Перейти до змісту

METRO у Рівному

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановне панство. Цікавить Ваша думка а також вся корисна інформація стосовно рівненського METRO.

Як оформити картку, які документи для того потрібні?

Чи дійсно там ціни нижче/значно нижче? На всі товари, чи на окремі группи?

Чи існують умови при покупці товару? (Одиниця товару - одна ціна, від кількості в N штук - інша)

Наперед дуже вдячний!

P.S. Взагалі тема, сподіваюсь, буде корисна для багатьох. Особисто я цікавлюся з метою придбати трохи побутової техніки...

Опубліковано
Шановне панство. Цікавить Ваша думка а також вся корисна інформація стосовно рівненського METRO.

Чи існують умови при покупці товару? (Одиниця товару - одна ціна, від кількості в N штук - інша)

Наперед дуже вдячний!

P.S. Взагалі тема, сподіваюсь, буде корисна для багатьох. Особисто я цікавлюся з метою придбати трохи побутової техніки...

багато - китайського ненадто-якісного барахла

Опубліковано

Наперед дуже вдячний!

Взагалі потрібно бути підприємцем або юр.особою. Брав із собою свідоцтво про сплату єдиного, свідоцтво про реєстрацію, паспорт, печатку. Доречі, можна вписати ще двох осіб, видадуть 3 картки. Я якраз був з жінкою, братом, оформив на них, і тепер вони і без мене можуть користуватись Метро.

Ціни - та як в будь який магазин зайдеш, щось нижче як у інших, а щось дорожче. Ціни вказуються з- та без пдв, тобто всежтаки спокушає ціна на 20% менша, але тре дивтись на більшу :)

Що стосується умов - якшо хочеш купити пляшку гарного вина, нічо не тре,якщо парочку ящиків - тре ліцензію на торгівлю спиртними напоями.

Опубліковано

Тут

Щодо товару:

- одяг (чоловічий) - імхо, ширпотреб.

- побут.техніка - не надто ціни нижчі за загальнодоступні.

- продукти - продаються, як правило, фасовані по 2-5 упаковок, тобто, наприклад, одну півторашку мінералки купити не вийде, чи пачку крупи (спайка з 2-3 пакетів по 1кг).

- комп.техніка - не порівнював.

Інша справа - акційний товар, товар тижня, а зара нову "мулю" запровадили - товар дня. Можна хорошу річ купити дууууже дешево.

Мінуси:

- на касі банківською карткою не можна розрахуватись. Тільки готівка.

- як правильно зверху сказали - багато китайського, ненадто якісного барахла.

Опубліковано
Що стосується умов - якшо хочеш купити пляшку гарного вина, нічо не тре,якщо парочку ящиків - тре ліцензію на торгівлю спиртними напоями.

полнейшая неправда! хоть вагон покупай...

- на касі банківською карткою не можна розрахуватись. Тільки готівка.

не факт. и не везде. как раз в Ровно на многих кассах видел терминалы для оплаты.

Опубліковано

полнейшая неправда! хоть вагон покупай...

Щодо першої репліки, це відповідь працівника яка оформляла мені картку, запитала вид діяльності, я назвав, вона уточнила що якщо торгівля спиртним - то для закупівлі потрібна копія ліцензії.

Для юридичних осіб: (при отриманні карт клієнта керівником):

1. Свідоцтво про державну реєстрацію;

2. Свідоцтво платника ПДВ / єдиного / фіксованого податку;

3. Ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкоголем та тютюном (при їх наявності);

4. Документ про чинне керівництво компанії: довідка зі статистики управління, наказ про призначення керівника, протокол зібрання директорів, витяг зі статуту.

Отримувач карт клієнта повинен мати при собі посвідчення особи.

Джерело - офіційний сайт Метро

Опубліковано
не факт. и не везде. как раз в Ровно на многих кассах видел терминалы для оплаты.

Спорити не буду - знаю лише, що в мене картку на касі не прийняли.

А взагалі,- щодо суперечливих питань, то є в метро гаряча лінія 0 800 501 401.

Опубліковано

Картки дійсно не приймають до оплати. Вірніше приймають тільки якусь спец. Приватбанк - Метро, якось так хиро називається.

Великий вибір рибних продуктів. досить хорошої якості. Завжди великий вибір сирів, ті що дорогі, то в Метро дешевші відчутно. Соуси, крупи, приправи, морожені продукти, хлібобулочні, хлібці - те варте уваги.

Опубліковано

Після закупки у Метро, спеціально пройшовся по луцьким супермаркетам і скурпульозно порівняв ціни. Вийшло те, що у Метро у будь-якому разі дешевше. На якомусь товарі пару гривень, на якомусь пару копійок - але дешевше. акції рулять. Чим дорожчий товар - тим помітніша різниця в ціні, як правило... От якби відкрився у Луцьку, а то в Рівне не наїздишся, і потрібно робити великий закуп.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

обсуждение, похоже, топчется на месте.. а вот можно ли не посещая Метро узнать их цены? иными словами, существует ли прайслист в свободном (или не очень) доступе?

Опубліковано

обсуждение, похоже, топчется на месте.. а вот можно ли не посещая Метро узнать их цены? иными словами, существует ли прайслист в свободном (или не очень) доступе?

Після того, як я зареєструвався, і зробив першу покупку - мені півроку приходили на пошту паперові журнали тематичної направленості ("Їжа", "Одяг", "Інструмент" з цінами).

Затарюватися не обов'язково повинен підприємець чи юрособа. Так, клієнтами можуть бути підприємці і юрособи, але при заповненні анкети можна вказати кількох довірених осіб, які не є підприємцями - і їм також будуть видані картки "МЕТРО" з можливістю робити закупки. 

Опубліковано

http://www.metro.ua/servlet/PB/menu/1021937_l40/index.html

Опубліковано

http://www.metro.ua/servlet/PB/menu/1021937_l40/index.html

там три странички на флеше. а где прайс? можут не заметил..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...