Scabiosa Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 11:53 #26 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 11:53 За Майдан (хай не в Києві, а в нас, в Луцьку), то я гордий за свою участь в ньому, і буду гордий до кінця днів своїх. Це мій вклад не за Ющенка/Юлю/Мороза, хоч і так тоді кричав, а за право на врахування моєї думки. Я боронив СВОЇ ПРАВА, і ті хто того не робив - бідні люди. Духу Майдану не забуду НІКОЛИ, і скоро він не повториться. Так, було страшно, так, куча питань, так, на нас заробили. Але нас послухали, нашу тодішню думку. Інша страва, що в них, ЮЮ, розчарувались. Але це політики. Треба брати нових, кращих. І якщо вони ігноруватимуть так грубо НАС, то отримають відсіч.. Майдан запамятався, і ми знаєм, що при потребі він може повторитись. Песимізмом і спогляданням нічого не доб*єшся. Треба воювати!!!! Не обовязково кровю. Словом, громадянським вчинком...
Dream Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 15:05 Автор #27 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 15:05 bond, добре. Так і було, так і робиться. Це ньюанси початку революції і її організації. Але питання в тому. ЧОМУ народ вийшов, заради ЧОГО? Не злякались звільнень, не злякались уявних танків і російських спецназів (а такі чутки ходили повним ходом по Києву), не злякались грипу (уявіть собі - кашляли, смаркались, але не боялись один одного ), не злякались "донецьких п'яних шахтьорів" (спілкувався з такими, яких посадили в вагони, вивезли під Києв і там лишили без харчів, сказавши чекати). ЧОМУ НАРОД ВИЙШОВ???
madkot Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 15:10 #28 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 15:10 За Майдан (хай не в Києві, а в нас, в Луцьку), то я гордий за свою участь в ньому, і буду гордий до кінця днів своїх. Це мій вклад не за Ющенка/Юлю/Мороза, хоч і так тоді кричав, а за право на врахування моєї думки. Я боронив СВОЇ ПРАВА, і ті хто того не робив - бідні люди. Духу Майдану не забуду НІКОЛИ, і скоро він не повториться. Так, було страшно, так, куча питань, так, на нас заробили. Але нас послухали, нашу тодішню думку. Інша страва, що в них, ЮЮ, розчарувались. Але це політики. Треба брати нових, кращих. І якщо вони ігноруватимуть так грубо НАС, то отримають відсіч.. Майдан запамятався, і ми знаєм, що при потребі він може повторитись. Песимізмом і спогляданням нічого не доб*єшся. Треба воювати!!!! Не обовязково кровю. Словом, громадянським вчинком...бідні люди -це ті хто пішов на поводу у лялькарів - вас використали причому грубо і безпордонно. Який дух? який Майдан? так звіно ви йшли відборювати свої права, свою свободу, а потім голосували за пусті обіцянки і т.д. треба було читати програми кандидатів а не нацепляти на себе якомого більше помаранчу. особисто я вже тоді побачиш що то все фікція. мильний пузир що довго не втримається у повітрі - і що, почалося все із чвар між собою тих за кого ви кричали, мерзнули і т.д. потім почалося ще гірше - реальна війна між ними і що ми всі отримали - розділену країну на дві, три і т.д. частин, озлоблених зневірених людей і ще багато іншого. ти цим духом гордишся? а тепер найцікавіше - знову ті ж самі люди лізуть на верх - і знову значна частина буде за них голосувати - що це - фанатична віра обіцянкам котрі ніколи не реалізуються, чи спроба вибрати будь кого аби когось? ми самі винуваті у тому що маємо - ми давали право депутатам робите з нами все що хочуть, ми їх вибирали - вони нас обси...ли.особисто я з 2004 року голосую проти всіх і вважаю що всіх хто зараз є і хто був до нині треба гнати без права повернення.
bond Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 15:20 #29 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 15:20 bond, добре. Так і було, так і робиться. Це ньюанси початку революції і її організації.Але питання в тому. ЧОМУ народ вийшов, заради ЧОГО? Не злякались звільнень, не злякались уявних танків і російських спецназів (а такі чутки ходили повним ходом по Києву), не злякались грипу (уявіть собі - кашляли, смаркались, але не боялись один одного ), не злякались "донецьких п'яних шахтьорів" (спілкувався з такими, яких посадили в вагони, вивезли під Києв і там лишили без харчів, сказавши чекати). ЧОМУ НАРОД ВИЙШОВ??? Народ вийшов за ідею. А ідея була тільки в лозунгах і на словах. (Як видно по результатам) Коли людина бачить навколо себе багато однодумців, страх пропадає. Я розумію, що тоді в багатьох був дух майдану, в девкого і зараз є. Але цей дух використали і використовують.
Luychi Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 16:58 #30 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 16:58 Не раз на цьому форумі я висловлювалась про своє ставлення до майдану. В підтвердження своїх слів хочу ще дододати - я б засудила ті події вже за те, що тоді був створений прециндент для підірвання державної системи влади. Рейдерська схема, після відпрацювання на економічних об'єктах перейшла в сферу політики. Рішенням судів призначався 3 тур виборів. Потім так само в судах вирішували про перевибори і скасування указів президента. Фонд держмайна України піддався брутальній рейдерській атаці. І все це сходило з рук. Тому, що підвалини якраз і закладались у 2004 році.Тепер ні один громадянин України не може бути впевненим, що за рішенням Печерського (чи іншого) суду у нього не відберуть майно чи інші права.
SunSeth Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:01 #31 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:01 За рішенням якого суду хам тирив шапки?
Luychi Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:05 #32 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:05 За рішенням якого суду хам тирив шапки?...і так далі, і в тому ж дусі :"а він сам дурень!"Пам'ятаю.Не набридло?
SunSeth Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:10 #33 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:10 Нє, не набридло. Тебе такий през влаштовує? Мене ні.
laska Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:16 #34 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:16 Не раз на цьому форумі я висловлювалась про своє ставлення до майдану. В підтвердження своїх слів хочу ще дододати - я б засудила ті події вже за те, що тоді був створений прециндент для підірвання державної системи влади...Державна влада сама створила умови для появи такого прецеденту.
Luychi Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:18 #35 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:18 Нє, не набридло. Тебе такий през влаштовує? Мене ні.Є тема про вибори президента, там можна було б відписатись який конкретно президент Вас влаштовує. Хоч, звичайно, можна й тут описати достойного, на Ваш погляд, кандидата. Я ж в цій темі писала про майдан і про наслідки (негативні, як на мій розсуд) які він приніс нашій країні.
SunSeth Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:21 #36 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:21 Є тема про вибори президента, там можна було б відписатись який конкретно президент Вас влаштовує. Хоч, звичайно, можна й тут описати достойного, на Ваш погляд, кандидата.Ваш достойний якраз був причиною Майдану, так що, я за рамки теми ні разу не вийшов.
Dream Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:24 Автор #37 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:24 Обікрали, обдурили, засудили б........ Шановні! Та не про те питаю! Сам знаю і сам бачу що було і що є.... Мене цікавить розуміння форумчан ідеї, яку згадує bondНарод вийшов за ідею....За ідею справедливих виборів, за ідею відповідальних людей у владі і відповідальності за скоєне, за ідею "ми не бидло"...... щось таке..... доповніть, будь ласка.....
Luychi Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:39 #38 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:39 Ну да ідеї були ретельно відпрацьовані - і кандат хам і шапкокрад, і вибори нечесні, і владу потрібно міняти... І реалізовані у вигляді майданів на "12" балів. І діюча влада тоді немало тому посприяла.Але... шановні, ми зараз бачимо наслідки помаранчевої революції, а історію (не тобі Люд розказую) вчать як - причини, явище, наслідки. Якщо наслідки є позитивні - то і сама подія була позитивна. Тепер я питаю в апологетів майдану - які ви бачите позитиви з тих подій для нашої країни? Конкретно.Я писала про негатив. І якщо laska стверджує, що:"Державна влада сама створила умови для появи такого прецеденту", то я кажу, що теперішня влада по повній користується з нього.
Dream Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:58 Автор #39 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 17:58 а історію ... вчать як - причини, явище, наслідки.Ото ж бо. Я й прошу дУмки кожного про ідейність. Тільки про Ідейність. Не про авторство слогану, не про наслідки 5-тирічного перебування тих, хто тоді прийшов до влади, не про те "от ви бігали-кричали, а я знав!" Між іншим, до тих, хто "знав" питання в мене є: а як змусити владу виконувати бажання народу, служити народу ВИ знаєте? Без іронії і з оглядом на реалії, будь ласка.....
madkot Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 20:05 #40 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 20:05 позитивний момент був - люди змогли об'эднатись за ідею, зараз не знаю чи вже можуть таке повторити за будь яку ідею, а головне більшість зрозуміла що треба думати преед тим як когось вибирати і не йти за тупими словами та обіцянками. щопроавда тут же мінус - ВЕЛИЧЕЗНЕ розчпрування у силі народу перед владою. якщо раніше робили ворогом Кучму, то зараз він хлопчик у піжамці в порівнянні з тмим наглими обдуреннями, одмиваннями грошей, відвертою брехнею що ми чуємо зі всіх ланок влади котрій байдужа доля простого люду
Maskinong Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 21:11 #41 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 21:11 ...За ідею справедливих виборів, за ідею відповідальних людей у владі і відповідальності за скоєне, за ідею "ми не бидло"...... щось таке..... доповніть, будь ласка.....ИМХО.В кожному члені соціуму,електоральній одиниці,пересічному виборцю і т.д завжди живе частинка Людини,та частинка яка змушує завершених виродків часом творити добро,посміхатись,любити та частинка яку ми отримуємо з народження й успішно вбиваєм по ходу п єси!!Так ось саме вона отримала можливість реалізуватись,це незрозуміле для більшості почуття ейфорії,свободи майже повна відсутність внутрішньої агресії -так було!!! Як на мене,ряд кліше-"за ідею справедливих виборів, за ідею відповідальних людей у владі і відповідальності за скоєне, за ідею "ми не бидло""можна продовжити безкінечно,справа не в назві форми а в СУТНОСТІ того що відбулось.Інше питання чи була це маніпуляція? Впевнений БУЛА але це не важливо.Люди завжди маніпулювали один одним й будуть робити це завжди. Любий офіс на якому ви працюєте є інстументом маніпуляції.Бізнес в принципі своєму-інструмент маніпуляції!! Навіть якщо залишиться двоє людей на Землі сильніший буде маніпулювати слабшим!!
Dream Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:34 Автор #42 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:34 Хм... Тут один політик заявляє що "...я не виключаю, що люди в своєму незадоволенні можуть піти на повторення Майдану, і якщо це буде потрібно – я не бачу в цьому ніякої трагедії"... Наївний. Де ж такі люди зараз знайдуться, щоб за НИХ чи проти НИХ на Майдан виходити?....Maskinong, хай навіть і кліше, але треба нації той ряд "кліше" мати перед очима, щоб знати до чого рухатись, щоб мати ідеал (філологи є? поясніть, будь ласка, - "ідея" і "ідеал" часом не однокорінневі слова, а?)...
Dream Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:37 Автор #43 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:37 ...Ще слова:Ми стояли на Майдані не за Ющенка, а за право українців на свободу, за право жити в європейській країні. Нашою загальною метою було зламати систему під назвою «кучмізм». І побудувати вільну демократичну і правову державу. Без корупції. З чесними судами. З розділенням повноважень гілок влади. З сильним місцевим самоврядуванням.І там же:...фальшивим кумирам не повірять люди. Народ збереже вірність ідеалам Майдану, тому що він – ідеал свободи. Сьогодні таке почуття приглушене розчаруваннями. Але воно спалахне знову, коли люди зрозуміють – відступати нікуди, надія тільки на народ, тобто, на кожного з нас.
Hexus Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:45 #44 Опубліковано 22 Листопада, 2009 в 22:45 Вот тут многие говорят не испугались увольнений поехали на Майдан. А чего пугаться? Почти вся западная Украина была "оранжевой". Да я голосовал за Януковича, но в той ситуации как раз должно было быть страшно мне, потому что вокруг меня толпы тех кто за одно услышанное имя Янукович, могли меня порвать в клочья. На меня все однокурсники смотрели коса и без малого не крутили у виска. Доказывали мне как я ошибаюсь. И это вы называете демократией? Где свобода выбора? Почему если мое мнение отличается от большинства - я изгой???Теперь за идею: на Майдане была одна идея, показать всем, что закона в Украине нет!P.S. в этот раз за Януковича голосовать не буду, не потому что я предал свои идеи или изменил мировоззрение, просто считаю, что у него ничего не получится в сложившейся ситуации. Но как говорится время покажет.
Dream Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 07:46 Автор #45 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 07:46 Теперь за идею: на Майдане была одна идея, показать всем, что закона в Украине нет!Підкажіть, як боротись з беззаконням влади, будучи в рамках закону?
DrFaust Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 08:08 #46 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 08:08 небачу ніякого логічно смислу в цій темі.. просте переливання води із стакана в стакан... до чого тут оправдування майдану ? було той було .. що з того ? майдан 2004 не повториться більше....
mammoth Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:45 #47 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 13:45 Теперь за идею: на Майдане была одна идея, показать всем, что закона в Украине нет!Підкажіть, як боротись з беззаконням влади, будучи в рамках закону?на этот вопрос дан хороший ответ в 37-39 годах, известно кем. Причем в законных рамках. Что бы не особо изголялись отдельные с пеной у рта, - тогда был закон немного другой чем сейчас и все его очень старались придерживаться, потому что исполнение довольно строго контролировали.
difoto Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:15 #48 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:15 Ответ , заслуживающий уважения:- Чему равен квадрат гипотенузы?- Расстрелять!
mammoth Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:48 #49 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:48 Ответ , заслуживающий уважения:- Чему равен квадрат гипотенузы?- Расстрелять!немножко не так... :- сумме кубов катетов!- Расстрелять!
bond Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 21:06 #50 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 21:06 Кто поймет что было в 37-м, тот поймет многое.попробовал бы кто при нём не заплатить вовремя пенсии или зарплату; попробовал бы кто при нём на наворованные деньги купить лимузин или построить особняк; попробовал бы кто при нём сеять вражду и разжигать войну между народами СССР; попробовал бы кто при нём в СССР проводить политику в интересах зарубежных правительств и международных мафий; попробовал бы кто при нём шантажировать СССР кредитом или оружием иного рода; попробовал бы кто при нём…В этих словах чтото есть, направда ли?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.