Перейти до змісту

CLUBНічка

Гість da_Prodigy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хто шо скаже про цей новий клуб? якось недавно туди заходив - вроді обстановка нічо так. правда людей не було зовсім....

Опубліковано

так і думав шо мало хто шось про нього знає...

старе приміщення клеопатри (перероблене до неузнаваємості). біля краю, район красне... сразу напротів кулька.

там ше рядом вроді інфекційна лікарня

в цю суботу туди має приїхати якась чемпіонка стрептізу.

нащьот музикі - наскільки я знаю то там DJ's з метро

Опубліковано

да хоть з трамвая dj, не то шо з метро.... апарати там гавно РЕДКОСНЕ!!!

Наманий dj навіть не приїде на такому грати...

якщо власники хочуть мати клієнтів то на якості звуку не можна економити....

на таких апаратах не діджеї, а лабухи повинні грати!!!

це по-перше!!!

а по-друге...

як запор не тюнінгуй і не називай - всеодно він запорожець!!! це факт!!!

і по-третє!!!

саме головне!!!

торік сказав А енто где?

правильно сказав!!! ніхто не знає....

хоч хтось чув шось про цей клуб?

може по радіо? чи афіши бачив?

реклами ніякої!!!!!!

а це дєло очень нужноє!!!

Опубліковано

угу. місце не дуже і реклама їм потрібна. але імхо це краще ніж нічого. я радий що тепер немає клеопатри і її контингенту %)

власник там остався старий, клеопатровський??

Опубліковано
Клеопатра=Гадюшник (редкосний)

і до чого ти це скзав? її вже нема. на її місці клубнічка... переробили все до неузнаваємості. і вже не гадюшня.

Опубліковано

А імідж зостався... Не скоро туди нормальний народ потягнеться, ох, не скоро... Який контингент того району був - такий і буде. Як гандони зранку вигрібали з-під столів - так і вигрібатимуть. З гівна цукерочку не зробиш, навіть якщо загорнеш у файну обгортку.

А міняти імідж, ставити фейс-контроль, і вбахувати бабло в рекламу і розкрутку - навряд чи хтось буде цим заяматися, якщо можна бабло і так тихенько рубати.

Опубліковано

че... если поставить нормальную апаратуру, пригласить нормальных дж-ев, сделать вход например 20-25 грн(как раньше было в метро, а иногда и 50грн был вход =) ), может что-то и получится :P. Какие цены, такой и контингент.:smile-zachot:

Опубліковано
че... если поставить нормальную апаратуру, пригласить нормальных дж-ев, сделать вход например 20-25 грн(как раньше было в метро, а иногда и 50грн был вход =) ), может что-то и получится :P. Какие цены, такой и контингент.:smile-zachot:

Цікаво хто туди поїде??? За цю ж ціну можна і провірені клуби сходити!

Блін, да якщо там будуть такі ціни і туди потяне відповідний контенгент, то там гоп-стопівців стільки буде...!!!

Опубліковано

наприклад мені однаково їхати шо в метро шо в клубнічку. ціни там такі що бидла буде мало.

в вівторок був вход 40 грн. на 30 грн набираєш. люди при вході стоять в піджаках :). в цю суботу як я писав вище - буде якась переможниця стрептіза. імхо вход буде дорожчий ніж 40.

так шо думайте самі чи будуть там гоп-стопи і чи нормально там буде чи ні. мені клеопатра тоже не нравилась, але часи міняються. я хочу туди хоть раз попасти глянути шо і як. можливо не все так погано?!?!

Опубліковано

ЗГІДНИЙ..... ПЕРШ ЗА ВСЕ, У ВСІХ УПЕРЕДЖЕНЕ СТАВЛЕННЯ!!!!

АЛЕ ВСЕТАКИ.... ПРО АПАРАТИ МИ ВЖЕ ГОВОРИЛИ....

А СТРИПТИЗЕРША БУДЕ ЧОРНИЙ АНГЕЛ...

Опубліковано
саме головне!!!

торік сказав А енто где?

реклами ніякої!!!!!!

Рекламою обклеєне перехрестя Л. Українки - Кривий Вал.

Пише, що приїде переможниця якоїсь програми каналу СТБ.

Замовлення квитків по телефону хх-хх-хх.

Адреса: Шевченка, хх (помойому 20)

Опубліковано

ІМХО

У нас в Луцьку краще "Чері" (ака Вишенька) не має клубів. Це звичайно не рівень Києва але всеж таки......

P.S. Куди ж перекочують всі ці "бамбухи" з клеопатри?

Опубліковано
ІМХО

У нас в Луцьку краще "Чері" (ака Вишенька) не має клубів. Це звичайно не рівень Києва але всеж таки......

P.S. Куди ж перекочують всі ці "бамбухи" з клеопатри?

дозвольте заперечити!!!!

Черрі навіть не є клубом!!!!!!

це БАР!!! там так навіть написано - ПАТІ_БАР!!!

до рівня клуба йому ше як нам до демократії!!!

Данспол як такий відсутній, акустика ніяка (частот немає взагалі)!!! в МЕТРО акустика краща в N раз!!!

з технічної, світлової та акустичної сторони, кращий всетаки ХХІ

саме головне!!!

торік сказав А енто где?

реклами ніякої!!!!!!

Рекламою обклеєне перехрестя Л. Українки - Кривий Вал.

Пише, що приїде переможниця якоїсь програми каналу СТБ.

Замовлення квитків по телефону хх-хх-хх.

Адреса: Шевченка, хх (помойому 20)

екскузмі.... але я особисто не бачив!!!!

і багато хто не бачив!!!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

сlubНІЧКА

В суботу 14 10 - пінна дискотека в клубі НІЧКА.... :) ПІНУ ОРГАНІЗОВУЮТЬ ХЛОПЦІ ЗІ ЛЬВОВА, ТО КАЖУТЬ ШО МАЄ БУТИ ВСЕ ЧІТКО...

Опубліковано

Zeuss

Чері? :woohoo: Не сміши. Давно такого жаху не бачив. Місця нема, музика ніяка і куча школярів яким би ляльками гратись.

Опубліковано

....пользуясь случаєм, спитаю -- а куди можна сходити, щоб щось тіпа бару, але шоби був танцпол і працював не з 23 а до.. :D

Нічні клуби відпадають ЗРАЗУ -- сидіти в цьому прокуреному гуркоті, пити пиво (чи будь-що інше) в-ЧОТИРИ-дорога, і (головне) ждати до 4 ранку поки ці "кози" нарешті наскачуться -- це не для мене! :D

Опубліковано

а гиде там танцпол в зефірі? сидіти там класно. але шоб хтось танцевав - ниразу не бачів

Опубліковано

fenom

нескромне запитання

а де ти в Луцьку нормальну акустику бачив?

правда, в зефірі не був, але наслово що там може бути - повірю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...