crowhunter Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:31 #26 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:31 хотів матом - але забанять, не треба розказувати про жовч, друг. Та карта, що ти казав під заміну чіпа була пропаяна і живе в мого друга вже довгенько. Так, що спокійно себе поводь. Ок ? Ми ж з тобою не знайомі вроді, поки.
mix_forever Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:32 #27 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:32 та мало лі... мо не прочитав, мо часу не було... в мене за день до 60 пропущених на телефоні і купа в асьці... не можу я і паяти і на дзвінки відповідати і на месаги відписувати... сорі Ми ж з тобою не знайомі вроді, поки. Ой. А в тебе є бажання познайомитись? То ти заходь. Чайком напоїм, анегдотів розкажем... Вас уже колєйка вишиковується... Мо дать контакти остальних? Шоб організованіше збирались? Один через пів року ноута вернути хоче, бо здох. Іншому подавай гарантію на прогрів чіпа, ше іншому - роби нахаляву... Хто вас до мене силою тягне??? Я хамло, трубу не беру, роблю хреново... Но нормальні люди чогось же звертаються і з ними все нормально... Млять, вот шо ви за люди такі? Ну не подобається тобі шось - звернись до когось іншого (шо ти і зробив) і май щастя. До чого в кожній темі вспливати і розказувати, яку велику ціну тобі виставили і як дешево потім зробили? Комусь добре, комусь нє. Вот зе проблем? Право вибору, так сказать, нє? З.І.І. Вадим, сорі за то шо в розділі срач почав
Pr0ektant Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:37 #28 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:37 та мало лі... мо не прочитав, мо часу не було... в мене за день до 60 пропущених на телефоні і купа в асьці... не можу я і паяти і на дзвінки відповідати і на месаги відписувати... сорі ну вот і паяй дальше, навіщо турбувати таку зайняту людину?.. повториться через пару днів/тижнів - знову пропрасую., накриється - куплю іншу на ті гроші, які за ремонт віддав би
crowhunter Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:42 #29 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 20:42 Чайком напоїм, анегдотів розкажем...ок
Zheny@ Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 21:38 #30 Опубліковано 7 Лютого, 2011 в 21:38 crowhunter, pr0ektant - отримують по 3 дні РО за флуд в темі. Є тема, де скаржаться на недобросовісних форумчан -вам туди - через 3 дні. а товариш mix-forever - 4 дні. за те, що той же флуд і підтримав. Міг би й змовчати, чи кнопку "Скарга" натиснути. А так - всьо чесно.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.