може не співпадати із планами того хто за кермом + добавимо зовнішні умови - погодні і покриття, а також усіх учасників руху включаючи птахів та тварин - невеличке відхилення від норми розбавлене великою швидкістю завершується трагедією

Опубліковано
Щороку на дорогах гине безліч людей. І більшість - з вини таких дебілів як на відео. Ці хлопці - вбивці.

Повністю підтримую. Ще й життя інших забирають. Ті що на відео - людей в бензовозі. Той що в нас в Дачному - пяти безвинних людей......

Смерть кожної людини - трагедія. Але ось таких "гонщиків" можна було б привселюдно і четвертувати "даби нє повадно било". Або на 24 години перегляду відео/фото страшних аварій (або участь в похоронно-розгрібній команді після таких аварій :( )

Опубліковано

2 Zheny@

Ти, юний модер, причому тут, яка в мене машина?

Такі як ти завжди стоять збоку і "хлопають" очима - вони до кінця свого життя не навчаться їздити так, як я вмію вже зараз!

Щоб ти знав, майже завжди їду по трассі 100-120 максимум.

І тебе не повинно хвилювати, що я собі там люблю чи не люблю.

Ти сядь проїдься по наших дорогах, кожне гавно, яке вчора получило права і купило собі нову дешеву іномарку, хоче зразу ж видавити з неї максимум! Це якраз вони люблять "політати". І всі вони досить повільно їздять в місті, і створюють безглузді ДТП.

І ще, щось на відео не видно, щоб друзі особливо переживали за те, що вони несуться під 200 км в годину, ніхто з них не рветься сказати водію, щоб той знизив швидкість, а навпаки повідкривали вікна і виглядають в них, на камеру знімають!!! "Каждый сам кузнец своего счастья"!

Опубліковано

Babay Ну модер, ну не юний, постарше тебе, трошки.

А таких як ти, що літають на машинах там, де треба їздити - я б стріляв! Превселюдно.

Опубліковано
Такі як ти завжди стоять збоку і "хлопають" очима - вони до кінця свого життя не навчаться їздити так, як я вмію вже зараз!

Щось не можу зрозуміти цієї фрази...

Це вихваляння?

Опубліковано
а меня беспокоит судьба мерса, который тоже топил 180 и нехило так развернулся за несколько минут до окончания сьемки. интересно, они на своем корыте еще долго кувыркались?

Остановились на обочине. По музону в машине и по повадкам- ребята с Кавказа.

А водитель бензовоза вроде успел выпрыгнуть и остался жив.

Одна из самых разбираемых аварий на форумах.

Опубліковано

Щось не можу зрозуміти цієї фрази...

Це вихваляння?

Мені також здалося, що хтось занадто себе підносить на висоту...

Опубліковано

Щоб ти знав, майже завжди їду по трассі 100-120 максимум.

По перше 90+19+1 рівне 110 км/год - максимальна дозволена швидкість за містом Правилами (при дотриманні безпеки і т.д. і т.п.). Автобанів в нас нема і знаків, дозволяючих більше 90км/год на трасі не густо.

По друге, хвальба (так-так, саме вона!) людину не красить. Якщо Ви професійний автоспортсмен, то не гірше їх знаєте про відмінності спецавто від звичайного і, особливо, доріг для таких гонок. Чомусь "професійні права" і категорії дають людям із певним водійським стажем (І, ІІ, ІІ класи, категорія Д після ..років роботи С і т.д.- знайти можна..). Якщо "вмію їздити вже зараз" полягає у керуванні сучасним авто із можливістю "дим з-під коліс", "фальшстарт на світлофорі", "вуличний дрифт", то вимушений сказати, що це ще не все.

Вдогонку анекдот згадується.. Про байкерів і "пилососників" (дорожних /спортивних мотоциклетчиків), там є фраза "А навіщо з вами знайомитись? Ви й так кожного року інші..." І стаття із якогось закордонного журналу про професіоналізм. Суть така, що ви їдете в другій смузі, а в першій за автобусом близько їде інше авто. Попереду зупинка громадського транспорту. Автобус зупиняється, і авто, те, що за ним, різко без поворотів і гальм приймає вліво, прямо перед вами. Так от, якщо раптом водій того "схарапудженого" авто - ви, тоді, на жаль, ви - поганий водій. Якщо ви їхали в другому ряді і не встигли загальмувати, тоді ви просто водій. Якщо в другому ряді їхали ви, і цю ситуацію передбачали, і встигли пропустити ідіота, ви - професіонал. А справжній професіонал їхав за вами і передбачав і "шарахання" авто за автобусом, і ваше гальмування... От так... І взагалі "вміти професійно їздити по місту" - це вміння так їздити, щоб майже не користуватись гальмами, я вже не кажу про екстрене гальмування.

А ті хлопці на відео - "собаці - собача смерть", як би по-людськи їх не було жаль....

P.S. Батько був професійним водієм із більш як 30-тирічним стажем. За все життя попав лише в одну несерйозну аварію, і добре вмів ставити на місце нахаб на дорогах (його слова - не раз ті, хто був хитрий, аж на бордюр вискакували, аби не стукнутись в мене...)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...